С термин май 2025

• 35 171
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Mockingbird а за Варна знаеш ли кой е теста в Света Марина, който се прави? И на каква цена е?

Благодаря!
Същата е лабораторията, ето повече информация за цените там https://www.svetamarina.com/index.php?go=content&id=146

Само мисля в определен ден взимат пробата, та трябва да се запази час.

Благодаря много. Сега им се обадих да ги попитам. Взимат проби понеделник и вторник като е нужно да си запазиш час поне до петък предната седмица.

Фирмата е Eurofins Biomnis и не се изпращат в Щатите както другите, а във Франция.

Честно казано до сега не съм чувала отзиви за тях, ако някой може да сподели, ще е полезно.

Също така не знам дали за АГ ще има значение, тъй като тя ме насочи към Cellgenetics.

# 361
Mockingbird а за Варна знаеш ли кой е теста в Света Марина, който се прави? И на каква цена е?

Благодаря!
Същата е лабораторията, ето повече информация за цените там https://www.svetamarina.com/index.php?go=content&id=146

Само мисля в определен ден взимат пробата, та трябва да се запази час.

Благодаря много. Сега им се обадих да ги попитам. Взимат проби понеделник и вторник като е нужно да си запазиш час поне до петък предната седмица.

Фирмата е Eurofins Biomnis и не се изпращат в Щатите както другите, а във Франция.

Честно казано до сега не съм чувала отзиви за тях, ако някой може да сподели, ще е полезно.

Също така не знам дали за АГ ще има значение, тъй като тя ме насочи към Cellgenetics.
В темата за НИПТ има хора, които правиха там и бяха доволни. Аз затова и разпитах дали и другаде се извършва към тази лаборатория. Ако ви се връща да четете назад, това е темата https://m.bg-mamma.com/?topic=1229728.msg48656521#msg48656521

# 362
Здравейте, момичета, как се справяте със страха от вирусите ? Имам чувство, че всички са болни…

# 363
При мен се оказа, че ембрионът е спрял развитие преди седмица и половина. Предполага се, че има генетичен проблем (има увеличена НТ) и ще изпратим абортивен материал за изследване. След това лекарите ще преценят дали е нужно изследване за носителство. Също ще пусна и тромбофилия, макар че “ехографите” днес показаха друго и двамата лекари са не мнение, че има нещо генетично.

Пожелавам лека бременност и до финал на всички останали! 🍀

Оставам на линия, ако някой иска да бъде добавен в началото на тази тема или има нужда от други редакции.

# 364
Здравейте, момичета, как се справяте със страха от вирусите ? Имам чувство, че всички са болни…

А тепърва започват още вируси и грип... Именно страхът от вирусите в детската градина беше причината да си остана вкъщи отпуска. Иначе пия Биозин мама.
Mockingbird толкова съжалявам. Следващия път да е до край. Прегръдки Heart

Аз исках да споделя, че днес в 7с. + 4 дни бях на втори преглед. Ембриончето отговаря на 8с. + 2. Blush На миналия преглед в 5с. + 4 беше 3мм., а сега е 16мм. Чух и сърчицето. Вече започвам да поосъзнавам какво се случва Heart
Ще пия и витамин Д. На 22.10. съм отново на преглед. Flowers Four Leaf Clover
Успех на всички момичета с преглед тази седмица. Стискам палци всичко да е наред.

# 365
Mariachi, аз лично гледам да не се срещам с болни хора, но аз и като цяло работя от вкъщи, така че нямам особени притеснения.

Mockingbird, много съжалявам!!! 💔 надявам се за напред никога повече да не се случва и следващия път да е до край. Прегръдки и леко преминаване през следващите процедури. Желая ти да се възстановиш бързо физически и психически и с нови сили да се случи отново!

Hope7930, честито за хубавите новини!

Пожелавам на всички успех с прегледите тази седмица.

Аз исках да попитам дали някой се е замислял за различни лосиони/масла за тяло с цел превенция на стрии? Наскоро си купих масло от кокос и едно от шеа за цялостна хидратация, но ми се иска нещо по-целенасочено. Аз съм с много суха кожа

# 366
  • София
Mockingbird, много съжалявам. Прегръщам те силно силно и ти пожелавам догодина по това време пак да се отчиташ в някоя от темите за мами с термин... 🤞🤞🤞

# 367
Mockingbird много съжалявам желая ти да се направят пълни изследвания и да започнете скоро пак опити...
Имаше ли симптоми или просто си била на преглед?

# 368
Благодаря много!

Симптоми на аборт нямах или какъвто и да било дискомфорт. Предния преглед ми беше в 7г.с и 4 дни и чухме пулс, тогава не се забеляза проблем с НТ. Днес ми беше следващия в 10г.с и 4 дни. Оказа се е спряло развитие в 9г.с + 0 дни и при оглеждане забелязаха и двамата лекари оток на врата (увеличена НТ). Обясниха ми как ще процедираме. Също, като се обадих да отменя НИПТ, д-р Христо Иванов също доста подробно ми даде насоки за евентуални причини и какво може да изследваме.

# 369
Тоо аз имам една приятелка с 2 такива аборта амаа си беше със синдром изследваха го ....всяко зло за добро ❤️

# 370
Благодаря много!

Симптоми на аборт нямах или какъвто и да било дискомфорт. Предния преглед ми беше в 7г.с и 4 дни и чухме пулс, тогава не се забеляза проблем с НТ. Днес ми беше следващия в 10г.с и 4 дни. Оказа се е спряло развитие в 9г.с + 0 дни и при оглеждане забелязаха и двамата лекари оток на врата (увеличена НТ). Обясниха ми как ще процедираме. Също, като се обадих да отменя НИПТ, д-р Христо Иванов също доста подробно ми даде насоки за евентуални причини и какво може да изследваме.

От сърце ти пожелавам да преминеш през това много бързо и да разбереш причината. Всичко се случва за наше добро и да ни предпази от нещо! Успех 🫶🩷

Ако искате да не се притеснявате от вирусите и болните пийте супер храни(пием ги вече 13г) досега Аб не са пили децата и от аптеката не купувам почти нищо.

Мазала съм се с мас, с кокосово масло и съм нямала стрии, но истината според мен е в добрия колаген. Ако кожата има достатъчно, ще има и нужната разтегливост, без последици. Сигурно ще я мажа с нещо хидратиращо, ама си пия омеги, колаген и Вит Д 3

# 371

Мазала съм се с мас, с кокосово масло и съм нямала стрии, но истината според мен е в добрия колаген. Ако кожата има достатъчно, ще има и нужната разтегливост, без последици. Сигурно ще я мажа с нещо хидратиращо, ама си пия омеги, колаген и Вит Д 3

Може ли да споделил какъв колаген и Омега приемаш? От лекар ли са ти препоръчани? Също така и за супер храните?
Благодаря много Hug

ЪПДЕЙТ излезе ми стресница на устната (херпес), някой знае ли дали е опасно по време на бременност? На мен винаги са ми излизали в различни периоди и най-често през студените месеци, не знам дали е различно при бременност. Някой, яко има информация, ще съм благодарна.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 09:36 от Mysticflame

# 372
  • София
Момичета, док видя днес отлепване на сакчето. Малко, но е там. Изписа ми дуфастон 2х1. Някоя от вас с подобен проблем в 6-та седмица и да се е развила бременността?

# 373
  • Варна
Mockingbird, съжалявам да прочета за загубата! Истината е, че наистина много боли и трудно се преживяват тези загуби. Дано следващия път всичко да е наред!

Sammy_west, почивай си повече, не вдигай тежко и без *екс. Вземай си изписаната терапия. Има много мамчета минали през това с пухкав финал. А има ли кървене или само на ехограф се видя отлепянето? Дуфастон 2*1 малко ми се вижда, но лекаря най-добре си знае. Дано е кадърен!

# 374
  • София
Нямам кървене. Видя го само на ехограф.
Питах има ли нужда да следя прогестерон, не, нямало нужда..
Аз съм на работа.. Мисля да пробвам хоум офис, дано помогне

Общи условия

Активация на акаунт