БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 13 (Между два сезона)

• 32 399
  • 761
  •   1
Отговори
# 750
Щото повечето коментиращи тук са жени,най-вероятно пострадали по този или подобен начин.
   Аз съм писала много пъти-за мен Даниел е по-виновен.Атанаска пробвала, обаче ако си държиш на бременната жена,слагаш черта.Ако не я обичаш вече, просто имаш топки и слагаш край.И почваш на чисто.
   Емилия за мен има вина, че е седяла в тая ситуация,вместо да си тръгне.На какво се е надявала? !

# 751
Само че първо Емилия отиде в Египет и после Наска с Даниел. Wink Емилия неведнъж каза, че всички са мислели, че нищо не прави, а си е работила нещо .. нали беше в неговата фирма за боклуци ..
Отиде на 2 екскурзии и опищяхте света. 😅
Наска нека има самочувствие, но поне да е с покритие, а не да вири нос излишно.

# 752
Аз и нея не бих обвинила , бременна , сигурно се е надявала да му дойда акъла . Млада е била , дано вече не прави компромиси . Тя си е тръгнала , защото явно не е преглътнала поредното унижение от Даниел , има много жени , които седят .. скандали , мъжът се кротка за малко и после пак .

# 753
Ако не е Атанаска , щеше да е друга , може и да не е била само тя , но само тя да е успяла да ги раздели .

# 754
Да , всъщност младостта и неопитността на Емилия я оправдава. И хубаво е ,че си е тръгнала, а не стои в името на детето.

# 755
Да , всъщност младостта и неопитността на Емилия я оправдава. И хубаво е ,че си е тръгнала, а не стои в името на детето.
за какво я оправдава?

Аз също смятам, че Емилия е направила добре, че си е тръгнала и не стои в името на детето. Отървала се е.
Даниел смятам за най-виновен в цялата ситуация, дори и сега, защото той позволява такова отношение.

Наска явно има за какво да е невротична и все залепена за мъжа си, знае си го какъв любовчия е и го дебне да не кривне.

# 756
  • София-Лагера
Египет и Рим ги направихте топ дестинации,ха ха

# 757
НОВА ТЕМА, заповядайте Wink

# 758
Не чувам отзиви от последното стори на Даниел, Танаска им дава вода. Как така ще дава на Еме вода?!??!? За каква се мисли?!?!? Всичко е да дразни Емилия! Тя сигурно затова каза да си я разделят. 😅🤭😹

# 759
Не чувам отзиви от последното стори на Даниел, Танаска им дава вода. Как така ще дава на Еме вода?!??!? За каква се мисли?!?!? Всичко е да дразни Емилия! Тя сигурно затова каза да си я разделят. 😅🤭😹
Не чуваш отзиви сигурно защото на никого това не е направило впечатление. От евтини провокации няма нужда.

# 760
Не чуваш отзиви сигурно защото на никого това не е направило впечатление. От евтини провокации няма нужда.

Скъпи, евтини, това е! Специално в тази тема, всичко прави впечатление...както виждам от писаниците. Не може само гадории да се изливат по хората, да се съчиняват приказки от 1001 нощи. За подигравка си е, подигравам се... прекратявам дискусията, има нова тема.

# 761

Скъпи, евтини, това е! Специално в тази тема, всичко прави впечатление...както виждам от писаниците. Не може само гадории да се изливат по хората, да се съчиняват приказки от 1001 нощи. За подигравка си е, подигравам се... прекратявам дискусията, има нова тема.
Ми не изливай гадории и не съчинявай приказки. Толкова е просто.

Общи условия

Активация на акаунт