Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №29

• 44 396
  • 758
  •   1
Отговори
# 165
Сириус, кой фолат ти изписаха?

Abopholic Meta

# 166
  • Б
Здравейте, като закъснява как разбирате дали е от киста или от Пременото? След като се знае, че има киста .

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 23:19 от Здравец розов

# 167
Ако има киста или задържан фоликул, вижда се на ехограф.

# 168
  • Б
И забавянето на цикъла  се дължи на кистата или на Пременото? Чакаш да дойде или да не дойде .

# 169
Да знаем какво ни чака
“Менопаузата и аз” Joy
https://www.instagram.com/reel/C-l3UeVPXCQ/?igsh=MTJvd2pqeGtmOXhlbg==

# 170
  • TX
Laughing
Дааа,  излизаме да разхождаме кучето и … забравяме кучето, скрехнато с повода… и още и още и още

# 171
Ох, леле, все едно съм аз…:🤦🏻♀🤣
Разказвах ли преди как влязох за нощен крем- купих си дневен.След няколко дни отидох за нощен отново-купих си същия дневен като  първия.🤷🏻♀

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 00:20 от ДХ3

# 172
Разказвах ли преди как влязох за нощен крем- купих си дневен.След няколко дни отидох за нощен отново-купих си същия дневен като  първия.🤷🏻♀
Joy ох… не мога Joy

# 173
  • Пловдив
Къв крем??? Аз в тия жеги + вълни нищо не мога да намажа по лице, тяло...

# 174
Хахах, ох голяма капия си! Purple Heart

# 175
Това е, като се смеех на майка ми как може да е такава кукувица, на ти сега 🤪😅😅😅

# 176
  • София
И на мен вече 48 дни не ми идва.

# 177
Това е, като се смеех на майка ми как може да е такава кукувица, на ти сега 🤪😅😅😅
Аз съм същата. Отделно текат вади пот по лице и шия, ужас. В неделя си загубих телефона. Отидох за яйца. ММ вика пази яйца за 2 лв, затрии телефон за хиляди. 🤣 Добре, че ми го върнаха.

# 178
За желязото - Фероглобин сироп, може и таблетки. Дъщеря ми беше с желязодефицитна анемия в следствие на тежък цикъл и това и изписа хематоложката. Помогна и.

# 179
Разказвах ли преди как влязох за нощен крем- купих си дневен.След няколко дни отидох за нощен отново-купих си същия дневен като  първия.🤷🏻♀
Ами то като е тръгнало да разкажа и аз....
Беше някъде през пролетта. Не ми се спи вечерта и зяпам разни сайтове. Попадам на намаление в оптика, супер имаме нужда от слънчеви очила. Даже и допълнителни -20% има за повече от два чифта. Регистрах се, но си викам - първо ще консултирам моделите с мъжо и синковеца. Да ама забравих на следващия ден. След два дни ми звъни непознат номер- от оптиката. Приготвили поръчката и ще я пращат.
 Аз: Ама аз не съм поръчвала Anguished
Те: ама как, дори -20% код  сте си сложили?!?! Scream
Ами никакъв спомен нямах да съм финализирала поръчката. Приех я, викам си: знак е! Тези цайси са мои Stuck Out Tongue Winking Eye
Разказвам на една приятелка( наборка), ама аз притеснена леко. Че то бива, ама чак пък такова бяло поле. А тя: Ами приеми го бе! Така по-лесно се живее! Много важно, аз такива глупости  сътворявам, ама моите в къщи свикнаха вече Joy

Общи условия

Активация на акаунт