Рок и хевиметъл поклонници

• 26 205
  • 706
  •   1
Отговори
# 150
Днес попаднах на тези три кавъъра на страхотни стари парчета GuitarMicrophoneNotes

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 19:57 от Danifin1

# 151
В Halloween- ският дух на тази седмица. Някой няма ли да добави нещо друго на тази тема? Тази тема идеално подхожна на любимият ни стил музика:wink:

Ето каква беше атмосферата на

Концертът беше страхотен..........

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 10:05 от Danifin1

# 152
Не е стил Хелоуин но Trollface

Within Temptation Съвсем ги бях забравила! Харесвах една - две навремето. Вчера съсвем случайно попаднах на този клип на тяхна песен от 2011 която страшно много ми хареса, а май даже не я бях слушала до сега Purple Heart

# 153
Тази ми беше много любима тогава като излезе, ако не се лъжа и за тон на звънене си я бях сложила. Много е... не се сещам как би било на нашенски catchy, сигурна съм че са я въртяли доста успешно и по радиостанции.

# 154
Тази ми беше много любима тогава като излезе, ако не се лъжа и за тон на звънене си я бях сложила. Много е... не се сещам как би било на нашенски catchy, сигурна съм че са я въртяли доста успешно и по радиостанции.

Хитова песен, със лесно запомняща се мелодия/текст.
Това действително е една от най-популярните им песни. Готина група са. Само това развяваане на Украинското знаме  в България ми идва too much Grinning

# 155
Това която и група да го прави на концерт би ми било too much...
Не знаех че тази им е най-известната, те си имат сериозен репертоар и без нея и точно тя малко повече на поп ми докарва. А може би и затова да е, повече хора биха я харесали дето иначе не си падат толкова по рок и метъл.

По-рано днес гледах на живо мистър Лукасен, за септември догодина имят планирани няколко концерта в Тилбург за 30 годишнината на Ayreon... Завиждам благородно на малкото които ще успеят да отидат, неговите са винаги епични.

# 156
Моите любими Godsmack ще идват пак през март, предния път ги пропуснах, сега мисля да не ги изпусна. Че и с P.O.D, и тях много харесвам Simple Smile

# 157
О, да! Страхотна новина! Страхотна комбинация. Много го обичам Съли Simple Smile Ако всичко е наред - там сме цялото семейство!

# 158
Даже си купихме и билети вече, но къде е чак март месец... еххх

# 159
И в Загреб беше страхотен концерта на Д.Т., макар и малко тъжен заради смъртта на сестрата на Майк Портной няколко часа преди това.
Беше доста емоционално като го съобщиха на предпоследната песен и я посветиха на нея.

# 160
  • Бургас
Ама аз съм голяма шматка. Чак сега да се сетя, че има такава тема във форума.
Здравейте на всички, идвам при вас.
Поздравявам ви с една песен на група, която открих едва преди няколко дни и не мога да спра да си я тананикам

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 13:41 от Irene Adler

# 161
Irene Adler
Смело мога да твърдя, че на източният фронт има много добри групи, които са или напълно непознати или пренебрегвани. Има изобилие от групи както  в леката така и в по- тежката група. Стига човек да се поинтересува и потърси може да намери много добри групи и парчета.

# 162
  • София
Като говорим за източния фронт, какво ми пратиха наскоро:

https://www.youtube.com/watch?v=A3C9NwGKgq4

На мен ми идват малко в повече индийските ритми, но като цяло ми е интересна песента.

# 163
Ето две подборка от японски  и корейски рок и метъл групи, някои от тях са ми  графата любими от години.

playlist Japanese Rock/Metal от Mercy Kill

playlist K-ROCK, K-METAL от Miisa

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 14:46 от Danifin1

# 164
  • над кукувичето гнездо
Калкулирах тия дни в цифри концертите, които искам да посетя в близко и не толкова близко бъдеще, и стигнах до това:

Общи условия

Активация на акаунт