Изневярата и след това ...

• 56 218
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 1 515
  • SF
Намерили са баланс, ама друг път. Сигурно са имали щастливи моменти.
А за кого е отвратително -  най-вече за любовницата, която ходеше на срещи само, когато е възможно. Също мисля, че и от гледна точка на съпругата е било отвратително.
И да, пиша собственото си мнение, не техните. Отвратителна история. 14 години срещи пред блока в колата. Влачеха се чипсове, напитки, цигари. Седят и си говорят. Тя слуша как той не издържа и ще се разведе, но не точно сега е моментът. Ходеше и в работата му. Той си беше запазил всички втори (късни) смени, за да може тя да виси там.  И така 14 години???? Дали ми се струва не отвратително?

# 1 516
Отвратително е за всички, включително и за мъжа, при условие, че наистина има чувства към двете. Не искам да си представям какво е да си постоянно в разкрачено положение и от всички страни претенции, които искаш да удовлетвориш, защото обичаш, но не можеш.
Естествено той си е виновен.

# 1 517
  • Мадрид / София
Има случаи, когато такъв триъгълник се запазва цял живот (до смъртта на мъжа). И хората си живеят така, намират точно някакъв баланс и благодарение на него се запазва с години тази ситуация. Ако някой се чувства отвратително и живее в тройка, да се замисли за собственото си поведение, не на другите. Може да промени само и изключително собственените си действия и себе си. Никога на другите.

# 1 518
  • SF
Ааааа.... въобще не съм съгласна и го намирам в разрез с темата.
Ако не съм съгласна да живея в тройка, да си преразгледам какво??

# 1 519
  • София
Който не е съгласен да живее в тройка, я напуска и я прави двойка. А не да се жалва как бил разкъсан между две жени, примерно Wink Жените са си също толкова виновни.

# 1 520
  • SF
Ами значи решихме всички проблеми.

# 1 521
Отвратително е за всички, включително и за мъжа, при условие, че наистина има чувства към двете. Не искам да си представям какво е да си постоянно в разкрачено положение и от всички страни претенции, които искаш да удовлетвориш, защото обичаш, но не можеш.
Естествено той си е виновен.
Направо ми дожаля за тоя коч бе... Ти да видиш! Отговорен, високо морален, стабилен... Излиза, че е мърсувал, защото е искал да направи добро на жена си и на всички к*рви, с които е мърсувал. Мъж за чудо и приказ... Извинете за вулгаризма... Извинете!... JoyJoyJoy Ох, ще се пръсна от смях...

# 1 522
После може и да му се е стъжнило, обикновено така става. Като разберат една за друга жените и всяка започва да дърпа към нея и бой по неговата кратуна. Тогава може и да му е отвратително.
Но има една приказка: "га ева не рева".

# 1 523
Ето един практичен човек с жена и любовница, не знам лесно ли му е, трудно ли му е:

# 1 524
Здравейте на всички.
Аз съм жена на почти 35г. Със съпруга ми имаме съвместен семеен живот от както се помня. В брак сме от 13г. Имаме 2 деца - на 6 и на 12г. Всичко вървеше по мед и масло до момента,  в който той смени работата си и се наложи да бъде в командировка 3 месеца в чужбина с едно прибиране през тези 3 месеца. Аз бременна с второто си дете в почти 5ти месец.  Та от там се започна моя торноза - изневяра уж еднократно в последствие паралелна връзка с друга жена .  Та на кратко аз след много съмнения, разбирам  за изневярата, след като той си призна и се чувстваше уж виновен и съжаляваше. Да не коментирам, че и тази жена дойде лично при мен с версията ,че се чувства зле от това и да ми се извинява. Простих за всичко , след което последва втора изневяра , която аз разкрих. Тук става въпрос за 2 годишна паралелна връзка , която уж сега е приключила, след като и мъжа на тази жена разбира за тях . След моето разбиране с ясни доказателства ,  нямаше никаква промяна в неговото поведение и отношение , но след като и мъжа на любовницата му я хваща , техния филм приключва  може би .
Сега сме отново на етап обещания, всякакви,  по-нисък е от тревата , желание да ме запази , но е невъзможно  Има ли някой , който би простил всичко това и дали ще си заслужава?

# 1 525
  • Далечният изток
Ами вече сме го коментирали тук. Не е важно дали някоя е простила, а друга не е. Важно е ти как приемаш нещата и ти дали можеш да простиш или не.
Доколкото разбирам, веднъж си дала шанс, но паралелната връзка е продължила. Според мен ще продължи. Или ако приключи поради някаква причина с тази, ще намери друга. Но това си е мое мнение.
При паралелна връзка аз лично бих приключила с този мъж. Да кажем, че нещо еднократно е по-приемливо, минало, заминало... Но връзка с друга жена с години, това няма да приема.
Детето е на 6. Нали връзката им е започнала докато си била бременна? Това е 6-7 годишна връзка, не 2. Или аз нещо не разбирам от написаното...

# 1 526
  • София
Доротея, какво точно се опитваш да спасиш?

# 1 527
Доротеяя, защо си толкова отчаяна да търпиш тия ужасии. Нямаш работа ли?
Кой би "простил" това в смисъл да остава със същия мъж и защо? Не знам.

# 1 528
Аида, тук явно става въпрос за друга паралелна връзка, с друга жена.
Доротея, освен ако не си широко скроена и непукистка, която няма нищо против мъжът й цял живот да си сменя любовниците, а и ти също, по добре го разкарай този к7рвар веднага, ще ти съсипе живота и здравето. Млада си още,, цял живот ли ще му търпиш паралелните връзки?

# 1 529
  • Далечният изток
Ами аз какво казах....

Общи условия

Активация на акаунт