📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 63 058
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
Все по слаби кутии белле . Омръзна ми от китайски аксесоари

# 106
Все по слаби кутии белле . Омръзна ми от китайски аксесоари

Ей такава лента за коса си взех от SheIn за няма и 2 лв.

# 107
Същата лента имам от Джъмбо за 2-3 лв точно. Определено спирам този абонамент още в зародиш, мега тъпа кутия... Замислям си се за кибрит май, явно пак ме дърпа натам
Коригирам се- и тяхната кутия за септември май е тъпа.
Добре де, чия кутия да си харесам за месеца, баси Joy

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 12:30 от Little Miss Ratatouille

# 108
Много слаба кутия от Белбокс.

# 109
Наистина и според мен този месец Бел е направо потресаваща... Всичко е мини и мостри, а лентата изобщо няма и да я коментирам.... Показвам неразкритите на Аморе. Снимката е от една от групите.  

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 15:39 от melissa n

# 110
  • В морето
Същата лента имам от Джъмбо за 2-3 лв точно. Определено спирам този абонамент още в зародиш, мега тъпа кутия... Замислям си се за кибрит май, явно пак ме дърпа натам

За Септември само BgBox ми изглежда интересно, но да видим GoodBox ако решат да разкрият нещо…

# 111
Аз трети месец се навивам да взема заради едно от цялата кутия и накрая и то не ми допада, ще прекратявам, както си знаех и преди това 100 лв щях да си взема 2 неща, но за мен и кожата ми, и то каквито аз искам за момента.
Иначе лента нямах и тази е широка и обемна и не е зле, за кремовете е рано да се каже. Ружа бива, но тази прахообразна пудричка не я разбирам..

# 112
Гб са разкрили само съставка, която ще присъства в някой от продуктите - Peptide 6.
То стана време за доставки, а те още нищо не са показали. Не разбирам какво очакват да постигнат, наистина.

# 113
На мен пък ми направи впечатление, че Аморе бокс и Кибрит идват от една и съща фирма подател.

# 114
Наистина и според мен този месец Бел е направо потресаваща... Всичко е мини и мостри, а лентата изобщо няма и да я коментирам.... Показвам неразкритите на Аморе. Снимката е от една от групите.  

Какво съдържа цялата кутия всъщност?

# 115
какво ти трябва Grinning виж нещо по различно - hey bea, you are wort it, charly wilde... според нуждите или pick and dazzle https://www.pickndazzle.com/?referrerId=11546922 избираш си каквото искаш, днес пуснаха код 20, получаваш 20% отстъпка за абонамента!

# 116
Ако е -20% за целия абонамент определено ще са те. И без това там си избираш сам

# 117
  • Пловдив
Намалението важи само за първия месец от абонамента.

# 118
  • В морето
На мен пък ми направи впечатление, че Аморе бокс и Кибрит идват от една и съща фирма подател.

Да - НОНО-КОРП, явно са под-кутийка на Кибрит, но във всеки случай тази последната Amore изглежда по-добре от BelleBox, поне за този месец.

# 119

Да - НОНО-КОРП, явно са под-кутийка на Кибрит, но във всеки случай тази последната Amore изглежда по-добре от BelleBox, поне за този месец.
Да, определено Аморето изглежда по-добре. Миналия месец взех Беше, този ги отказах и взех за проба Аморе, чакам и БГ бокс. За в бъдеще, ако взимам нещо ще е БГ, ГБ или Кибрит.

Общи условия

Активация на акаунт