Предстои голям бебевалеж, СЕПТЕМВРИ носи ни мома или младеж! Тема 5

• 39 385
  • 776
  •   1
Отговори
# 615
От БиоАмиката и с двамата не съм видяла никакъв ефект. С дъщеря ми сякаш бяха помогнали капките Колийф, ама от тях ли беше, от Омнибиотика ли беше, израсна ли ги коликите…като се пробват много неща в кратък срок и не може много точно да се оцени. Сега малкия е само на Омнибиотик и една Боуен терапия до тук и не мога да се нахваля. Но и той като цяло сякаш има по малко проблеми със стомаха (откакто е роден не е пропускал ден без 💩, не го режат газове и няма рефлукс).

# 616
Био амика при баткото бях доволна, но го нали е за разграждане на лактозата от кравето мляко, та при кърмене дали става? Кърмата съдържали лактаза (може и да е голяма тъпотия това,което пиша 😂)
От няколко дни давам инфакол, Генерално ефект не знам дали  има,но сякаш повече газове отделя от него.

# 617
Аз давам БиоАмика и определено виждам подобрение за коликите. Сега не знам дали просто отминават, но по-скоро е ефект от тези капки. Доста пръцка от тях и съответно плаче по-малко от преди. На кърма сме само вече, и педиатър ни препоръча капките, та явно работят и при кърмене.

# 618
+1 за Биоамика, и ние това даваме бях писала  по-рано, както и от време на време Санколик след хранене. При нас има ефект, рядко се сърди, някой път  непосредствено преди да свърши работа. Онези истерии от втората седмица, които бяха ги няма слава богу. Кърмим се изцяло и изобщо не мога да хвана колко яде.  Видимо расте и натежава, така че явно яде достатъчно. Сряда сме на лекар и ще се разбере.

Аз да попитам на някое бебче започна ли да му пада косичката вече, забелязах че нейната започна да пада отпред от два дена насам..

# 619
Sweety, знам че не е хубаво да се сменят. И честно казано нямах намерение да сменям, ако не се беше запекла от Нан-а. А за Novalac за запека педиатъра беше учуден, но каза че е възможно да е от повечето магнезий, който се ползва за разхлабване. Иначе тя си е поспаливка. Будим се за някои хранения, но не е каквато беше преди да го спрем.

Иначе като количество АМ, всеки път изпива различно между 80-100мл, като това го отдавам на факта, че преди това се кърмим за мъничко (предястие му викам аз😅) и зависи колко успява да си вземе от мен. БиоАмика капки и на нас ни изписаха, но за сега съм ѝ давала няколко пъти и не знам дали имат ефект.

# 620
На нашите младежи косата им опада отпред, че и нова взе да расте Grinning и интересен факт - Матео има една линия на косата, която е по - светла от останалата част. Виждала съм хора, на които е така, но не съм очаквала. Ще видим така ли ще остане. Ако някой знае как му се казва на това, да каже. Grinning

# 621
Има ли някоя, която се изцежда и дава от шише? Имам няколко въпроса.

# 622
Има ли някоя, която се изцежда и дава от шише? Имам няколко въпроса.

Аз дохранвам по този начин. Надявам се да мога да съм полезна Simple Smile

# 623
Подарявам една кутия от това АМ. Отворена е на 29.09. Срока на годност след отваряне е 4 седмици. Използвала съм максимум 10 лъжици след като ни изписаха и от тогава бебето е на кърма. Лично предаване за гр. Перник. Изпращане и по Еконт.

# 624
Охх момичета... Моя младеж започна много да реве от колики. Направо не знам какво да го правя. Пробиен бебе давам, чай от копър, от лайка... Пие си адаптирано... Но иска да го нося, а това няма как да стане.. Имам си работа. 😭😭😭😭😭

# 625
Много мами споделят, че са доволни от комбинацията еспумизан + омнибиотик панда. Пробвала ли си ги? 🤔

# 626
Днес бяхме на лекар за втори път. Беболина е пораснала 2см и я измериха 3900. Странно ми стана, защото преди като я мери и първия път каза, че везната била съобразена с памперса и не го отчитала.. е хубаво де ама днес като беше пълен пак ли не го отчете Thinking Та не ми се стори много реалистично това 3900 по-скоро около 3800 е. Поне съм спокойна, че си хапва добре, макар и на нейния странен режим. Sweat Smile

Ваксина за ротавирус мислите ли да слагате, ние за сега не. Thinking

# 627
И ние засега мислим да не слагаме.
На първи преглед сме следващата седмица и нямам търпение да видя колко е наддала.

# 628
Ние ротавирусна ще сложим. И на дъщеря ми съм слагала.

# 629
Допълвам...

Еспумизан съдържа симетикон, който запича и после наистина ще ви се такова майката. Пробиен бебе съм давала и на тримата и колики не знам какво е. Малката 2-3 пъти се тръшка - рев и пръцкане, но това беше. Секцио са. Дето се ръсят глупости, че като е секцио страшен рев ще е от колики. Глупости на търкалета, ама без търкалетата. От пробиен бебе съм много доволна!

Много мами споделят, че са доволни от комбинацията еспумизан + омнибиотик панда. Пробвала ли си ги? 🤔

Ваксина за ротавирус слагим винаги и задължително. На първото ми дете, преди 8 години сложихме Ротарикс, тази пролет за първи път имаше разстроин стомах. Иначе я дават че "опасва" до 6тата годинка на детето. На второто, завалийката, му сложихме Ротатек.. миии.. какво да ви кажа, все едно нищо.. сега на малката сложихме пак Ротарикс, да ми е мирна главата.

Общи условия

Активация на акаунт