Кухо яйце 5 седмица

• 1 750
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
Напълно разбирам как се чувстваш!
За жалост при мен си остана кухо яйце и си падна Cry
Пожелавам ти всичко да е наред и след няколко месеца да се радваш на здраво бебче Wink

# 16
Напълно разбирам как се чувстваш!
За жалост при мен си остана кухо яйце и си падна Cry
Пожелавам ти всичко да е наред и след няколко месеца да се радваш на здраво бебче Wink
Благодаря, надявам се всичко да е наред! Доста се притеснявам.
Съжалявам, че така са се развили нещата при теб, мисли за това, че следващия път всичко ще бъде наред, четох и гледах доста по темата в последните дни и всички които са го преживяли казваха,че после веднага са успели да забременеят и всичко е било наред!  И при теб ще бъде, бъди позитивна!

# 17
Първото ми дете беше набедено за кухо яйце в 6г.с. разбрах, че съм бременна и тогава отидох на преглед, видя се сакче, но нищо вътре и се заключи, че вероятно е кухо яйце, но ако искам да изчакам за втори преглед. Разбира се, че изчаках, след около 2 седмици отидох при друг АГ, тогава се видя вече доста оформено ембрионче с опашка, зачатъци на ръчички и крачета. Бяха доста тежки дните до този преглед. Според мен е рано в 5г.с. да се ходи на лекар, а и на повечето апаратурата не струва. Сега пак видях положителен тест, този път изчаках 2 седмици закъснение и тогава отидох, 6г.с. съм пак, но директно отидох при АГ с повече опит и хубава апаратура, видя се даже сърчице, още няма някаква ясно различима форма, но поне се видя, че е там и този път не чух предположенията за кухо яйце и ми е доста по-спокойно.

# 18
То и моят 11-годишен син беше кухо яйце, ама ето сега е умно, но инатливо дете, дето ме прави на луда калинка.

В коя седмица се видя ембриона.
Аз съм 7гс, на ехограф по размер 6гс има сак, но празен. Ходих на второ мнение / празен , но каза да изчакаме 1 седмица. Според Вас има ли шанс другата седмица да се види ембрион ?

# 19
Преди 1 година писах в тази тема и се надявах до 9 седмица, но за съжаление си остана празен 😞
Това не означава че при вас ще е така, всеки е индивидуален човек за себе си
Искрено ви пожелавам да чуете пйлс, защото по-хубаво от това няма! Успех

# 20
То и моят 11-годишен син беше кухо яйце, ама ето сега е умно, но инатливо дете, дето ме прави на луда калинка.

В коя седмица се видя ембриона.
Аз съм 7гс, на ехограф по размер 6гс има сак, но празен. Ходих на второ мнение / празен , но каза да изчакаме 1 седмица. Според Вас има ли шанс другата седмица да се види ембрион ?
Наистина не помня, че минаха 12 години оттогава. Хем не беше планирано дете, но и аз изживях този страх да не би да няма нищо. Дано да се развият по желания от Вас начин нещата

Общи условия

Активация на акаунт