Изневярата и след това ...

• 56 233
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 1 545
  • По света и у нас
Предполага ли се??? 😂

# 1 546
Вероника, предполага се, че мъжът прави секс с презерватив с любовницата, щото нали и тя си има мъж, който не се знае чия нива оре...
Ти пък. Все едно не знаеш какво им е отношението на мъжете към презерватива...

# 1 547
Ми, тогава Доротея да настоява за презервативи. Ама пък съвсем да му спре секса, при положение че тя няма с кого, а той има, и тя е тази, която иска да си запази семейството, не е добра идея. Тъкмо ще му намери легитимно оправдание защо има любовница.

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 17:00 от Прекрасная Василиса

# 1 548
  • София
Oooo, то въобще не се е случвало любовницата да забременее...
А както знаем забременяването може да се случи веднъж в месеца...докато болестите, предавани по полов път... няма да забравя една история, в която той беше заразил жена си с HIV, а тя нямаше деца...

# 1 549
  • По света и у нас
Мисля че е най- добре - развод, 50/50  и така всеки да има време да ч. по равно или да си прави каквото ще в свободното време. А не той да ми е свободен на 100% и да си ходи с по 2 допълнителни жени, а тя да е вързана на 100% с детето и да ме може да се погрижи за себе си. Дай му детето да му виси на него на главата и на любовницата от време на време да видиш колко ще и е готино на любовницата,  че трябва да гледа твоето дете и мъжът ти да не е само неин.

# 1 550
Децата са две, тъкмо ще си ги менкат. Иначе, в поста на Доротея се пита има ли други жени, които при множество паралелни връзки са простили и как. Има, ама трудно ще си го признаят, макар и анонимно. А това, че втория път, когато си го хванала с доказателства, изобщо не е променил поведението си и отношението към теб, показва само едно нещо - на него не му пука за теб дори малко, иначе поне щеше да почне да се крие. Ако останеш с него,бъди готова да изживееш още много негови любови.
Умните мъже поне се опитват да запазят достойнството на жена си
А не да праща любовницата да се извинява на жена му, все едно тя го е изнасилила...

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 17:24 от Прекрасная Василиса

# 1 551
  • По света и у нас
Ми две, две… мама също е човек, мама също обича да ходи на бар и да си прекарва време с любовника си необезпокоявана.

# 1 552
Е, нали това я посъветвахме. Да си намери и тя любовник. Клин клин избива. Като иска да живее в отворен брак, ама поне да е двустранно отворен, а не само от неговата страна. Че и да й се подиграва в очите. Ще праща любовницата си да се извинява😂😂😂

# 1 553
  • По света и у нас
Не е същото, тя не може да се измъкне официално от задълженията си на майка и няма да може да си хване любовник. Бащата ще играе, че е по работа Еди къде си и ще я остави у тях с децата, докато той си хойка. Да се развеждат и да си разпределят децата по равно. Тогава ще му светне и на него и на любовницата.

# 1 554
  • Мадрид / София
Големи фантазии се развихрят тук 😂😂. Ама авторката и другата девойка дето пита са които трябва да си решат какви да ги вършат. Един мъж, който има паралелна връзка не се променя. Та от тук нататък всеки да си решава какво най-му отърва да прави и толкова. Пък ако се колебае и е нерешителна - има да си страда докато се осъзнае.

# 1 555
Всъщност,  аз съм работеща жена с добри финансови възможности и не е като да нв съм нямала възможност да бъда с друг мъж. Но винаги съм искала да бъда честна с човека до себе, дори и след всичко това , което ми дойде на главата .
Другото , което е мъжът ми винаги ме е рвнувал и сега осъзнавам с каква цел е била тази ревност,  манипулация от негова страна. Дори и в сегашното положение го прави и това е супер изнервящо.
А това с любовницата , която дойде при мен да ми се извинява,  не е защото мъжът ми я е изпратил при мен с такава цел . Нейната цел беше уж да ме запознае със положението , в което съм , уж да се извини и надежда , че ще приключа брака си с него , защото явно и тя се е убедили, че няма да ме остави .
Да не говоря и за втората жена какво беше ...
Пълен филм е , решението е раздяла,  това го осъзнава . Не разбирам само защо ме страх от тази крачка.

# 1 556
Защото си емоционално зависима.
Преди пет години бяхме на почивка с такава двойка. Мъжът вече беше претърпял инсулт. Ужас на квадрат. Едва ги изтърпях два дена. Той болен, а тя развалина. И, да, тя също беше по-богата от него. Така и не разбрах защо си го причинява. Обаче беше много страшно. И до сега ме побиват тръпки като си го спомня.

# 1 557
Никой мъж не "оставя" жена, готова да изтърпи всичките му простотии. Simple Smile

# 1 558
Важното е, че си взела решението. Нормално е да се колебаеш, особено при наличие на две малки деца. Ще узрееш и за действия, не се притеснявай. Стъпка по стъпка. Първо обмисли къде и как ще живееш, как ще си разпределите задълженията за децата. И се почувствай освободна от него, емоционално. Започни да излизаш с приятели, компании, с него никъде, не му обръщай внимание никакво, и никакъв секс. Постепенно  ще се отдалечиш емоционално и ще ти е по лесно да го напуснеш. Не заслужаваш да живееш във вечен тормоз от него и курвенските му изпълнения. Ако можеш, поискай подкрепа и от близките си, родители, брат, сестра. Мисли и за децата си, на тях не им трябва вечно изнервена и депресирана майка. Нито семейни скандали.
И разбери, че животът е твърде кратък, няма смисъл да чакаш децата да пораснат, докато ти съсипваш своя. Бъди силна и ще се оправиш.
И му сложи рога, това вече не е изневяра. Така ще погледнеш на него с други очи, като на един от многото, а не единствен.

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 22:19 от Прекрасная Василиса

# 1 559
Това с ревнивият мъж е мега гадно. За да започнеш да излизаш с някого - ако изобщо успееш да се насилиш да го направиш, докато сте женени: сигурно той ще ти вдига скандали и ще ти създава проблеми. Вероятно мъжът ти работи някъде, където в престижно да е семеен, и затова не иска да си разваляте семейството.
Ако си привлекателна, способна и интелигентна жена + можеш да живееш с децата в жилище, и ако не си щастлива е момента: се раздели с него сега, докато си по-млада. Дете на 6 годинки говори за една млада майка на около 30-32г. Покрай мен много се разделиха с мъжете си и си намериха по-щастлив семеен живот с човек, който ги цени и обича.

Общи условия

Активация на акаунт