Изневярата и след това ...

• 56 248
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 1 530
Наскоро говорих с един приятел. Сподели, че жена му няма желание за секс и правят много рядко, веднъж на 2 месеца. Той е почти на 50 години. Каза още, че цял живот й е кръшкал, тоест, ходил си е, както се изрази той, че даже и ми предложи, след като ме пита аз и мъжът ми колко често правим секс и дали имам желание принципно 🤣🤣🤣
Та, да питам, при вас секса как е, защото, ако ти постоянно не искаш, млад, 30-35 годишен мъж няма да стои на сухо.

# 1 531
  • Мадрид / София
А защо не иска секс? Ами ако въпросния не се справя и я оставя наполовина доволна? Ами ако е скучен до немай къде? Що все жената трябва да задоволява, а мъжа какво? Това са работи за двама, не са едностранни действия.

# 1 532
Не сме имали проблем със секс . При мен желание не е липсвало и не мога да се оплача,  че съм била незадоволена . Той може би си е търсел разнообразие,  което е прерастнало в не само секс.  Става въпрос за 2 жеби,  поне за които аз знам ....

# 1 533
  • Далечният изток
И как мислиш да я караш при това положение?
Остави ни нас.
Разбрах сега. Две връзки е имал, докато е женен за теб.
Ами... Така ще си продължи.

# 1 534
Анжела, относно моят пример - нямам идея защо жената няма желание и не иска секс и мъжът й как се справя, нямам и желание да разбера, въпреки офертата 🤣
Просто дадох пример. В случая с Доротея явно нещата не са поради липса на секс, а просто мъжът й си в такъв, и няма да спре цял живот, или поне докато може. Ако не може да го приеме, да бяга, това е моят съвет.
А защо не иска секс? Ами ако въпросния не се справя и я оставя наполовина доволна? Ами ако е скучен до немай къде? Що все жената трябва да задоволява, а мъжа какво? Това са работи за двама, не са едностранни действия.

# 1 535
  • По света и у нас
Доротея, към средата на живота на повечето мъже/жени им изневеряват. Такаче помисли си какво те устройва и какъв е мъжа ти към теб и детето, и какъв ще стане ако се разведеш с него.

# 1 536
Абе едно си е да изпука някоя и друга кака еднократно, дето жена му сигурно няма и да разбере, съвсем друго си е множество папалелни връзки, за които всички знаят, включително и жена му. Ама всеки си знае. Някои се примиряват, ето например, авторката на темата - Калма, явно се е примирила, че в брака й ще  има винаги трета жена. На други не им пука мъжете им къде правят секс, стига на тях да им осигуряват каквото искат, а и те самите обикновено нямат желание за секс. Трети, и те си вършеят. Или пък приемат за нормално, че всички мъже кръшкат, важното е да се грижат за децата. А най много май са тези, които от страх, че друг мъж няма да ги погледне, или няма да се справят финансово, жилищно и с децата, си стоят в брака и страдат. Случаи всякакви.
Въпросът е Доротея дали ще може да продължи да живее по този начин,, като знае, че мъжът й винаги си има нещо странично, или ще си съсипе здравето и психиката. Щото тя за 13 години брак е разбрала за две връзки по няколко години, ама реално сигурно са били повече. Не знам дали наистина се надява, че мъжът й ще се осъзнае евентуално и спре, ми не, няма.
Ама пък да знаеш, че мъжът ти е на уикенд, разходка,, море, вечеря, хотел с любовницата, докато ти чистиш, готвиш и гледаш децата, не всеки може да го приеме, особено пък за постоянно. Настъпва озлобление, отчуждение, омраза, разбити нерви. ..
Ама пък ако Доротея и Калма си преценят, че тс тези мъже си живеят горе долу добре, и без тях ще са по зле, няма лошо да си останат в брака, без да ровят и душат къде и с кого ходят и какво правят мъжете им.

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 02:39 от Прекрасная Василиса

# 1 537
Доротея, към средата на живота на повечето мъже/жени им изневеряват.
Въх... Astonished Scream

# 1 538
Тая прошка струва много и все е за твоя сметка. Тук и авторката и Доротея (и вероятно всички на които им изневеряват и обичат ) пускат теми, разсъждават, губят години от живота си в опити да простят да преглътнат да забравят… всичко това за да останат с човек който ги е лъгал, предал и наранил, и който не минава дори на половина през тия мъки и терзания. Ми не знам заслужава ли си.

# 1 539
Най лесно се прощава, ако спре да ти пука за даден човек. А един от начините това да се случи, е да започнеш и ти да му слагаш рога.

# 1 540
И според мен трябва много внимателно да претеглиш какво получаваш във връзката с този човек, кои неща са важни за теб, кои - не толкова, какво ще губиш и доколко това, че има друга жена, те натоварва. И вече на базата на този комплексен подход ще вземеш решение какво да правиш. Иначе да, най-вероятно няма да престане да изневерява.

# 1 541
  • София
Можеш да продължиш напред само, ако си човек, който е готов да приеме този начин на живот и да си затваряш очите. Или както каза потребителката по-горе да спре да ти пука и да живеете като съквартиранти или да се научиш и ти да изневеряваш и да си карате така. В противен случай ще си съсипеш нервите, здравето и емоционалността. И вероятно пак ще стигнете до раздяла.

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 09:57 от Светулчица

# 1 542
Опитай се да гледаш на него не като на твой мъж, съпруг, а като на чужд човек, чийто действия не те касаят. Например, представи си, че е мъж на твоя позната, или колега, за когото знаеш, че е женкар и винаги върти по няколко любовници. Теб какво те касае той какво прави, нали така? Просто защото не ти е никакъв. Теб те интересува колегата да си върши работата, а мъжът на познатата да се грижи за децата си и да не излага прекалено много жена си, иначе с кого си го слагат, не е твоя работа. Теб, лично теб, това грам не те бърка.
Ако правите секс, гледай на него като на случаен партньор, с когото току що си се запознала, и ти е само за един път, колкото да си доставите взаимно удоволствие. Или, като на женен любовник, за когото знаеш, че прави секс и със жена си, но въпреки всичко, искаш и ти да го имаш. Тогава няма да те интересува дали има друга жена, нали?
Не знам дали ще помогне, обаче.
Но все си мисля, че ако свикнеш да гледаш на себе си като на една от съпругите в харем, при това - главната, ще приемеш по лесно ситуацията. Казвам го без ирония. Не всеки го може.

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 10:15 от Прекрасная Василиса

# 1 543
  • Най-красивата страна
Когато жената прости изневяра,това е знак за мъжа,че тя ще търпи и ще прощава и той продължава да изневерява...защото знае,че пак ще му се размине.
Под изневяра имам предвид паралелна връзка.
И в случая на Доротея в най-скоро време може да се очаква трета любовница.

За себе си мога да кажа,че няма как да знам,че мъжа ми има любовница и да продължа да спя с него.
Първо, защото имам достойнство и уважавам себе си.
И второ,защото ще ме е гнус.
Трето-страхувам се от болести,инфекции предавани по полов път....

# 1 544
Вероника, предполага се, че мъжът прави секс с презерватив с любовницата, щото нали и тя си има мъж, който не се знае чия нива оре... А и да му спре секса, означава да се откаже от него, и да го хариже изцяло на любовницата, а тя точно това не иска. Ако го искаше, при две паралелни връзки от по няколко години нямаше да пита как да преживее изневярата, а да си е тръгнала до сега.
Пък и на теб до сега не ти се е случвало да знаеш, че мъжът ти си има любовница, така че не знаеш как ще реагираш. Много жени в такава ситуация започват да си искат всеки ден от миуто, с цел да го върнат в семейното ложе, стават изведнъж мили и добри, перфектни домакини, търсят вината в себе си. ... Докато не им гръмнат бушоните.

Общи условия

Активация на акаунт