БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 13 (Между два сезона)

• 32 431
  • 761
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Не са виновни жените, виновни са мъжете ,които го позволяват! Атанаска не е длъжна да обича Емели, нито да бъде като майка, но поне малко срам да имаше след като е спомогнала за раздялата на родителите на това дете, жалко ,че дори бременна не предизвиква умиление и добри чувства. Жива и здрава да е, но живота е кръговрат, един ден кармата ще й сервира каквото си е надробила.

# 721
Аз не виждам нещо обидно в това ,че ще е любовчийка като баща си.

# 722
  • София
Аз не виждам нещо обидно в това ,че ще е любовчийка като баща си.

И трябва ли Наска да го казва всички да чуят.Злобна е ,личи си.Сега като е бременна и вече омъжена хептен вирна нос..

# 723
Абе вероятно има нещо, в отношението на Наска към Емели след като толкова много хора го забелязват, но тя реално не е толкова любяща на думи и към Дани. А иначе намирам коментара на Атанаска за по скоро тъп, че крушата не пада по далече от дървото, това се отнася и за Дани и всяко следващо дете на Даниел, а както виждаме тя няма проблем да ражда от Даниел.

# 724
Ами може да го казва на шега.Grinning Това не е нещо лошо.Grinning

# 725
  • В страната на мечтите.
И аз сега разбирам, че майка ми като ми е казвала, че съм досущ като баща ми (като инат и упоритост) и че крушата не пада по далеч от дървото е трябвало да се обидя, а не с баща ми да се смеем Joy

Може би Наска не се шегува често и е малко суховата и тук се приема че винаги говори сериозно.

# 726
Ние никога не се шегуваме, живеем точно и само според 10те Божи заповеди,обичаме всички деца като свои,никога не завиждаме и сме супер естествено красиви.
/Ирония,шега,за който не разбира/
  Писаха се супер гадно неща за малък Дани и клетви имаше за Наска , че и към мен,щото не припявам в хора на вечно мразещите я.Не сте чели всичко.
   Аз не разбирам хора,които се отнасят с такова озлобение към непозната човек,каквато е Атанаска за пишещите.Предстаеям си към познатите ,които не харесват,какво чудо.
   Не мисля,че Наска казва нещо недопустимо.Даниел не бива да качва всичко в нета, или се забавлява на нейн гръб,или не му дреме за хейта,който генерира за нея.
   Гледам и на Емилия майка й е качила стори с буса.Ако тоя "мъжкар" Даниел , е постъпил така с моята дъщеря, нито ще му стъпя в механата,нито ще му споделя сторита.А те даже юбилей празнуваха там.И това няма нищо общо с добрите отношения между двамата родители на Емели. Всички са един дол дренки.

# 727
Наска може и да няма чувство за хумор, това не е престъпление или порок разбира се, но нейните шеги са някак все натъкващи и подчертават нещо отрицателно...иначе и аз не смятам, че е казано със злоба, но по скоро даже да подчертае пред Даниел, че е женкар...можеше да се пошегува с нещо от сорта, че Емeли ще е любовчийка, защото е хубава като баща си например. А такава шегичка от жена дето се е вряла по колите да се целува с Даниел, докато жена му е бременна за мен наистина е тъпа и не на място. Ясно е, че Емели даже не може да разбере смисъла на шегичката, така че е ясно, че те я е да за гризне Даниел.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 18:12 от Victory2019

# 728
Даниел е повече за съдене, защото допуска отношението на Наска. Един мъж и баща на място никога няма да позволи да се отнасят с дъщеря му все едно не съществува или с пасивно-агресивни шегички.

Наска държи така, защото вижда, че Даниел не й поставя граници. Дори примера с леглата - ами срамота е за семейство с толкова финансово възможности, 3 гардеробни, да има огромно легло за едното дете, а другото да спи на кушетка от икеа.

# 729
Никой не трябва да отговаря на нечии критерий и Наска, каквото и да направи ще бъде обсъждана, както и действията й. Ако не искат да бъдат обсъждани, наистина е по добре да не се показва, както прави тя напоследък. Това е форум за обсъждане и никой не де опитва реално да дава наклон на Наска какво да прави, ясно е, че тя си е такава, каквато е. Но има разлика между това да си злобар към малко дете, защото ти е доведено и да си просто неемоционален. Аз не смятам, че Наска е злата мащеха, но определено смятам, че на Наска щеше да й е по лесен животът без Емели. А относно липсата на обособено място в къщата на Даниел за Емели, вината е основно негова, Атанаска има 0 задължения към Емели, освен да се държи прилично. Сега ще видим къде ще сложат новото бебе, подозирам, че къщата ще бъде разширена или ще се преместят

# 730
И аз съм писала за липсата на обособено място за Емели в дома на баща ѝ, когато купиха ново легло на Дани. За мен това не е правилно. Но наистина не разбирам крайностите, в които се изпада по отношение на Атанаска. Не е нормално това. Аз не съм видяла нищо чак толкова крайно в поведението ѝ, с което да заслужава чак такава омраза. Някак тя винаги е виновна независимо какво казва или прави.
Пример с тренировката по тенис - защо качила само Дани? Значи игнорира Емели. Но, ако беше качила Емели, щеше да има - Тая на каква се прави?! Емели си има майка! и т.н.
Факт е, че Бачорски малко или много са интересни на всички ни, за да ги коментираме. Не ми беше любимка Наска, но чак ми става симпатична вече след всичкия хейт, който отнася.

# 731
Глупости, никой не е казал че Дани е бавноразвиващ се и че не говори - говори си достатъчно за възрастта си. Няма нищо обидно в това да кажеш, че едно дете или голям човек има повече харизма от друг.

Нямам време и енергия да ровя назад и да доказвам, но имаше такива писаници.

Иначе Емилия е простила на Наска, но бг мама не. Страшно е тука. И най- ми е забавно като се измисля на Наска какво й се е искало. Например Емели да я няма 🤣🤣🤣🤣 Наска ли ви го каза? Защо й преписвате чужди мисли и емоции?

# 732
Ние никога не се шегуваме, живеем точно и само според 10те Божи заповеди,обичаме всички деца като свои,никога не завиждаме и сме супер естествено красиви.
/Ирония,шега,за който не разбира/
  Писаха се супер гадно неща за малък Дани и клетви имаше за Наска , че и към мен,щото не припявам в хора на вечно мразещите я.Не сте чели всичко.
   Аз не разбирам хора,които се отнасят с такова озлобение към непозната човек,каквато е Атанаска за пишещите.Предстаеям си към познатите ,които не харесват,какво чудо.
   Не мисля,че Наска казва нещо недопустимо.Даниел не бива да качва всичко в нета, или се забавлява на нейн гръб,или не му дреме за хейта,който генерира за нея.
   Гледам и на Емилия майка й е качила стори с буса.Ако тоя "мъжкар" Даниел , е постъпил така с моята дъщеря, нито ще му стъпя в механата,нито ще му споделя сторита.А те даже юбилей празнуваха там.И това няма нищо общо с добрите отношения между двамата родители на Емели. Всички са един дол дренки.

Това и аз го видях. Доста странно, да ...

# 733
На мен пък ми е странно защо мнението на определени потребители относно Атанаска се приема като хейт, всеки е свободен да пише, каквото мисли в рамките на добрия тон. Наистина аз лично смятам, че на Атанаска животът и щеше да тече по леко ако Емели не съществуваше, най малкото, защото Емилия изобщо нямаше да е част от техния живот по никакъв начин. Лично не й приписвам нито чувства нито емоции, а изразявам лично мнение. Относно защо Атанаска е недолюбвана, не смятам, че е единствено заради историята с Емилия или риалитото, Атанаска е с доста високо самочувствие, язвителна е и се мисли за нещо повече или поне това показва, а такива хора дразнят по дифолт и затова й е толкова обсъждана тук. Относно децата- наистина е грозно да се дават определения за деца, а и това, че едното дете да кажем е по атрактивно, нищо не значи за бъдещия им успех и тн, но отново тези хора искат да бъдат обсъждани затова са и в нета и заедно с това идват и негативните коментари, това е реалността.

# 734
Емели е извънредно харизматично дете и се откроява от масата дечица на нейната възраст. На практика тя има смешни видеа още от  преди две годишна възраст, където нарежда кой къде да спи, а тя да си оправи косата, да и дадат подаръка и нещо за хапване и ще си гледала филма. Дани е просто едно сладко момченце, такива има много и това не е хейт към детето. Надявам се да се обичат много помежду си децата на Даниел, колкото и различни да са по характер. А Наска определено е по-студена натура, но тя е такава и с нейното дете.

Общи условия

Активация на акаунт