Бели приказни облаци плуват, омайни мартенски дни се редуват - Варна (17)

• 13 660
  • 271
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте от нас Hug

ама май само ние сме тук Sad

Аз пък от утре отказвам сладкото и газираното, да видим как ще ми се отрази на фигурата
Как така газираното бе,Кали? И биричката ли? hahaha

Virginity,много готини са станали снимките от летния театър.
Ще трябва да си сменя аватара,но няма да е сега,няма време
Peace

А за въпросника hahaha моето Ники би трябвало,да изглежда така(само незнам на кого прилича на мен или на баща си ):

Хайде лека от нас Hug

# 166
  • Откъм Варната
Е  бирата е друго нещо, не като газираното, тя ми трябва за хранилките на бебо

# 167

Така ще изглежда моето бъдещо бебе   Joy Още сега отивам да мятам мъжа че нямам търпение да го видя на живо Joy Mr. Green

DVV  и ние сме на Фризовом...другия път ще звънкам ама дай телефон за аларма  Joy

0899982603 в 90% от случайте имам излишна доза Peace  Но си носи лъжичка че мойте са разделени на по 6 лъжички Sunglasses

# 168
На мен ми се падна някакво що годе хубаво бебе,ма като гледам тези извънземни и маймуни Joy,по-добре се замислете за второ хахахаха

iva-bebe сигурна съм че няма да ти трябва лъжичка защото повечве никога няма да забравиш млякото,но гледай да не забравиш шишето другия път Joy

# 169
Здравейте и от мен  love001.Направо се луднах последните дни.Мартин въобще не спи по цял ден smile3515.От това така се изнервя,че имаме проблем и с яденето.Незнам за целия ден дали му се събира даспи и по 1 час.Толкова ми е нервно и на мен,че едвам се сдържам да не си го изкарам на някой smile3514.Спи му се,очите му стават червени като домати,на ръце се носим,в количката се бутаме и няма.Чак към 8 без 10 като наближи време за баня заспиваме каталясали.В събота към 16 часа реших де пробвам и го изкарах на вън,веднага заспа.прибрах го след 40 минути,веднага се ококори и всичко по старому се почна.Дано времето се оправя,че ми иде да се гръмна. newsm61 #SniperКАЛИ  ако ще идваш в сряда звънни ми поне час преди срещата,защото живея на Калин и докато се смъкна до парка ще ми трябва време smile3535.Никой не ми отговори как обличате бебоците като излизате на вън,ама аз пак да питам.Благодарско предварително smile3525 smile3525 smile3525

# 170
Добро утро и от мен!
От няколко дни все не ми остава време да се включа, дори и да чета, но сега Марти кротува пу - пу, бати е на училище от две седмици не е ходил милия с тези болести, за капак тази сутрин всички се успахме и той закъсня Embarassed, но от утре ще влезем в ритъм.
Да ви се оплача нашите колики май се връщат с пълна сила през нощта големи писъци и големи напъни по цяла нощ, направо ми идва да скоча от терасата, но сме на първия етаж newsm62 и просто няма смисъл.
Анжелина извинявай, че не ти отговорих веднага и аз ще водя Марти без направление и смятам да го заведа в МД, но другата седмица, че събота и неделя имам изпити и ще трябва да се направя че уча, ако някоя баба благоволи да дойде да си погледа малко внучето.
kirkorova80 аз слагам на Марти върху дрешките с които е в къщи един космонавт, който не е шушляков и не е много дебел увивам го в порт-бебето и това е, ако е много студено му слагам и още едно одеалце.

# 171
kirkorova80 върху дрехите с които е вкъщи му обличам космонафт /дебелината на космонафта зависи от времето навън-имам два тънък и дебел/  и направо в чувалчето за количка /ние сме с лятна/ досега не ми се е налагало да му слагам допълнително одяло били сме навън и на 2 градуса Peace

# 172
  • Откъм Варната
kirkorova80 ами аз ще бъде на 2 крачки от теб, наще живеят до супера, иначе ще звънна да се разберем за часа

# 173
Кали и аз живея до супера-На БАЛКАПАН 3.В такъв случай може заедно да се смъкнем на долу Peace

# 174
Marishka, какъв му е телефона на този д-р Живков и с направление ли е или на частно?

# 175
Iv4ok звъннах в МД на тел.332000 и си записах час. Прегледа е платен. Педиатърката ни каза, че във Варна няма детски ортопед по ЗК.

# 176
Абе да ви кажа що годе сносно бебе ни се падна от теста. Само цигарата в устата му нещо ме притесни! Пусти вредни навици!
Колко е прегледа при Живков?
Бях ви се наоплакала ама взех, че го изтрих. Ние водихме дечко на гости на село. Обиколоихме всички лели, тетки и братовчедки. Минахме през няколко приятели и се прибрахме. Много на педал бяха тия 2 дни ама хубаво стана! Вече бях взела да лудвам вкъщи. Малчо се държа повече от достойно! Смя се на всички и изприказва целия си речник! Обявиха го дружно за най-доброто бебе, майка му се наду от гордост, баща му се пукна по шевовете и всички заживяха диви и щастливи!
Аnika 75, и нашите колики пак се засилват  Shocked Уж на 3 месеца спирали!  Close Идея нямам какво да правим вече.

# 177
DVV, KaliMa - сънувах ви тази нощ! newsm78
Бяхме на разходка и аз бях много притеснена, че знам Митачето и Ники как се казват, а вас не познавах. Heart Eyes
А те милите дечица искат да са приятели с нашето бебе. Аз пък притеснена как може да не знам как се казват майките на бъдещите приятели на наш "нероден Петко". Party
И се събудих с обещанието съвсем скоро да се видим и да се запознаем.
И за ger4e имам едни такива притеснения - кога ще се видим, това моето на нищо не прилича.
От другата седмица ще ходя по рядко на работа, само когато се налага.
Вземам venira и Олинце, че са ми наблизо и марш към Морската. Laughing
valq80, в четвъртък съм на линия за курса.
Всички мами, който ще идват да си признават от сега. Peace

# 178

Ето го моето бебе, даже е по-прилично от истинското, щото няма пъпки и е в настроение. Мерси за информацията за д-р Живков, ще се възползвам.

# 179
Супер Виви Ан Grinning. Само ми пиши от колко часа и в Palazo ли ще бъде? Хайде направо да се уговорим да се чакаме отпред, че аз съм молко от притеснителните  Embarassed. Значи вече не ходиш на работа. Като се оправи времето може да ходим на разходка. Вземи ми телефона от сестра ми и ми остави твоя.

Общи условия

Активация на акаунт