БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 13 (Между два сезона)

• 33 344
  • 761
  •   1
Отговори
# 240
Това описание звучи като пародия. Дано да е ирония и да не показва възможностите на редактора Grinning

# 241
Аз се изненадвам, че Наска е толкова неуверена в себе си. Вместо да се радва, че се е ъпгрейднала от любовница и да бъде уверена и самостоятелна, тя му се лепи като муха на всичко, с което Даниел се занимава. Прави си корекция след корекция. Дори прекомерните корекции сами по себе си издават неувереността й. После има едно смешно парадиране с нелепи любовни фотосесии. Ако случайно някоя настъпателна жена не е видяла снимките, дори си е сложила името в профила му, да не му пишат жени.

# 242
Това пък какви пари дава винаги ми е много смешно. Не знам какви очакват да са заплатите за нискоквалифициран труд, извършващ го човек без образование (в повечето случаи гледайки му служителите).

# 243
Аз се изненадвам, че Наска е толкова неуверена в себе си. Вместо да се радва, че се е ъпгрейднала от любовница и да бъде уверена и самостоятелна, тя му се лепи като муха на всичко, с което Даниел се занимава. Прави си корекция след корекция. Дори прекомерните корекции сами по себе си издават неувереността й. После има едно смешно парадиране с нелепи любовни фотосесии. Ако случайно някоя настъпателна жена не е видяла снимките, дори си е сложила името в профила му, да не му пишат жени.

Нея нещо спряло ли я е?Защо си мисли,че някоя ще я спре нещо?Още повече ,че новото поколение е още по-нахално от нея

# 244
Абсолютно съм съгласна. Разбирам, че не е леко, но човек без образование, често без каквито и да е умения (вкл. невъзможност за елементарно четене и писане) какво повече от МРЗ да очаква? Дори повече дава.

# 245
Нея не я е спряло това, че вкъщи го чака бременна жена, а си мисли, че тя "порцелановата красавица", както се нарича сама в менюто, ще спре някоя😃

# 246
  • В страната на мечтите.
Аз случайно видях снимките й от фотосесията, когато е била бременна с Даниел младши и ми направи впечатление, че няма почти нищо общо в лице вече. Толкова корекции, а преди е изглеждала много по-добре.

# 247
  • Пловдив
Това навиране дразни, вижте ни ние сме най-най, те не дават шанс на хората да ги забравят.
На мен са ми интересни Георги и Антон (бащата на Андрея ,ако не се бъркам) , Емилия и двете сладурчета. За чара на Емели даже няма да пиша, но най-скучни са ми Наска и Даниел.

# 248
Това навиране дразни, вижте ни ние сме най-най, те не дават шанс на хората да ги забравят.
На мен са ми интересни Георги и Антон (бащата на Андрея ,ако не се бъркам) , Емилия и двете сладурчета. За чара на Емели даже няма да пиша, но най-скучни са ми Наска и Даниел.
То вече са и много предвидими

# 249
  • Пловдив
Наистина са предвидими, то тук в темата ,колко от вас вече познаха и за сватбата ,и за бебето /и може би наистина са искали тогава да съобщят ,но тук ги изпревариха/, не изненадват с абсолютно нищо, само цирк и чалга.

# 250
Натегачката Бояна Генова пак с 1000 възхвалителни сторита за прословутия рожден ден. Нито едно не е споделено от Наска, даже се е снимала с приятелките и сестра си, но Бояна никак не е отразена и в този приятелски таргет.

# 251
На 26 е взела максимума от живота- има деца и е обиколила половината свят... Нека да бъдат щастливи, просто се чудя какво ще я радва като стане на 40, а и с кокво ще бъдат интересни след сватбата и бебе 3...

# 252
Тази Бояна защо толкова им се вре, не знам. Толкова ли е закъсала, та има нужда от тези... В профила си качила цели 7 снимки от р.д. на Наска плюс няколко сторита. Сякаш е   на супер престижно мероприятие.... Даже качила метеоритите и писала, подаръка от Даниел за Атанаска....Какво печели от цялото мазнене , не знам...

# 253
Ами за нея сигурно е супер престижно да си в обкръжението на Бачорски 🤣🤣🤣

# 254
Даниел с всичките си финансови възможности и връзки не можа да направи от Наска топ инфлуенсър, той и от себе си не можа, а имаше един момент, в които нещата му се получаваха, но хората бързо се усетиха, че и двамата са въздух под налягане. Иначе на Наска желая лека бременност и пухкав финал

Общи условия

Активация на акаунт