С термин май 2025

• 32 318
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Момичета днес бях на маникюр сутринта и от студеното навън, влязох на климатик и бях и с дебел пуловер. След около 15 минути ми стана толкова лошо, предполагам от горещината, че се наложи да изляза навън, дори спряха климатика после и ми дадоха една тениска. На някой случвало ли му се е подобно нещо?
Беше много странно, тъй като до сега не ми е прилошавало толкова.

# 586
  • София
Мдам, на мен ми прилошава, като е задушно някъде. То с тие хормони си е в реда на нещата. Мои познати все обясняват как най-хубавото през бременността било, че преди това все им било студено, а бременни са ходили зимата по къс ръкав.
Така че няколко пласта дрехи, като излизаш и сваляш по преценка. Освен това винаги си носете водичка и захарче за всвки случай.

# 587
  • Varna
Момичета днес бях на маникюр сутринта и от студеното навън, влязох на климатик и бях и с дебел пуловер. След около 15 минути ми стана толкова лошо, предполагам от горещината, че се наложи да изляза навън, дори спряха климатика после и ми дадоха една тениска. На някой случвало ли му се е подобно нещо?
Беше много странно, тъй като до сега не ми е прилошавало толкова.

И аз съм така, особено последните няколко дни. Жегата така ме поваля - имам чувството, че гърлото ме стяга, главата ми се върти като аха-да припадна.. Плискам си лицето със студена вода и гледам да проветрявам по-честичко. Усещам се че дори в неутоплени помещения чувствам сякаш няма въздух. Шантава работа...

А за предния ти въпрос - за НИПТ дали е късно - в сайта на Св. Марина пише само "след 10 г.с." като не е зададен краен срок.. Във вторник като отида ще ги питам на място, но според мен едва ли има строго фиксиран. Нали идеята е да има от кръвта на бебето, смесена в твоята кръв, за да може да се засече и изследва.

# 588
Благодаря ви много момичета! Успокоих се.

Fluffy, много ще съм ти благодарна , ако ги попиташ. Благодаря!

# 589
Момичета, излезнаха ми резултатите от БХС, всичко е наред,само висок риск от прееклампсия, защо така не знам.

# 590
На мен също ми става лошо от затворени помещения . Днес в банката пред мен беше възрастна жена ,която не миришеше особено приятно ,не можах да издържа и излязох навън . Имах чувството ,че ще припадна. А и още отначалото на бременността главата ме боли сериозно и не спира ,което допринася за лошо настроение . Ще пробвам вода с лимони.
Някоя от вас има ли фетален доплер за домашна употреба? Как се ползва това чудо ?! Гледам клипчета в ютуб ,момичетата имат ехографски гел , а аз се пробвах с маслото за стрии ,понеже никъде в аптеките не открих такъв гел . Чудех се дали да не взема някакъв лубрикант ,дюрекс примерно ? Ще се радвам да споделите мнение .

# 591
А тези, които са правили или ще правят НИПТ, на кои пакети се спряхте - на базовите или на по-разширените?
Правих най-разширен пакет, днес получих резултати и всичко е наред. Потвърди се и полът, момченце е Simple Smile

# 592
Здравейте . Бихте ли споделили каква козметика за лице използвате ? Имате ли промяна в ползваната козметика до сега ? При мен се налага да направя промяна поради съставките в козметиката която съм използвала . Аз съм със смесена кожа склонна към акне. Зависи и от времето . Сега определено имам повече нужда от хидратация . Ще се радвам да споделите мнението си и съвети .

# 593
Kitkatche, честито синичко 🩵
Catlove, аз си смених кремовете за лице. Сега използвам хидратиращите на Neutrogena Hydro Boost

Съставките от друга тема четох, че са окей и се доверих. Купих си шампоан и балсам тази седмица най-накрая без сулфати и парабени. На Балеа, много симпатични има и са по 4лв.
Другото е, че смених рол-она (без него не мога дори и зимата Grinning ) и е със супер състав от Ремедиум. Сега видях, че ги има и в Лили и ДМ.

Иначе моята кожа също не е иделна. Всеки ден се гримирах за работа. Сега като съм вкъщи поне това отпадна. Позапушваха ми се порите и често ми излизаха пъпки по брадичката. Ползвах на Eucerine Dermo Pure кремове и серум. За момента си доизразходвам гела за лице от същата серия. Като свърши щи видя какъв ще взема.

# 594
Kitkatche, честито синичко 🩵
Catlove, аз си смених кремовете за лице. Сега използвам хидратиращите на Neutrogena Hydro Boost

Съставките от друга тема четох, че са окей и се доверих. Купих си шампоан и балсам тази седмица най-накрая без сулфати и парабени. На Балеа, много симпатични има и са по 4лв.
Другото е, че смених рол-она (без него не мога дори и зимата Grinning ) и е със супер състав от Ремедиум. Сега видях, че ги има и в Лили и ДМ.

Иначе моята кожа също не е иделна. Всеки ден се гримирах за работа. Сега като съм вкъщи поне това отпадна. Позапушваха ми се порите и често ми излизаха пъпки по брадичката. Ползвах на Eucerine Dermo Pure кремове и серум. За момента си доизразходвам гела за лице от същата серия. Като свърши щи видя какъв ще взема.
Аз също използвам на Eucerin серума с тройно действие както и измивания гел от серията но ще попитам докторката дали мога да го нанасям. Като слънцезащита ползвам на skin1004 със синята капачка . Използвах на Dr.Schramek Blemish balm , но го спирам .
Вчера гледах един крем на Neutrogena . Ще пробвам . Благодаря

# 595
Аз ползвам крем на CeraVe за суха кожа и съставките му са супер за бременни:

# 596
Mysticflame, ще пробвам и него.
Catlove, и аз ползвах серума и го спрях Tripple Effect Serum. Питай, но според мен има доста силно активни съставки там. Но пък има жени, които изобщо не сменят нищо от козметиката. Ама пък съм чела все пак, че трябва да се има едно на ум за всичко, което си клепаш на тялото, все пак в кръвообращението ти отива.

# 597
Mysticflame, ще пробвам и него.
Catlove, и аз ползвах серума и го спрях Tripple Effect Serum. Питай, но според мен има доста силно активни съставки там. Но пък има жени, които изобщо не сменят нищо от козметиката. Ама пък съм чела все пак, че трябва да се има едно на ум за всичко, което си клепаш на тялото, все пак в кръвообращението ти отива.

Аз определено съм на мнението че трябва да се внимава какво слагаме върху кожата си. Всяко мнение за подходяща козметика за бременни е от полза. За серума с тройно действие съм на същото мнение и ще го спра . Лека вечер 🌹

# 598
Има едно страхотно приложение, в което можете да потърсите (почти) всеки продукт и да видите състава му. Има скала, по която означават коя е по-чист и кой не, както и кои точно съставки са малко или много вредни. Казва се INCI beauty, иконата е с цвете с пет листенца.
Скрит текст:

Например този е с оценка 18,6 от 20 и е с много добър състав.

# 599
Има едно страхотно приложение, в което можете да потърсите (почти) всеки продукт и да видите състава му. Има скала, по която означават коя е по-чист и кой не, както и кои точно съставки са малко или много вредни. Казва се INCI beauty, иконата е с цвете с пет листенца.
Скрит текст:

Например този е с оценка 18,6 от 20 и е с много добър състав.

Супер, мерси Blush

Ако има именички в темата, да сте живи и здрави. Късметът да е винаги с вас и успешна и безпроблемна бременност до края. Flowers Rose

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 11:47 от Hope7930

Общи условия

Активация на акаунт