Липса на ерекция

• 1 125
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте,
И при нас се появи този проблем...Мъжът ми прехвърли 60 г. и вече от 7 м. нямаме интимност. На лекар не иска да ходи, да пие нещо, но все пак да попитам, който е имал подобен проблем как го е решил.

# 1
Всичко на този свят си има край. 60 години не са някаква ненормална възраст за края. Според мен и доста по-млади хора почти са забравили за секса.

# 2
Редно е да се направят някой изследвания. Да прокоментирате с лекар ползването на лекарства, които ще позволят интимност, но икат добро здраве и добри кръвни изследвания.
Ако мъжа ви се инати то можете поне да купите и да му давате масло от тиквени семки в салатите.  
Сминдухът - семената също действа отлично на потенцията.

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 14:10 от the Дорис

# 3
  • София
Той - 60 годишен, а ти на колко си, от кога сте заедно, разбирате ли се? Изобщо такива въпроси за живота ви. Ако се карате за други неща или няма за какво да си говорите едва ли ще му се иска.
Хубаво ще е да отиде на лекар. Не е срамно, а може да има и здравословен проблем. Открит на време ще е по-лесно да се лекува.

# 4
Според хронологията на авторката, тя е на 40+ години.

Има такива рискове когато се омъжиш за дядо.

# 5
А, като кажа в темите за големите възрастови разлики, че това не е ок, ме почват как видиш ли любовта ще спаси света. Къде е Невена да обяни сега на авторката как 25 годишните мъже не можели да правят секс и не им ставало, ама ела да видиш на възрастните господа какво либидо им се отваряло и секс нон стоп.
Каквито и да си ги фантазираме, как точно на нас няма да се случи, то природата си взема своето - жените влизаме в критическата, а мъжете губят потенцията и мерака си. Цял живот съм работила с мъже и явно са ме възприемали за един от тях и са приказвали за проблемите си пред мен, че спрямо техните приказки даже доста е издържал мъжа на авторката.
Към авторката - млада си. Ако останеш без секс ще имаш здраволовни проблеми и ще влезеш по-бързо в критическата. Търси варианти за собственото си здраве и щастие. Настоявай и той да вземе мерки и заради него си и заради теб. В крайна сметка един мъж може да задоволява жена си по много начини и секс да има, дори и на него да не му става - но трябва да не е цупещ се егоист и да мисли за нея, а и за връзката между тях.

# 6
Хеххе откъде го измислихте това, че жените, които не правят секс, по-бързо влизали в критическата? Имате ли доказателства за това ваше твърдение? Някои жени са по асексуални и някои не го правят с години. Асексуални са, защото имат много проблеми и само до секс им е.

# 7
# 8
Това е вярно, но бас държа, че ще те изтрият, защото по незнайни причини на подобна информация се гледа крайно недоброжелателно. Опитът ме е научил да не пиша за ползата от редовния секс.

# 9
Погледнах статията бегло. Не знам тези изследвания до колко са достоверни, но всеки знае че редовния полов живот е полезен и за двата пола. Освен това веднъж в седмицата, за много двоки е по скоро нередовен.

Общи условия

Активация на акаунт