Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №29

• 44 421
  • 758
  •   1
Отговори
# 180
Момиченца, кокиченца моля
ви кажете нормално ли е зацапване между циклите  оффф т. е 14 дни след свършване на менструация зацапвах 7 дни леко и оскъдно но... А преди това 3 м. ми го нямаше.
на  АГ бях март
ехограф Б. О
Колоноскопия Б. О
Преглед здрава, но... Ето на пак да има за претисбение.
Нормално ли е това за предменупауза
Клокоскоп Б. О

# 181
Нормално е, аз съм със зацаправе веднага след цикъл, като на 15-и ден ми дойде пак.Преди месец бях на лекар. днес пак.Днес сякаш намаля кървенето, ще видя довечера какво ще кажат.На 47 съм, все още без пропуск на цикъла, но с такива дълги зацапвания преди и след менструация.

# 182
Нормално е, аз съм със зацаправе веднага след цикъл, като на 15-и ден ми дойде пак.Преди месец бях на лекар. днес пак.Днес сякаш намаля кървенето, ще видя довечера какво ще кажат.На 47 съм, все още без пропуск на цикъла, но с такива дълги зацапвания преди и след менструация.

Пишете ми Моля после на лични какво са казали и кой лекар е бил преглед

# 183
Момиченца, кокиченца моля
ви кажете нормално ли е зацапване между циклите  оффф т. е 14 дни след свършване на менструация зацапвах 7 дни леко и оскъдно но... А преди това 3 м. ми го нямаше.
на  АГ бях март
ехограф Б. О
Колоноскопия Б. О
Преглед здрава, но... Ето на пак да има за претисбение.
Нормално ли е това за предменупауза
Клокоскоп Б. О
А колоноскопия защо?
(Извинявам се за любопитството)

# 184
Колпоскоп, а не колоноскопия.

# 185
И аз мислех, че има предвид това, но по надолу видях "клокоскоп" Astonished и се отказах да се чудя Smile.

# 186
  • Б
И аз бях със зацапване преди и след менструация.  Ходих на лекар миналата седмица, видяха се на ехограф разни неща. Сега пък съм  с  9 дена закъснение и не знам какво да предприема.  Засега съм на изчакване.  Забавянето на пременопаузата или на киста и миома се дължат не знам. Когото всичко е чисто и няма кисти миоми  тогава сигурно разни там зацапвания, забавяния на цикъла да се дължат на премеопаузата.

# 187
Днес четвърти ден от цикъла и голямо пишкане. Най - накрая не се чувствам подута.

# 188
Привет и от мен! Доста сте изписали, но успях да понаваксам горе-долу. Да ви кажа, с това потно лице не знам как ще изкарам още няколко години. Чета за килограмите...и да си кажа- никакви лишения от храна не правя повече. Дебеличка съм, но...това е положението. Гледам ги младите девойки с големите тела и малките дрехи, и съм си супер спокойна.

От няколко дена ме боли под лявото ребро, след хранене. Знае ли някой какво е това? Ако съм седнала ме боли, ако съм права или легнала- не.Rolling Eyes

Покрай моите шашави истории изчетох сума откачени ( за мен) неща и болести, за които не бях и чувала. Някой беше писал за паднал клепач на едното око...мисля Буба ? Какво стана на прегледа?

# 189
Привет и от мен! Доста сте изписали, но успях да понаваксам горе-долу. Да ви кажа, с това потно лице не знам как ще изкарам още няколко години. Чета за килограмите...и да си кажа- никакви лишения от храна не правя повече. Дебеличка съм, но...това е положението. Гледам ги младите девойки с големите тела и малките дрехи, и съм си супер спокойна.

От няколко дена ме боли под лявото ребро, след хранене. Знае ли някой какво е това? Ако съм седнала ме боли, ако съм права или легнала- не.Rolling Eyes

Покрай моите шашави истории изчетох сума откачени ( за мен) неща и болести, за които не бях и чувала. Някой беше писал за паднал клепач на едното око...мисля Буба ? Какво стана на прегледа?
Да аз бях, сега клепача ми е ок, но очите си ме болят. Утре съм на невролог и ще си направя и кръвни изследвания.

# 190
Бях на лекар, всички изглежда ок, лигавицата на матката е мн.тънка, но е очаквано след 18 дни кървене.Не се виждат полипи, миоми, а и ноември ми правиха абразио.
Лекарят каза да изчакаме следващия цикъл и ако това се повтори изписа Дуфастон.Да му се обадя каза. Има вариант и за хормонална спирала.

# 191
Година и 4 месеца бях с хормонална спирала, цикълът ми стана оскъден , но по 12-14 дни.Чисти дни-5 в месеца, и то след много дълъг адаптивен период. Така че не се знае дали ще помогне, но не пречи да пробвате.

# 192
прилича на хиатална херния

Година и 4 месеца бях с хормонална спирала, цикълът ми стана оскъден , но по 12-14 дни.Чисти дни-5 в месеца, и то след много дълъг адаптивен период. Така че не се знае дали ще помогне, но не пречи да пробвате.

и аз  - 11 г. Най-хубавите в живота ми. 8 месеца адаптация още 2 години с цикъл и после без него.

# 193
Имам хиатална херния, но нямам оплакванията, които са описани.
Имам и хормонална спирала- супер се чувствам, пу- пу.

# 194
bubeto80, проговорете с лекаря, дали е възможно да е миастения гравис. Не бях чувала за тази болест и я запомних точно с клепача, защото преди време, освен всичките щуротии, единият ми клепач падаше. За щастие всичко вече отмина, но съм го запомнила. Дано и при теб всичко отшуми!

_re_ge, мерси! Сега ще чета и за това. Значи, тази година буквално се сринах здравословно...от абсолютно здрава станах някакво кекаво и шантаво същество с куп болежки и проблеми. Басиму.

Общи условия

Активация на акаунт