Рок и хевиметъл поклонници

• 26 073
  • 702
  •   1
Отговори
# 675
Вчера беше годишнина без Фреди (34 г.)

Най-великият ,според мен!Как минават годините...още помня какъв рев му дръпнах като почина...

# 676
Да побутна малко темата, че съвсем заспа.
Само загрявам за концерта. Някой от вас вече беше ли на някой от предишните?
Според анонса ще има специално откриване на този в четвъртък .

# 677
  • София
Аз се чудя за Хилса....
Харесах си оферта за Offsping за Атина...
Уф, тая Металика много скъпа! Много!

# 678
Наистина много скъпи билети за Металика.Много им се канех,последно ги гледах 2019 в Букурещ,но сега ще пропусна.И на Мидалидаре се разписвах редовно,ама тази година май ще пропусна и там.Нищо не ме впечатлява от групите.Хелоуин са ми едни от любимците,но това,което видях октомври в Лондон,не ме изкефи особено.Май догодина ми остават в списъка само Maiden и,евентуално, Three days grace.Много исках да гледам System of a down,ама билетите ги гледах че са по-скъпи и от на Металика.

# 679
Хелоуин напрвиха страхотно шоу на Мидалидаре. След умиращия скорпион, господинът от Х се раздаде подобаващо. Още ме е яд, че започна да вали и ние се изнасохме, че бяхме с едното дете, а не го тикнахме в палатката и да останем до край. Има едно видео в ютюб на The Final countdown, цепи мрака, буквално.
Ние догодина сме на Металика в Атина с наследниците. Хилс и това е засега.

# 680
  • София
Аз се чудя за Хилса....
Харесах си оферта за Offsping за Атина...
Аз за Рим се глася, ама още е само идея.

# 681
Имам аз вече за Клептън, за Металика и за System of a Down. Тепърва ще правя логистиката и много ще кървя, но се надявам да си струва, макар че съм ги гледала всичките вече, искам пак.

# 682

Пълното шоу тук, но от Амстердам https://www.youtube.com/watch?v=kDtSnih1CKY

# 683
  • София
С младежите на протестите, може и рокът (онзи от Прехода, от края на 80-те, на 2-то БГ рок поколение) се завръща:
19:22 ч. - На сцената са "Ахат". Множеството пее с тях "Черната овца". Преди това "Ахат" изпълниха и War Pigs на Black Sabbath
(от хронологията в Сф)
"Ако нещо зависи в тази държава, то зависи от нас. Ние трябва да се преборим срещу тази мафия, която трови живота ни толкова години наред. От нас зависи България да е по-красива за тези, които идват след нас", заяви техния вокалист Звезди.

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 20:06 от EmBrother

# 684
Да се заредим с малко рок коледно настроение

Скрит текст:
Малко извън темата
Да си призная с интерес гледах репортажи снощи за протестите и се надявах този път да успеят и все пак нещо да се промени. Но за съжаление просто се повтарят нещата от протестите, на които аз бях като млада.

# 685
Да се заредим с малко рок коледно настроение

Скрит текст:
Малко извън темата
Да си призная с интерес гледах репортажи снощи за протестите и се надявах този път да успеят и все пак нещо да се промени. Но за съжаление просто се повтарят нещата от протестите, на които аз бях като млада.
Ти пък къде се слагаш при старите.Още си млада,от лични впечатления го казвам:)

# 686
  • София
Най-добрите албуми в рока и метъла за 2025 година
(Топ Тен на уебкафето)
https://webcafe.bg/musiccafe/nay-dobrite-albumi-v-roka-i-metala- … -2025-godina.html

# 687
Някои от тези ми бяха убягнали, а звучат интересно, благодаря Simple Smile
Навремето се чудехме откъде да докопаме по нещо ново, а сега има достъп до толкова много неща че човек все пропуска по нещо 😆

# 688
О, нов албум на Стивън Уилсън.
А дано и някое турне из Европа да има.

# 689
Новият албум на Paradise Lost е за мен албум на годината.

Общи условия

Активация на акаунт