Бели приказни облаци плуват, омайни мартенски дни се редуват - Варна (17)

• 13 659
  • 271
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
ние сме на преглед при д-р Живков на 19.03,от 17:40. кой друг беше за тогава?ако са ни близко часовете може да се засечем на kaffeetrmker_2 в бар4ето.
казаха ми че прегледа е 20лв Peace
гер4е и нас ни мъчат газове,(то май същото като коликите newsm78) защото "пораснахме вече и акаме по-нарядко и с много зор!
абе я да питам аз мамите на по-големи деца - как акат вашите? ние вече не акаме рядко ами едно такова като пюре го изкарва и не може да го попие памперса newsm78
Виви Ан айде бе мила ти в офиса ще родиш!  Mr. Green поне ще се родите в по-приемливо време и ще става за разходки  Peace

# 181
Виви, аз търпя и чакам месеци вече, че викам айде да не юркам момичето бременно е! Ма само да родиш и ще видиш ти дали няма да се запознаем! Приемай го като заплаха  smile3534
Вержи, само нощем, по същото време както преди бяха коликите. Аз затова реших че са колики. Утре сме на консултация и ще питам  (ако не забравя!!!). Решила съм този път да си направя списък, че да не изпусна пак нещо! Спука му се онази голяма, грозна гнойна пъпка от ваксината и изтече доста гадост отвътре, а си спомням, че педи каза че сама ще завехне, та да каже да не е станала беля. За акането май на запек сте тръгнали! Ние (като по-големи  Laughing  ) акаме рядко бебешко  Heart Eyes Като беше запечен така акаше трудно и гъсто. Ако стане и зеленикаво нямай съмнение че е запек! Айде оправяйте се!

# 182
А, на работа съм още!
Ама от другата седмица ще ме извиняват.
Само разходки!!! Peace

Курса на 9 месеца е в Палацо.
9.15 ще се чакаме отпред и влизаме.  bouquet

# 183
Вержи ние сме на 19.03 от 16.45 и 17.00 при др.Живков. Аз и една приятелка/нейния синковец е на 5м./ Ако искаш може да   food010  
 Моята хубавица /не че е много по-голяма/ ака по веднъж на ден и точно такова каквото го описваш. Няма какво да се притесняваш Hug

# 184
DVV, KaliMa - сънувах ви тази нощ! newsm78
Бяхме на разходка и аз бях много притеснена, че знам Митачето и Ники как се казват, а вас не познавах. Heart Eyes
А те милите дечица искат да са приятели с нашето бебе. Аз пък притеснена как може да не знам как се казват майките на бъдещите приятели на наш "нероден Петко". Party
И се събудих с обещанието съвсем скоро да се видим и да се запознаем.

Joy Hug Другата седмица идвай към морската да се запознаем Hug Стига с тая работа NaughtyАз съм Диляна ,а КалиМа е Калина Grinning  Grinning

# 185

Ами то да вземем всичките варненски бремелинки да дойдем другата седмица в морската и да се запознаем. Тъкмо ще видим истински бебета, че по лекциите само с кукли ни баламосват Joy
            Виви_Ан, Valia80, на 8.03 в 9.15 и аз ще съм на линия пред Палацо.

Хубава седмица на всички варненски мами, бебешоци и бремелинки / към края дават чудно време - 17 ° Grinning/

# 186
Ами заповядайте де ние не хапем Mr. Green Hug

# 187
Ger4e оздравя ли малкия? И ние смес неустоими газове.....вчера ми издра врата от болка милото така разярено махаше и викаше.  #Crazy

DVV мерси аз и без повод за разходка само ще се обадя.   bouquet

Михайлова ти що си траеш, че сме в един квартал ааа  newsm77 досега да се бяхме запознали. Аз съм на ЦБА и вие ли сте там?  newsm78

# 188
  • Откъм Варната
iva-bebe ти на коя улица живееш ?

Михайлова е до Спортна, Киркорова е в Аспарухово  Wink

# 189
Ох ама и аз съм един заплес....на ул.Средец живея.
Г-жа Михайлова да извини мойто слабоумие  Joy

# 190
  • Откъм Варната
Нашите са на Искър, блока който е точно пред супера, значи лесно ще се намерим в сряда, дано само да е хубаво времето, аз ще ви се обадя да се разберем нещо Hug

# 191
Ох ама и аз съм един заплес....на ул.Средец живея.
Г-жа Михайлова да извини мойто слабоумие  Joy
Ша тъ извини Crazy Кът нейно снахище да отговоря вместо нея Mr. Green

# 192
Iva-bebe шь та извиня Laughing ама то добре че,е снахището(DVV ) та да дава актуална инфор.вместо мен  Mr. Green чеее от толкоз висяне цял ден на работа а после докат нараня домучадието та и да го приспа  Confused ми остава време да седна на компа.чак по кьсни доби Rolling Eyes

Ай де лека ви вечер и на 8 март да ми стискате палци че,ми е изпита на листовките  ooooh! дано да го взема  Blush

# 193
Вече съм сигурна ,че нашето не спане по цял ден е от колики.цял ден плачем и като излязат газовете всичко става ок,до следващия път.направо лудваме.днес поне поспа малко през деня.Дано утре е хубаво времето,да излезем малко навън/в квартала де/ИВА-БЕБЕ ако искаш да се срещнем при добро време,а.Спирам да пиша,че цялата клавиатура лепне.Алекс ще го утрепя утре като стане.Лека нощ на всички

# 194
  • Варна
бремелинките айде де!от кога ви чакаме? от личен опит ви казвам , на живо най-добре се добива представа какво ви чака  Peace
ние не хапем все още,ноо на Дилянка не и вярвайте  Naughty - те вече имат зъби,може и да ви заръфат! с очите си видях как е осакатил бибата си малкия кръвожаден тигър Ники - изял е патетата от рисунките! #Crazy
 Joy

а,забравих да ви кажа - разбрах защо ме боли сухожилието на палеца! утре съм на ортопед и ще взема диагнозата и ще я шибна в главата на GP-то си дето "нищо ти няма нищо ти няма"
ето го проблема - Синдром на Карпалния Канал:
http://www.puls.bg/symptom/409/sindrom_na_karpalniq_kanal_issue_137.html#page_top

Последна редакция: вт, 06 мар 2007, 00:57 от Virginity

Общи условия

Активация на акаунт