Изневярата и след това ...

• 56 222
  • 1 574
  •   2
Отговори
# 1 500
  • По света и у нас
Аз също съм на мнение че ако нещо те тормози, то ще те разболее в даден момент. Затова ако те дразни че той ти изневерява по- добре го махай от себе си, за да не си докараш някой рак.
Това не е шега работа. Ако мъжа ти те дразни, дори и д не ти изневерява, махай го о това е. По- добре да си спокойна отколкото да имаш постоянни нерви.

# 1 501
val_stef, приятелката ти удобно си е заравяла главата в пясъка. 11 години...!? Не е като 9 седмици и половина. Много добре е знаела, но все е "чакала да му мине". Глупавия подход води до грешни резултати. Това е.

# 1 502
Е, добре е, че след 100 страници ѝ казвате това, което ѝ казах в първите 10.
Нито щ ему мине, нито нещата ще са същите.
Тя да рови в курсове и психотерапии.

# 1 503
val_stef, приятелката ти удобно си е заравяла главата в пясъка. 11 години...!? Не е като 9 седмици и половина. Много добре е знаела, но все е "чакала да му мине". Глупавия подход води до грешни резултати. Това е.

Съвсем не е така. Не можем да съдим прибързано, защото някои хора са изключително умели в манипулациите и могат да поддържат илюзии години наред. Лъжите им са толкова добре изпипани, че дори най-внимателните хора могат да бъдат измамени. Надявам се никога да не се сблъскате с такива хора и техните токсични влияния.

# 1 504
Съгласна съм. Но само ако не си разбирала никога, че има паралелна връзка. Да разбереш и след това да вярваш., че е приключила, а мъжът ти да те мята на върбата 11 години - пълен абсурд. Може жената да си е живяла в някакъв неин измислен свят, далеч от действителността. Но не е възможно да е вярвала на толкова лъжлив мъж.

# 1 505
Тази тема отдавна е труп, който периодично се реанимира.
Авторката защо просто не я затвори?

# 1 506
Защото обича концерти.

# 1 507
  • SF
Моя позната 11 години имаше връзка с женен мъж. Друга 14. И всички знаеха. Даже и жената на мъжа. Беше отвратителна история.

# 1 508
  • По света и у нас
Ма то това е удобна поза - искаш му неща тормозиш го. Той все виновен ти е трябва да си откупва греховете…

# 1 509
Ето в случая мъжът на авторката освен секс аз не виждам какво друго може да предложи,при положение ,че иска да не се развежда.За мен в такъв случай няма как да има пълноценна връзка.Масово мъжете са така както и се разбра от по голяма част от коментарите.
В утешителните приказки на приятелките, може би. А и откъде знаете, че мъжът не лъже. Даже че не лъже себе си. Повечето хора се противят на резки промени. Дали след година няма да си признае, че има силни чувства. Това първоначално отричане пред половинката и приятели съм го виждала и от мъже и от жени. Не бъдете наивни.
В реалността половината ми познати са разведени. Може разводите да са инициирани де юре от жената, но (не)съзнателно провокирани от мъжа, който щом си е хванал друга значи е търсил вид бягство, понякога за малко, понякога към  изхода от брака. Та любовницата подхожда според мен точно с тези очаквания понякога. Затова питахме Calma каква е любовницата. Но на нея не й е приятно да говори за това.
Плюс това, мит е че не се женят за любовниците си. Някои, които аз знам, точно за тях се ожениха. И сред популярните има много такива примери. Зависи от типа връзка, която са имали. Защо си мислите че обвързаните не се влюбвят и не намират по-добър вариант за тях? Както са харесали първата, така могат и втората, но даже повече.

# 1 510
  • Out of the Mix
Затова по-добре без бракове и съюзи, сключвания нали Линда?
Голямата част са по сметка, интерес, особено в по-зряла възраст, когато всичко е осъзнато, или поне би трябвало.

# 1 511
Това са Ваши заключения или може би, предпочитания.
Аз говоря за друго.
А бракът е хубаво нещо с правилния човек.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 08:30 от Linda*kiss

# 1 512
  • Мадрид / София
Моя позната 11 години имаше връзка с женен мъж. Друга 14. И всички знаеха. Даже и жената на мъжа. Беше отвратителна история.
Отвратителна за кого? За теб? Или за тях? Съмнявам се, че е за тях след като толкова години са минали в такава ситуация. Намерили са баланс някакъв.

# 1 513
Calma, update? Кой от нас се доближи най-много до реалното развитие Grinning

# 1 514
Отвратителна за кого? За теб? Или за тях? Съмнявам се, че е за тях след като толкова години са минали в такава ситуация. Намерили са баланс някакъв.

Според мен е отвратителна за всички. Двойствен живот за едните, рогата за другите, а отстрани също изглежда гнусно. Плющене и използване - нищо друго няма. И за какво им са тези паралелни връзки толкова време, защо не се махнат да градят живота си "свободно", "независимо"? Защото трябва да паразитират на чужд гръб...

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 08:50 от Petko09699

Общи условия

Активация на акаунт