С термин май 2025

• 31 214
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Аз пък си мислих, че от 12-та влизаме в четвърти🤣 съвсем съм го скъсила.

# 616
Здравейте.
Моето кървене спря за щастие, но си имам зацапване през ден - два. Почивам си и си чакам прегледа утре.
Иначе и аз от няколко дни ставам вечер да хапна един залък.

Аз пък през деня съм добре. При мен проблема е вечер. Ям, става ми лошо, отивам повръщам, минават 15 минути и пак ям 😀😀

Дано с навлизането в четвърти месец ви спрат повръщанията.. В началото мислех, че в четвърти месец се влиза в 13 г.с., а то било в 14... Grinning Аз тука от 2-3 дни ставам през нощта и нещо си похапвам Grinning
Успех на всички с прегледи тази седмица, споделяйте Flowers Four Leaf Clover
Момичета, споделяйте и как върви с доплерите, като ги пробвате Blush

Perla23, овладя ли се кървенето? Как си? Simple Smile
Catlove, беше ли в болница? Как си и ти? Simple Smile

# 617
За доплера ,аз съм си доволна .
Всяка сутрин се чуваме с мъника .
При мен апетита се завръща и започнах да хапвам повечко за 3 месеца съм +1кг . От самото начало ме мъчи главоболие ,това е единствения по-неприятен симптом ,може би защото преди бременността пиех по 2 кафета ,сега само по 1 сутрин с мляко и от време на време си взимам безкофеиново на обяд.
Вие имате ли пробождания ниско долу ? Дали е нормално и е от растежа на матката?

# 618
Dreamer Heart Днес имам пробождания ма съм по назад от теб доста а главоболието е ужас аз даже меря кръвно все имам чувството че е високо,но не е и пия парацет. понякога

# 619
  • Варна
И аз не можех без кафе, т.к. ме заболяваше главата, ако не пия. Дори в деня на раждането на дъщеря ми, изтекоха ми водите, пих едно кафе (беше сутрин) и отидох да раждам. Откакто ми откриха тромбофилията и вземам лекарства за разреждане на кръвта, без проблем приключих с кафето. Хематоложката се съгласи с мен, че е от кръворазреждащите като две от тях може да ги пия и след раждане- омега 3 и натаспин.

# 620
Аз най-много едно кафе да успея да изпия, но много ми се спи и ми е ниско кръвното. Дано от следващия месец успея да си го пия с кеф.

Нели, какво имаш предвид? Каква е връзката между кафето и кръворазрвждащите?

# 621
Преди да разбера, че съм бременна си пиех по две кафета, обаче и пушех. Понякога, ама много рядко, се сещам за цигара и ми се припушва, нооо няма шанс да запаля. Бързо минава това желание.

# 622
Аз също пушех доста преди да забременея ама както и със синът ми щом видях плюс тест си изхвърших кутията и докато не приключих с кърменето не палех после в работата пропуших и сега пак са спрени за доста време

# 623
  • Варна

Нели, какво имаш предвид? Каква е връзката между кафето и кръворазрвждащите?
Трудно ми е да го обясня. Не съм медицинско лице. Само ще кажа, че от 20 години пия кафе, независимо колко ми е било кръвното или колко кг  съм била. Просто ме болеше глава, ако не пия до час след ставане. И сега ми е ниско кръвното 100/70, но не ме боли главата. Успях да го спра два-три дни след като започнах терапията. Разбира се, не съм започнала заради това. Доколкото знам по едно кафе е позволено. Макар че при предната ми бременост все си мислех, че това е причината първите месеци да не спи дъщеря ми.

# 624
Аз също пушех доста преди да забременея ама както и със синът ми щом видях плюс тест си изхвърших кутията и докато не приключих с кърменето не палех после в работата пропуших и сега пак са спрени за доста време

Моята кутия с няколко цигари вътре си седи в шкафа, но това ми е като успокоение, че все пак имам вкъщи. Не бих запалила, на психологическа основа е. Мои си някакви разсъждения Grinning

# 625
И аз не можех без кафе, т.к. ме заболяваше главата, ако не пия. Дори в деня на раждането на дъщеря ми, изтекоха ми водите, пих едно кафе (беше сутрин) и отидох да раждам. Откакто ми откриха тромбофилията и вземам лекарства за разреждане на кръвта, без проблем приключих с кафето. Хематоложката се съгласи с мен, че е от кръворазреждащите като две от тях може да ги пия и след раждане- омега 3 и натаспин.
Аз също съм на кръворазреждащи,но не знаех,че не трябва да пия кафе,какво е общото?

# 626
  • Варна
Не съм казала, че не трябва. Казах, че не ми се пие кафе заради тях.

# 627
Аз също имам пробождания, мисля че е нормално от време на време.

Относно килограмите, аз не съм качила до сега, не знам дали се дължи на това, че в началото ми беше лошо и като цяло приема ми на храна не беше същия като преди. Сега обаче се храня по-добре, тъй като имам апетит.

# 628
Аз правя асоциация кафе-цигара. Откакто спрях да пуша, спрях и кафето. Нооо днес толкова много ме болеше главата, че изпих едно и сега се чувствам много добре. Иначе цигари имам в чантата за работа, дамската чанта, колата, дори в къщи в тоалетната 😀😀 но от както видях положителния тест не съм палила. И не изпитвам и нужда да пуша🤷♀. С първата бременност ми се припушваше и с риск да бъда линчувана ще кажа, че си дърпах по 1-2 дръпки на 2-3 дни 😑 Малкият ми се роди жив и здрав!

# 629
Момичета, имам един въпрос, регистрарах се по здравна каса, но лекарката ми напуска болницата и ще е само на частно. Дали ще бъда пренасочена към друг лекар в тази болница или мога сама да сменя лекаря?

Общи условия

Активация на акаунт