С термин май 2025

• 31 093
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Не леки ,а направо кошмарни кръста и таза постоянни, а в корема от преумора често.. Днес с мъжа решихме да се обичаме ии после не знам дали си внуших щото прочетох ма все едно ми се стягаше корема с баткото в 7мия месец ми се е случвало ама аз стягания си имах ноо шийката не ми е мърдала много не сме имали забрани...

# 691
    Аз онзи ден бая се наложи да походя през целия ден. Накрая си усетих, че от преумората ме стягаше корема, но някак отстрани и трябва да седна. Като се прибрах вкъщи и починах, всичко отшумя.
    Кръст не ме боли все още.
    Аз пък тези дни, като хапна и ми става едно тежко на стомаха часове наред... не знам от бременността ли е, нещо стомаха ли раздразних... дано отмине скоро, уж не преяждам.
    Но да ви кажа с моя мъж имахме бобче за вечеря и като решихме да отворим една туршия... отиде почти буркана Grinning

# 692
    Аз онзи ден бая се наложи да походя през целия ден. Накрая си усетих, че от преумората ме стягаше корема, но някак отстрани и трябва да седна. Като се прибрах вкъщи и починах, всичко отшумя.
    Кръст не ме боли все още.
    Аз пък тези дни, като хапна и ми става едно тежко на стомаха часове наред... не знам от бременността ли е, нещо стомаха ли раздразних... дано отмине скоро, уж не преяждам.
    Но да ви кажа с моя мъж имахме бобче за вечеря и като решихме да отворим една туршия... отиде почти буркана Grinning

Ох и аз съм така със стомаха , тежест киселини , на следващата консултация ще питам АГ как мога да си облекча състоянието😀. Иначе относно болките и аз много често като се преуморя започва да ме пристяга корема, когато си почина обаче и полежа ми минава . Явно така ще бъде

# 693
    • София
    Аз да се похваля, че симптомите ми се върнаха.
    Ще правя НИПТ другата седмица.
    Въпрос към момичетата, които са го минали: трябва ли да мина на преглед при аг преди това?
    Моята измрънка нещо за преглед преди изследването, ама аз не разбрах кое изследване НИПТ или феталната морфология.

# 694
    Аз да се похваля, че симптомите ми се върнаха.
    Ще правя НИПТ другата седмица.
    Въпрос към момичетата, които са го минали: трябва ли да мина на преглед при аг преди това?
    Моята измрънка нещо за преглед преди изследването, ама аз не разбрах кое изследване НИПТ или феталната морфология.

На мен никой нищо не ми е казвал, но така се получи, че четири дни преди да ми вземат кръв бях на преглед.
    Иначе ми направи впечатление, че когато ми вземаха кръв и попълвахме документи за НИПТ ме попитаха за дата на последния преглед, която мисля, че въведоха в самия формуляр.

# 695
    Здравейте, момичета ! Аз съм 13-та седмица началото и умората е толкова силна след елементарни дейности, че се чувствам като болна. Свършвам съвсем лесни неща и след това едвам се възстановявам. Има ли някоя от вас с толкова ниско ниво на енергията ?

# 696
    • Варна
    И моето любимо занимание е да уважавам леглото. Нормално е.
    А гледате ли вече продукти за бебето? Знам, че е рано да се купува. Някой престрашил се има ли?

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 16:51 от Neli___

# 697
    Аз съм гледала някои неща, по-скоро съм набелязала, но ще купувам най-рано от Февруари.

# 698
    Mariachi, добре дошла. Heart Супер, че се включват още мами, а другите да пишат и да не се притесняват. Grinning
    Аз просто се задъхвам, ако вървя повече по-бързичко. Гледам да си отделям и време за активна почивка следобяд. Обикновено подремвам. Скоро идва 4 месец, живот и здраве трябва да се поуспокоят хормоните.
    Neli, аз гледам по сайтовете и много неща ми харесват. Суеверието в мен надделява обаче Grinning Да не говорим за черния петък, вече има намаления в някои сайтове... как ще издържа не знам Grinning На места чета, че първата покупка трабва да е бяла шапчица.
    Thinking

# 699
    Здравейте, момичета ! Аз съм 13-та седмица началото и умората е толкова силна след елементарни дейности, че се чувствам като болна. Свършвам съвсем лесни неща и след това едвам се възстановявам. Има ли някоя от вас с толкова ниско ниво на енергията ?
    Като парцал съм. И с първото беше така.

# 700
    Здравейте на всички новодошли 😇

На мен явно уикенда особено в неделя сутрин решава да ми е лошо 😅 нямам идея защо, иначе всичко е нормално като за бременност - уморявам се и повече почивка.

Относно НИПТ, не мисля, че трябва да има преглед. Аз по случайност бях в четвъртък и утре ще ходя за теста, така че ще видя какво как се попълва.

А какви са тези суеверия с покупките? 😅😅 Аз понеже не съм суеверна и нямам идея. Даже си мислех да се възползваме от черния петък за някои по-големи покупки.

Относно движението, за сега гледам да правя много разходки, но нямам търпение за нещо малко по-активно като йога или леки тренировки.

Кой друг има прегледи идната седмица? 🌞

# 701
    Здравейте . Искам да Ви споделя че гаденето ми се завърна . Имам и нов симптом виене на свят даже докато спя , също и главоболие  . Нормално ли е според Вас ?
    Аз пия парацетамол за главоболие и горе долу ми минава с него . Като пияна съм 🫣😁 Не мисля , че е от УТРОГЕСТАН тъй като го ползвам вагинално .

# 702
    Catlove мерила ли си кръвното ?

# 703
    Здравейте . Искам да Ви споделя че гаденето ми се завърна . Имам и нов симптом виене на свят даже докато спя , също и главоболие  . Нормално ли е според Вас ?
    Аз пия парацетамол за главоболие и горе долу ми минава с него . Като пияна съм 🫣😁 Не мисля , че е от УТРОГЕСТАН тъй като го ползвам вагинално .

Даа, точно сега това е нормално. Аз така съм чела. Мен също ме стяга главата на челото от скоро понякога. Ще отшуми с навлизането в 4 месец, 14г.с. Blush От Утрогестана няма как да е, щом е вагинално.

Mysticflame, някои сме суеверни да не стане така, че да се купят разни неща и не дай си боже да се случи нещо. Аз сигурно големи неща ще взимам от февруари нататък. За някоя друга дрешка не знам, може и да се изкуша малко по-рано Grinning

# 704
    • Варна
    С предната ми бременост купувах в последния момент и то най-необходимото. Като се роди бебето, единственото, което ми трябваше спешно и го нямах, беше помпа за кърма.

Общи условия

Активация на акаунт