Предстои голям бебевалеж, СЕПТЕМВРИ носи ни мома или младеж! Тема 5

• 37 513
  • 776
  •   1
Отговори
# 105
Еделвайс, честит Йоан! Да е здрав и много да ви радва Heart
Безплатни дрешки поръчах за момчетата от Ейнджъл бейби. Много са сладки.

# 106
Еделвайс, честита радост да е много здрав и послушен малкия юнак Blue Heart На теб бързо възстановяване и да вдигнеш кръвното  ама не прекалено. Smile

Малък ъпдейт и от мен, снощи започна да ми пада тапата или поне аз снощи видях,  в рамките на деня паднаха още части от нея Sweat Smile. От 5 часа тази сутрин бебешората беше ужасно неспокойна и продължава да е така явно се гласи да излиза вече. На тоновете следобяд стана ясно, че имам контракции, но не са стабилни за момента, както и 2см разкритие. В общи линии акушерката ми каза, да чакам и че момента наближава. Blush Ако не е тази нощ утре пак съм на тонове, но като гледам няма да устискам до термин. Sweat Smile

# 107
28.08 е готина дата. Айде стискаме палци Heart Eyes

# 108
Еделвайс, честито ти момченце! Да ти е здрав, силен и смел юнака. Вдигай кръвното до нормално и го гушкай.

Китана, чакаме новини 😊

# 109
Китана, като те чета и се чудя с моите контракции как издържа моята девойка като се сетя че ги имам от 27 седмица. Като имам някоя по-силна тя просто спира да шава чака да мине и после пак си се размърдва.
Вчера реших да подредя част от дрешките и осъзнах с майка какъв таралеж сме си вкарали като сортирахме дрехите само по цвят за пране. Наложи ми се отново да сортирам защото има дрешки които са 6+ месеца и реално не ми трябват сега да ми пълнят шкафовете. Понеже ми е трудно да седя в една поза по едно време ми се дорева направо.

# 110
И аз ги имах като пиех магнезия, откакто го спрях изчезнаха 😅, сега като трябва да са на линия никакви ги няма. Unamused Поне спах тази нощ..

# 111
Ох, ти сега направо ме шокира. Аз пия 4х2 Магнерот и още един вид, който си взимах и преди и си имам стабилно контракции. През ноща обаче май нямам или не усещам, въпреки че се будя за да се завъртя. Понякога се чувствам като риба на сухо Satisfied

# 112
С първата ми бременност изобщо не съм пила нищо освен витамини за бременни,  и за желязо . 
Сега пих магнерод но АГ каза да ги спирам вече.  🤔 Не ги разбирам много много

# 113
Днес бях на тонове, които определиха за скучни по учебник - въпреки колата преди това 😅 Няма изгледи да тръгват нещата, а и все още бебка упорито е с краката надолу. Тааа насрочихме дата 05.09. за секцио за сега. Магнерота ми казаха да не го спирам, ако имам крампи. В понеделник пак съм на тонове да проследим, но вече се вижда финиш линията 🎀🏁

# 114
Ооо това е супер , аз на 5.09 съм на преглед но термина ми е далеч. Още от предния преглед беше вече се обърнала девойката и честно казано мисля,че ще излезе по рано 🤣 За това и събота се прибирам вече  ,че голяма почивка му ударихме с детето.
Gelatto стискам палци всичко да мине както трябва 🫶

# 115
Здравейте! Аз съм много заета мама, ама като ви намерих групата да се запиша и аз.
С термин 29.09 момче. Трето раждане ще ми е. Имам още 2 момчета 😅, породени.
И моя младеж се е обърнал надолу и си чака.
Много ме боли срамната кост и тазовото дъно напоследък като спя. 😭 Едвам се въртя.
Предните 2 раждания са ми и с 10-11 дни по-рано без изтичане на води с контракции 2 дни и раждане на 3тия ден чрез спукване на околопл. Мехур и вливане на окситоцин.
Този път се чувствам много странно и имам чувството, че на бебо не му е готино вътре.
😵‍💫 Дано да устискаме до 15-16ти.

# 116
Lion, ходите ли на тонове? Така горе долу може да се разбере дали на бебето му е добре вътре. Освен това води, плацента, движения..
Аз намирам голяма разлика с предната бременност, когато на бебето не му беше добре вътре. Тогава движенията бяха дооста по-редки, последните тонове бяха почти равни и ме приеха в болницата. Сега много се надявам всичко да е наред, бебето мърда почти постоянно, тоновете са супер и се надявам още 10тина дни да е така.

# 117
Ще носите ли някаква почерпка в ясла/градина като родите или ако вече сте родили? 🤔🤔

# 118
Хубав въпрос! В яслата, където малкия беше до края на юли всички очакват и питат. Сега в детската също. Май ще е хубаво за занеса по нещо да се почерпят. По-скоро ще го направя заради отношението и интереса, който проявяват. Много са мили и питат постоянно как съм, но ако не го чувстваш и не сте толкова близки като че ли няма нужда..
Мисля примерно 1-2 кутии бонбони Линдор или Фереро, безалкохолни 1-2 и бисквити. Нищо грандиозно 😅

# 119
И аз мисля да занеса почерпка в ДГ на дъщеря ми, основно заради нея. Тя ги беше уведомила далеч преди да стане видно, на всички е обяснила, че ще кака и като цяло много се вълнува 😃 За децата в нашата ДГ за децата е разрешено само питка, та ще поръчам една. За колектива може някакви бонбони и безалкохолно.

Общи условия

Активация на акаунт