"Тревожност" - сериал по БНТ1

• 22 904
  • 421
  •   1
Отговори
# 150
Гледаме и виждаме, спокойно! Просто имаме различни критерии явно.
Разнищвайте герои, нали за това е темата

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 20:43 от Г-жа Рамацоти

# 151
Г-жо Рамацоти, защо се изнервяте. Аз изказвам мнението си, вие също. Не мисля, че по-някакъв начин ви обиждам или засягам. Нито вас, нито някой друг с отрицателно мнение за сериала.

# 152
Как реши, че съм се изнервила? Грам напрежение нямам. То оставаше и за сериали да хабим нерви.
Всъщност аз нямам отрицателно мнение за сериала, а за играта на двама. Може ли?😀

# 153
Вие сериозно ли? Точно трима души играят естествено и нормално. Всички други са абсолютен изкуственяк. Декламиране и рецитиране.
Този мутрягата с двата телефона, дето е прекъснал връзка със сина си.. според Вас добре ли играе? Ама честно?

# 154
Да, точно мутрягата ми е идеален, защото в реалния живот съм виждала такова подобно поведение.
Ако става на въпрос момичето - приятелка говори по-театрално в 1 серия, но лицето й прекрасно изразява цялата палитра от емоции. Аз много се влияя от изразителност на жестове, мимики, действия. Думите са ми за допълване на картината.
По различен начин възприемаме героите, играта им, случките в живота им. Всеки от нас гледа през собствената си призма на опит и наблюдения. Така, че сериозно си пиша каквото съм видяла и усетила 😊

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 10:01 от Aleksandropulis

# 155
Да, точно мутрягата ми е идеален, защото в реалния живот съм виждала такова подобно поведение.
Всички сме виждали такова поведение, но той не може да го изиграе добре, защото просто е слаб актьор. Това имах предвид. Супер фалшиво, преиграване, декламиране, актьорската игра е под всякаква критика.

Ана и Пенко си играят естествено.

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 17:47 от diziler

# 156
Според мен Боян Младенов е един от актьорите, които влизат в ролята си най-добре. Заедно с Ана Пападополу и Пенко Господинов.
Това, че не е популярен и не сме го гледали в други сериали, не дава основание да се каже с лека ръка "той е слаб актьор". Ролята му е много специфична и трудна.
Ана, Пенко, Ирина си играят естествено.
Коя Ирина се има предвид?

# 157
Сега изгледах втори епизод и ми хареса повече от първия.
И поведението на мутрата си беше баш на място. Имала съм случай с такъв пациент, който се държа адски нагло, защото не бил обикновен човек. И не само един, за жалост.
Нямам търпение да качат и трети епизод, защото много ми хареса Филипа и искам да видя развитието по случая.

# 158
Вие не сте ,но аз съм го гледала в още 2 сериала Боян Младенов и се справя прекрасно,тук също.Аз определено съм киноман с изгледани хиляди филми и сериали и изобщо съм увлечена на тази тематика та определено имам понятие от добра и лоша игра,само че няма да седна да се обяснявам и убеждавам някого.Мен не ми ли хареса един продукт не си го причинявам.

# 159
В кои сериали е участвал Боян Младенов? Ще ми е интересно го видя и в друга роля.

# 160
В Братя и Татковци.

# 161
колко серии има този филм?
Дето вика мутрата, "плащам ти консултацията, макар, че нищо не получих." Та и аз, започнаха нещо, някакви случаи и хоп- свърши епозида, ще се върнат ли в следващите серии, както и за случаите от еп.1?

# 162
  • София
Изгледах епизод 3.
Този епизод ми хареса най-малко от старта на сезона. Малко като тъпчене на едно място. Любопитно ми е само с момчето какво ще се случи, дето иска да ходи на звездите при извънземните.

# 163
И аз гледам в Тубата и ще гледам.
Живея във Франция и тук на психолози винаги се е ходило, но не се коментира.
Племенникът ми учеше така модерната специалност “Психология” в гренобълски университет, скъсаха го и повтори 1ви курс.  Сега е 3та година студент, но учи кинематография, нещо ни се размина възможността да имаме психолог в семейството.
Моя приятелка водеше дъщеря си на психолог поради социална фобия на девойката. Попитах я как върви, тя ми каза “Нищо не знам. Говорят си там, но нищо не излиза от кабинета.” В началото дъщеря й плачела тайно в стаята си, мислела за самоубийство, даже веднъж опитала, преди да тръгне на психолог, неуспешно.
Преди десетина дни, приятелката ми сподели как дъщеря й казала от раз, след половин година терапия по час на седмица “Мамо, не искам повече да ходя на психолог.” Защо ли? “Добре съм, мамо. Нямам какво повече да й кажа. Да седим и да мълчим ли?” Всъщност, намерила си приятелки в класа, възвърнала си усмивката и желанието за живот, рязко увеличила успеха си, правела си планове за следване и т.н.
Психоложката видяла момичето в понеделник, както обикновено, в сряда приятелката ми й съобщила, че прекратяват терапията.
Аз й бях споделила, че на щерка й не й трябва терапевт, а приятелки, лично мое мнение.
И ето, така и стана.
Но предполагам, че въпросната психоложка е помогнала.
Въпреки, че девойката не пожелала нито да й благодари, нито да се сбогува с нея.
“Тревожност” ме докосва много специално.
Не харесвам играта на Ирмена. Пресилено трагична и някак неестествена ми стои.
Следя с интерес. Явно съвремието ни е такова, забравихме да общуваме помежду си, затова споделяме с непознати…терапевти.

# 164
Аз едва днес изгледах епизод 3. Сеансите са много реалистични, историите ще се развиват, но според мен няма да имат пресечна точка.
Още съм със смесени чувства, защото много малко неща са се разкрили/развили.
Марио си е за медикаменти, да видим дали ще успеят да го овладеят.

Общи условия

Активация на акаунт