С термин май 2025

• 31 234
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, не е нужно чак такава промяна в козметиката, понеже повечето съставки не могат да проникват дълбоко в дермата, съответно и да попаднат в кръвотока. Избягвайте парабени.
Хиалуроновата киселина и ниацинамида например се считат за безопасни по време на бременност, от пилингите гликоловата киселина.Но е по-добре да избягвате от тази гледна точка, че кожата е по-чувствителна и може да има различен ефект от нормалното.

# 601
  • Varna
Някоя от вас има ли фетален доплер за домашна употреба? Как се ползва това чудо ?! Гледам клипчета в ютуб ,момичетата имат ехографски гел , а аз се пробвах с маслото за стрии ,понеже никъде в аптеките не открих такъв гел . Чудех се дали да не взема някакъв лубрикант ,дюрекс примерно ? Ще се радвам да споделите мнение .

Трябва ти Ултрафоногел - купувала съм го от аптека ПроФарма (София), но беше преди повече от 2 години и не знам дали още се предлага.

https://apteka.framar.bg/30000804/%D1%83%D0%BB%D1%82%D1%80%D0%B0 … D0%B3%D0%B5%D0%BB

А какъв е този доплер, от къде се купува и колко струва? Аз съм виждала някакви от Алиекспрес дето се свързват с телефона и ми се видяха доста съмнителни.

# 602
Някоя от вас има ли фетален доплер за домашна употреба? Как се ползва това чудо ?! Гледам клипчета в ютуб ,момичетата имат ехографски гел , а аз се пробвах с маслото за стрии ,понеже никъде в аптеките не открих такъв гел . Чудех се дали да не взема някакъв лубрикант ,дюрекс примерно ? Ще се радвам да споделите мнение .

Трябва ти Ултрафоногел - купувала съм го от аптека ПроФарма (София), но беше преди повече от 2 години и не знам дали още се предлага.

https://apteka.framar.bg/30000804/%D1%83%D0%BB%D1%82%D1%80%D0%B0 … D0%B3%D0%B5%D0%BB

А какъв е този доплер, от къде се купува и колко струва? Аз съм виждала някакви от Алиекспрес дето се свързват с телефона и ми се видяха доста съмнителни.
Аз моя го взех от емаг за 40лв + доставката, има и по-скъпи ,но аз взех този просто от любопитство дали наистина работи . Снощи пробвах с бебешко олио и чух сърчицето . Цаката е в това да можеш да намериш къде точно се е разположило бебчето .
Според мен си заслужава , особено за такива параноички като мен. 😄

# 603
  • Варна
Хе и аз съм от параноичките дето постоянно са в размисъл как е бебо. Его на минаха 10-тина дни от прегледа и пак ме залегнаха тежки мисли, особено след едното ми изследване за коагулация
вчера. Има още 2 седмици до следващия преглед.
 Можеш ли да споделиш кое точно от емаг?

# 604
Точно заради това го поръчах , за да съм спокойна ,че бебчо е добре.
https://www.emag.bg/monitor-za-bremennost-jeswo-prenosim-led-bja … 403&scenario_ID=1
Аз взех този .

# 605
На мен също ми става лошо от затворени помещения . Днес в банката пред мен беше възрастна жена ,която не миришеше особено приятно ,не можах да издържа и излязох навън . Имах чувството ,че ще припадна. А и още отначалото на бременността главата ме боли сериозно и не спира ,което допринася за лошо настроение . Ще пробвам вода с лимони.
   Аз си поръчах вчера в комплекта има и гел. Аз съм в 10.г.с дали ще мога да чуя сърчицето? Тези които са го ползвали може ли да споделят от коя г.с се чува пулс. 🥰

# 606
  • Варна
Само се чудя дали е безопасно да се слуша пулса примерно веднъж на 2-3 дни. Как мислите?

# 607
Момичета , доста рових за информация и на повечето места пише , че е безопасно да се слуша 1-2 пъти седмично .
И аз днес поръчах , защото ми стана интересно дали ще чуя нещо , а и честно казано много бавно ми се минават дните между прегледите и често се хващам да се притеснявам , та да видим .

# 608
Момичета, как сте с лошото? Забелязвам, че ако не ям повече от 3-4 и то нещо солено става много зле.

# 609
Момичета, как сте с лошото? Забелязвам, че ако не ям повече от 3-4 и то нещо солено става много зле.

Аз уж бях добре, но от два дни пак ми е лошо, особено сутрин и то след като хапна?! Никаква логика. Тъкмо си помислих, че може би са приключили тези моменти, но уви.

Нямам енергия, направо съм като изтощена два часа след като стана. Гаденето от миризми продължава. Вечер имам повече енергия.

А и да добавя, че някакви болки в кръста започнаха също от няколко дни 😅

# 610
И аз така, един ден имам енергия и не ми е лошо, на другия точно обратното

# 611
На мен продължава да не ми е лошо от самото начало. Все още не ми се гади и повръща. Остават киселините, болезнени гърди. От известно време всеки ден си поспивам следобяд, просто не мога... Явно не се и наспивам особено, защото през нощта често пишкам.
Иначе за цистита да ъпдейтна, че прахчетата с червена боровинка подействаха още на втория ден. Нямам оплаквания вече.
Интересен симптом при мен е и запушването на носа често вечер, като легна Grinning Запекът също не ме подминава.

# 612
Аз пък през деня съм добре. При мен проблема е вечер. Ям, става ми лошо, отивам повръщам, минават 15 минути и пак ям 😀😀

# 613
Аз пък през деня съм добре. При мен проблема е вечер. Ям, става ми лошо, отивам повръщам, минават 15 минути и пак ям 😀😀

Дано с навлизането в четвърти месец ви спрат повръщанията.. В началото мислех, че в четвърти месец се влиза в 13 г.с., а то било в 14... Grinning Аз тука от 2-3 дни ставам през нощта и нещо си похапвам Grinning
Успех на всички с прегледи тази седмица, споделяйте Flowers Four Leaf Clover
Момичета, споделяйте и как върви с доплерите, като ги пробвате Blush

Perla23, овладя ли се кървенето? Как си? Simple Smile
Catlove, беше ли в болница? Как си и ти? Simple Smile

# 614
Наистина ли от 14-та? И аз мислех от 13-та и тъкмо се надявах, че малко ми остава от тия мъки с гаденето.

Общи условия

Активация на акаунт