Рок и хевиметъл поклонници

• 26 114
  • 702
  •   1
Отговори
# 120
Харесвам Linkin Park, и песента харесвам, ама тази кака не ми допада. Може би ако направят албум с нея с нови песни, за да нямаме база за сравнение, ще е по-добре и по-лесно за феновете да свикнат с промяната.

# 121
С пожелания за хубава седмица!

Днес определено ми е ден за Accept . попаднах на техен концерт, който не бях гледала. Няма такова удоволствие - класици в Heavy metal-а и класическа музика. Изпаднах в двучасово опянение
https://www.youtube.com/watch?v=YrpQaR2vGQU&list=RDEMuZ1oO5dhk7- … n7hqf2ew&index=12

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 15:57 от Danifin1

# 122
Linkin Park са ми едни от най-любимите групи и досега не ми се искаше да чувам новото им попълнение, но сега я чух по Зи Рок. Сякаш все пак има стремеж към наподобяване на Честър, но добре, че е женски вокал, та да няма възможност за имитиране и съотв. недостигане на оригинала. Иначе запазват стила си, явно.

# 123
На Цвете за Гошо много добро впечатление ми направиха 4 of kind и младежите от Силистра .

# 124
На мен ми харесва Емили  Армстронг като избор. В началото ми беше странно като ги чух, но гласът и мисля, че много ще допадне към стилът на Linkin Park. Старите песни все пак са писани за Честър, така че е очаквано да не може да ги изнесе по същия начин, но с времето ще стане по-уверена.

The Emptiness Machine колкото повече я слушам, все по-добра ми изглежда. Чудесна песен. А тя е писана специално за стилът на пеене на Емили. Там наистина си проличава, че има потенциал. Ако и останалият албум е в подобен стил ще съм много доволен. Особено след последните им два, които бяха доста зле.

# 125
То не е и нужно да се опитва да звучи като Честър, много ясно че не е той.
Ако нов солист в група се опитва да го докарва като стария, то си е живо караоке а не истинско участие в тая група със съответния принос, интерпретации и прочие. Няма смисъл просто.

# 126
*Брайън Джонсън не харесва този коментар.

# 127
# 128
Run For Your Lives’ World Tour 2025/26 по повод 50 години Iron Maiden!!!!

Супер!!!!!! GuitarHands Metal

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 13:07 от Danifin1

# 129
Лелеее! Ще бъде грандиозно. 🫶🏻 Много, много ги обичам.

# 130
  • Бургас
Run For Your Lives’ World Tour 2025/26 по повод 50 години Iron Maiden!!!!

Супер!!!!!! GuitarHands Metal

Оуууу, йессссс😁
Дано да има дати и за БГ или поне наблизо. Леле, като знам по стандартни турнета какво е, за годишнината наистина ще е грандиозно. Нямам търпение вече!

# 131
За съжаление най- близко в

Пълният списък за Европа

# 132
  • София
Би трябвало да има още дати, не вярвам цялото турне да е 2 месеца. Все си мисля, че няма как да не минат през София или поне през Белград.

# 133
Това е инфото от техния сайт   ‘Run For Your Lives’ World Tour 2025/26
Ето и инфо кога пускат билетите

Цени за Англия до 220 паунда пред трибуната стоящи мернах в един сайт.

# 134
  • Бургас
Мда, видях датите и градовете. Не мислех, че ще пропуснат балканите този път. Ами ще избирам между Прага и Будапеща, то се видяло. Цените не знам какви са, на 26-ти като обявят за Будапеща, ще видя. В София последният път взех за 130 лв горе на трибуните в Арена.

Общи условия

Активация на акаунт