Не си спомням мениджърите на Джан-Джунейд и Илкер имат ли други актьори в агенцията им.
от време на време Илкер качва стори с някой певец или актьор и пише, че е облечен от него, а доколкото ми е известно, Джунейт все още води уроци по актьорско майсторство. Не съм напълно сигурна, но май си имат само Джан.. и той е с тях вече повече от 10 години. А Джан е адвокат (преди всичко) и.. далеч не е глупак (меко казано), той прекрасно знае с кого трябва да работи и на кого да се доверява. А аз отдавна предполагам, че повечето мениджърски задължения си ги върши сам, избор/договаряне на проекти, оформяне на договори и т.н., и щом толкова години си сътрудничи с тях, значи им е удобно във всяко едно отношение. Ако това не беше така, той щеше да прекъсне (както обикновено прави) всякакви отношения с тях.
За дизи скандала от последните дни излизат всяка минута публикации по тази тема (от хора със сини тикчета), но не искам да пълня темата с такава негативност, всичко това е много отвратително за четене. Но ако излезе нещо много пикантно, може би няма да мога да се въздържа

П.П. А феновете на дизи актьорите бяха сигурни, че те решават съдбата си и избират проектите си
оказва се, че никой не пита за тяхното мнение - там работи цяла мафия на всички нива, а те са просто пионки.......