Бели приказни облаци плуват, омайни мартенски дни се редуват - Варна (17)

• 13 644
  • 271
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Лора има газове понеже се опитва да ака по-малко като големите  Laughing
е , получава се 1-2 пъти на ден но направо със самосвала го изсипва  #Crazy прелива задължително и отвсякъде  Sick
та затова не можем да спим. ние двете де,татко Найден заспива в 8-9 и оглушава smile3516

# 106
  • Откъм Варната
Вержи вие май акате и заради нас, щот ние днес тая работа не сме я правили

# 107
  • Варна
ЧЕСТИТА  БАБА  МАРТА  НА ВСИЧКИ!!

Да сте живи и здрави,
весели и засмени ,
бели и червени!!

# 108
Анджелина Ще ти отговоря вместо Троя Mr. Green /Надявам се да няма сърдити Heart Eyes/

При Райков предварително се записва час!

Тая сутрин Никито се събуди в 4ч и реши че се е наспал  Close Rolling Eyes При положение че вчера през деня е спал само 2 часа ooooh!

# 109
  • Откъм Варната
Малиии каква е пролет от сутринта, айде мами има ли кворум за разходкаааааа

Предлагам 12 на летния театър който иска да идва, а който не може в този час да идва по късно и да звънка 0889/951461, да му съобщим на каде сме

# 110
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА и от мен.Ще ми каже ли някой как обличате бебоците в тая жега baby_neutral.Мисля че много навличам Марти. Embarassed :Вержи и нийе не спим по цяла нощ от газове,и ако това ще те успокои и нашия татко  е като вашия.Даже Алекс се събужда повече от него.Като чуе Мартин и ходи да го успокоява Kissing Heart

# 111
Нашия тати вика направо от сутринта да съм излизала днес Crazy Оу временцето е супер Heart Eyes
Ние ще сме на летния към 12,30ч Hug

# 112
Браво бе! Хукнахте  Peace
Аз се чудя дали изобщо да излезем, че малкия още кашля по малко  Thinking Страх ме е да не го доразболея, че тъкмо почва да се оправя. Иначе за Летния няма да се включим днес. Ще се присъединим по-нататък! Приятна ви разходка!

# 113
  • Варна
оооооо ние задължително се включваме в разходката, че океровяхме тука на тъмното  #Crazy

# 114
Днес времето и при нас е страхотно и се приготвяме за излизане.
Марти днес става на цели ДВА месеца  cook  party023, черпя с каквото има, че не знам как се слагат други вкусотии  beer3 morning cook.
Приятна разходка на всички.

# 115
Честити 2 месеца на Марти  bouquet

Днес звънях в Патанов да питам за д-р Райков и казаха след 20 март. Ще ходим другаде.

# 116
 Записвам се за срещата, ще взема котето,ако не забравя.

# 117
ще взема котето,ако не забравя.
Тук му викаме музикален гад  Mr. Green Joy

# 118
Здравейте майчета !
Днес е чудесен ден за разходки но ние още работим !
Да се похваля вчера ходих при д-р Капка и ни казаха пола - ще си имам момченце !

# 119
Здравейте майчета !
Днес е чудесен ден за разходки но ние още работим !
Да се похваля вчера ходих при д-р Капка и ни казаха пола - ще си имам момченце !

Поздравления за малкия мъж.Хубаво е че си се ориентирала към др.Атанасова. На мен тя ми проследи цялата бременност, беше с много проблеми и три пъти лежах за задържане, а тя беше изключително мила и отзивчива. Благодарение на нея се роди прекрасният ми син.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт