БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 13 (Между два сезона)

• 32 514
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
Даниел има нюх за бизнес очевидно и не е мързелив, евала му за такива проекти.
Наска връзва горнището да не се вижда корема, но облякла мини- потник. Наистина някой път е неадекватна. Иначе Белисимо едва ли залагат на нея за ПР, има къде по-известни от нея, които ги рекламират а и те са си известни доста. Ако там си прави корекциите може само лоша реклама да им направи. Аз все още не разбирам защо 25г. момичета прибягват до такива кореции. Включително и Емилия, та те нямат 30 и вече са набодени. Но на Емилия устните са правени по-успешно. Иначе нека си почива бременната Наска, има време за работа. Важното е да роди здраво бебче.

# 526
  • Пловдив
Никога не съм разбрала жени, които имат мъже с възможности и не св възползват, за да започнат нещо свое, а само почивки, дрехи /било то и ментета/. Атанаска може само да съжалява след време, но е възможно и да се усети.

# 527
По принцип сте прави, ама кво ви пука Наска дали върти домакинство или не? Нали не ми е в къщата, не харчи моите пари? Да се спасяват.

# 528
Надали някой си пожелава за снаха жена тип Наска, бих се изненадала, ако майка желае такъв типаж за синовете си.

Не виждам абсолютно нищо лошо една жена, която е на 100% издържана от мъжа си, да не се върне на работа в офис/салон за красота на 9 часов работен ден. Срамота е при толкова възможности да не се възползва да си наеме хора и да стартира свой си бизнес. Обикновено бизнесмените искат да разрастват бизнеса си, а не да играят ролята на хамал и да губят седмица в 2 курса каране на водорасли за тавана от Турция, както и всички обиколки до Джъмбо, за да купува декорация за офис/кръчма.

# 529
Мда. Жалко, че когато няма аргументи и умение да се приеме чуждото мнение ,се минава в лични нападки към потребителите.
  Когато си започнал от нулата и знаеш колко безсънни нощи си имал е нормално да обичаш работата си.Вярвам,че Бачорски е така. Коментирам работата му.Нямам идея как е в обектите,които чисти, но си мисля,че ако е много трагично, няма да го наемат за големи събития.

# 530
  • В страната на мечтите.
Аз му се изкефих на Даниел като гледах сторитата, защото можеше да извика всичките си чистачи, да ги напътства по телефона докато си седи на топло и удобно вкъщи, но не, той беше наравно с тях там цял ден и цяла вечер и чистеше заедно с тях. Можеше да си каже че е шеф и не е длъжен да ходи, но отиде преди всички и наистина чистеше докрай. Евала за това!

# 531
Отказа се да работи, за да пази Даниел. Миналата година много пътуваха, кой работодател ще в държи или как ще има клиенти като нея я няма?

Като гледам с колко девойчета се е снимал Даниел на концерта, няма да е дълго с Атанаска.

# 532
Всъщност един бизнес, особено разбработен трябва стриктно да се наблюдава. Много бързо и лесно се пада от високо. Тъй, че ако трябва на Ед Шийрън лично Данко ще му изтрие дупето!

# 533
Деца и малки момичета, никаква конкуренция на Наска не са снимащите се с Бачората.
Човека чака трето дете, второ от своята си кралица, на нас може да ни е смешна, но скоро няма да се разделят. Хората са си щастливи заедно

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 10:19 от .Hazel.

# 534
А защо постоянно им се пожелава да се разделят? Времето ще покаже. Засега са си добре заедно. Пак ще кажа - Атанаска не е най-черната в историята. Даниел е.

# 535
Не крие корема с горнището Ананаска, а го е вързала да не го носи в ръка. Те обявиха официално, какво ще крие?!

# 536
Принципно и мъжете харесват успешни жени, независими, равностойни с тях интелектуално, професионално, всякак. Атанаска не блести с нищо от тези неща. Даниел е успешен и то доста.

# 537
И аз не разбирам откъде е тази убеденост,че във всеки един момент Данко ще изостави Наска. Според мен са си добре заедно.
  Лилиум, принципно некомплексираните мъже харесват умни и независими жени. Принципно,има мъже,които харесват жените им да не работят.
 Стига толкова генерализиране .

# 538
Мъжете харесват жени , с които се чувстват добре и които намират за привлекателни .

# 539
  • Пловдив
Даниел няма да зареже Наска, той с Емилия не е скъсал, а е чакал тя да каже край. Може да си кръшка, но няма смелост да каже чао, той е от този тип мъже. Удобно му е у дома да го чака жена, а той да бъде с други ,които му вдигат егото. Дано да греша и да са щастливи, да отгледат децата си в уютна семейна среда!

Общи условия

Активация на акаунт