Предстои голям бебевалеж, СЕПТЕМВРИ носи ни мома или младеж! Тема 5

• 37 486
  • 776
  •   1
Отговори
# 120
А по въпроса с почерпката - ще носите ли в болницата за персонала и каква?

# 121
Аз няма да нося, както бяха помолили и предния път (сигурно ги приемат, но предупреждават, че няма нужда). На профилактичния преглед ще занеса почерпка на моя доктор, но залагам на почерпка в плик.

# 122
За в болницата мисля да занесем за акушерките и санитарките. На доктора ще плащам за избор на екип и не мисля да нося. С каката така процедирахме.

А за градината се зачудих вчера дали да не занеса бонбони и безалкохолно за персонала на групата и за децата по една меденка с украса, не знам. Те ще са от 1 седмица заедно като група ама не знам има ли смисъл/нужда. Не знам какви са неписаните правила 😀

# 123
В градината не сме черпили. Аз го спрях миналата седмица и сиг половин година няма ходи.
Обикновено ян-март не ходи попринцип заради грипната обстановка, а сега с новороденото не смятам,че е удачно. Отделно съветите са като има нов член в семейството детето да не се пуска на градина.
При сестрите в детска стоя оставихме днес бонбони,ядки ,сок и подобни. Попринцип не смятам, че има нужда,те ги заливат. Всеки ден има по 5 изписвания и носят куп неща. На доктора платих и кеш освен на болницата така, че не смятам за необходимо да давам и друго.

# 124
Аз не мисля, че за тия неща трябва да се спазва етикет. Черпи се, когато имаш на сърце да почерпиш. Ще раждам в голяма болница, персоналът се върти постоянно на смени. Едно на ръка те предупреждават да не се носи нищо, второ - аз не изпитвам желание.
Нашата градинка е много малка (в малко населено място), около 100тина деца общо са във всички групи. В такъв тесен кръг нещата се съпреживяват, децата като ме видят с корема много ми се радват. По селски се знаем, отделно се виждаме често, та съвсем нормално в нашия тесен случай да имаме желание да почерпим.
Все още се чудя как да процедираме с изписването. Май ще поканим баби и дядовци, евентуално лелята ако реши да дойде, обаче с изпращането от болницата приключваме и кой от къде е. Не си представям почерпка вкъщи…

# 125
Относно почерпката, ние в яслата занесохме една кутия бонбони на персонала, съвсем скромно, а в болницата една орхидея и една кутия бонбони. Наистина ги засипват с много неща. Минавайки покрай стаята на акушерките масата винаги беше пълна с какво ли не. Искрено се зарадваха на орхидеята, честно казано. На етажа имаше много цветя и те с радост се грижат за тях. Всичко това е въпрос на усещане. В крайна сметка това им е работата и реално няма нужда от нищо. Така поне разсъждавам аз.

# 126
Значи Китана я няма, предчувствам бебе на хоризонта Grinning

# 127
Значи Китана я няма, предчувствам бебе на хоризонта Grinning

За съжаление не Confused Снощи имаше изгледи като ходих на тоновете, обаче явно нашата девичка ще се окаже твърдоглава като майка си и ще стиска до край. Сега като ходих даже се е върнала назад, вчера уж позицията на главата й беше перфектна за излизане ама уви. Neutral Face

# 128
Не иска да излиза, харесва ѝ на топло. Satisfied
Да се оплача, аз пък съм с бактерия в секрета и то точно на финалната права Sob Надявам се да успеем да я излекуваме преди да тръгне раждането.

# 129
Сетих и аз да проверя моите резултати от началото на седмицата - нямам бактерия.

# 130
Последно като пуснах имах бактерия и я лекувахме, но ме съмнява да е минала. Успокоявам се с това че в крайна сметка ще съм секцио и после всичко би трябвало да се прочисти с лохиите.

# 131
Днес излезе и моята проба и е отрицателна. Само дето докторката докато я взимаше каза, че според нея има нещо и сега малко се филмирах възможно ли е да е грешен резултата… но чета, че е нормално от време на време да има някакви леки течения. Не знам как с просто око прецени, че имам гъби…

# 132
Азалия, при мен докторът забрави, че ми беше изписал вагинални глобули и като отидох за контрола и като му казах, че последния секрет в бил чист той каза “ооо сега определено има нещо, такъв секрет” и аз го попитах дали може да е остатъчен секрет от глобулите и той “ааа да, напълно е възможно да е от тях”…

# 133
Дами извинявам се за въпроса ,но да питам все пак.  Списъка с неща който трябва да носите в болницата кой ми го дава АГ или от самата болница отивате по рано. 
Марти понеже ти беше в Шейново към теб ми е и въпроса 🫶 Макар,че ако и други знаят ще съм много благодарна.

# 134
Stm99, погледни тук https://sheynovo-ag.eu/za-pacienti/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B … D0%B0%D0%BD%D0%B5. Ако следящото те АГ работи и там също може да ти каже какво  точно искат, защото всяка болница има различни изисквания. В болницата, която съм аз например не искат нищо за бебето, само лични принадлежности за майката.

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 12:41 от Kitana666

Общи условия

Активация на акаунт