Търся този модел на тениска спешно

• 1 356
  • 17
  •   1
Отговори
Здравейте!Имам много важен за мен въпрос (искрени извинения,ако темата не е за тук)
Търся една определена тениска със сантиментална стойност за мен.Моя мъж ми я подари,когато се запознахме,но в последствие беше засипана и изхвърлена.Търся същата,но няма и няма никъде.Моля,ако знаете сайт в който могат да направят такава или производителя на самата тениска,ако може да ми помогнете със съвет или каквото и да е ще съм изключително благодарна!!!!
Снимката е от базар,но жената каза,че има само детски размер.Изрязох снимката от базар и я сложих в Гугъл с опцията “търсене на подобни” но няма такава тениска освен тази която е в базар.В нито един сайт не ми излиза да има такава

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 18:35 от Denitsa12

# 1
Снимката не се вижда.
А етикет няма ли тази тениска?

# 2
Сложете тениската в самия пост за да се вижда по-добре и да е по-ясно какво търсите. На мен ми отне време докато я видя.
Щом е със сантиментална стойност, то дори да намерите същия модел, какъв е смисъла? За мен сантиментална стойност значи, че точно тази тениска ми е била подарена от мъжа ми и колкото и съсипана да е не бих я изхвърлила щом е толкова важна. Дори и да намерите същата то тя няма да има същата стойност. И все пак късмет с намирането, дано я намерите и да и Ви носи същата емоция както предната 🌸

# 3
Снимката не се вижда.
Снимката не се вижда.
снимката е взета от Базар.Писах на жената,но е в детски размер,а друга в Гугъл не намерих такава.Не знам и кой е производителя

# 4
Е как си успяла да я намериш в Базар?

# 5
Ми, поръчайте да ви я направят. Такива услуги, колкото искаш.

# 6
Сложете тениската в самия пост за да се вижда по-добре и да е по ясно какво търсите. На мен ми отне време докато я видя.
Щом е със сантиментална стойност, то дори да намерите същия модел, какъв е смисъла? За мен сантиментална стойност значи, че точно тази тениска ми е била подарена от мъжа ми и колкото и съсипана да е не бих я изхвърлила щом е толкова важна. Дори и да намерите същата то тя няма да има същата стойност. И все пак късмет с намирането, дано я намерите и да и ви носи същата емоция както предната 🌸
Благодаря ви! Никога не бих я изхвърлила каквато и да е ..не исках да навлизам в подробности,но баща ми я изгори без мое знание,защото беше против връзката Simple Smile

# 7
Баси бъзика. Кво се връзвам и аз Rolling Eyes

# 8
Сложете тениската в самия пост за да се вижда по-добре и да е по ясно какво търсите. На мен ми отне време докато я видя.
Щом е със сантиментална стойност, то дори да намерите същия модел, какъв е смисъла? За мен сантиментална стойност значи, че точно тази тениска ми е била подарена от мъжа ми и колкото и съсипана да е не бих я изхвърлила щом е толкова важна. Дори и да намерите същата то тя няма да има същата стойност. И все пак късмет с намирането, дано я намерите и да и ви носи същата емоция както предната 🌸
Благодаря ви! Никога не бих я изхвърлила каквато и да е ..не исках да навлизам в подробности,но баща ми я изгори без мое знание,защото беше против връзката Simple Smile

Съжалявам за така стеклите се обстоятелства. Ако имате снимка с въпросната тениска, изпратете я на шивач/дизайнер и поискайте да Ви изработи същата или поне подобна или опитайте да търсите в google по изображение, ще ви излезнат най-различни подобни модели.

# 9
Баси бъзика. Кво се връзвам и аз Rolling Eyes
Мислите ли ,че ако не съм пробвала или поне не съм се  поинтересувала и разбрала,че не става щях да пиша пост в бг мама?
Ако ви е на бъзик има хиляда други теми и форуми

# 10
Етикет?

# 11
# 12
  • София
Това е стар модел на Quicksilver ili Roxy.

# 13
Това е стар модел на Quicksilver ili Roxy.
Лелее сигурни ли сте?как мога да поръчам или да пиша на производителите

# 14
За трети път ще ти го напиша: ЕТИКЕТ?! Щом си я намерила в Базар, искай снимка на етикета.

Общи условия

Активация на акаунт