Пазаруване от Либристо

• 1 299
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, може ли малко помощ от някой, пазарувал от този сайт? Направих поръчка преди 2 седмица, дадоха ми срок на доставка от 14,08 до 21,08. Две седмици обаче като влизам в сайта, пише - изпълнява се. Според мен няма да дойде утре, няма номер на товарителница. Вчера им писах на имейла за комуникации, нямам отговор. Не намирам телефон за контакт в България, как мога да получа информация за поръчката си?

# 1
Проветете дали имат фейсбук или инстаграм страници и им пишете там. Аз не съм пазарувала от тях, но други онлайн магазини се е случвало да ми отговарят по-бързо през социалните им мрежи отколкото по имейл. 🍀

# 2
От личен опит ти пиша, че е нормално. Книги са ми идвали след две седмици, идвали са и след месец. Също първия път и аз им писах мейл и закъсняха с отговора. Не са измамници.
А статусът на поръчката може да се обновява по-късно.

# 3
Пристигнаха днес, само с един ден закъснение. Аз не се притеснявах, че няма да пристигнат, по-скоро да не закъснеят много, искаше ми се щерката да ги прочете през ваканцията, а и тя ги чакаше с нетърпение. Някой, ако пазарува от там дали знае може ли да избереш опция да платиш с банкова карта на куриера? Като, че ли не видях такава - или в брой или с авансов превод, но и за първи път поръчвам от този сайт. И дали има опция, да си коригираш телефона, с който си регистриран, че не намерих. Объркала съм една цифра, днес сутринта звъннах в офиса на Еконт и те си го коригираха, но ми се иска и в профила си да го коригирам за следващи поръчки.

Общи условия

Активация на акаунт