📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 63 064
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
  • В морето
Гб са разкрили само съставка, която ще присъства в някой от продуктите - Peptide 6.
То стана време за доставки, а те още нищо не са показали. Не разбирам какво очакват да постигнат, наистина.

Видях, че Skin Chemists имат дневен и нощен крем с тази съставка, както и измиващо средство, и някакъв супер серум, тъй че сигурно нещо от там са предвидили.

# 121
Мацки, някоя да си продава палитрата на Наташа?

# 122

ето го ГБ, ми не ми хареса на мен..

# 123
ГБ не ми харесва и на мен, станаха банални. Абсолютен пас. Единствено ме интересува Hey Beа дали ще разкрият 2ри продукт и какъв ще е той, а You are worth it вече я поръчах.

# 124
Въртят се около едни и същи марки, което вече им се отразява негативно, според мен. Мисля, че спешно трябва да преразгледат стратегията си.

# 125
Аз явно този месец няма да поръчам нищо. Бела ме разочарова от раз, а в другире нищо не си харесвам. Само pick,обаче ми идва скъпа за всеки месец, нз...

# 126
Аз съм поръчала само Кибрит, но и без него щях да мина, ако нямаше парфюм. Серумът за скалп също ми е интересен.
Гледах ревю за парфюмите на Авант, специално този в Кибрит го описаха по-скоро като унисекс, а има други два от серията (общо 4), които бяха описани като feminine.
Та не ми е ясно защо са подбрали унисекс аромат, едва ли много мъже се скъсват да поръчват абонаментни кутии. Но ще видим, може да ми хареса.

# 127
По-скоро има не малко жени, носещи мъжки аромати Simple Smile

# 128
Това пък съвсем не мога да го разбера, но... всеки харесва различни неща.

# 129
Дали са подбрали те или пък от Авант това са им предложили, аз си мисля по-скоро за второто. Аз Кибрит го взимам заради хиауроновия серум.

# 130
Кой серум им е хубав?

# 131
Ами не знам дали е хубав, на някакъв бг бранд ще е, не съм го ползвала до сега

# 132
Едва ли авант, ще им казват какво да слагат. Сигурно е по-универсален аромат и ще допада на повечето хора. Все пак с парфюмите е трудно. Аз я взех за да пробвам нещо  Yenges, защото едва ли ще взема директно от тях и серума на Елфея ми е интересен. Пък и един парфюм за чантата не е излишен, ако ми допадне аромата

# 133
  • В морето

ето го ГБ, ми не ми хареса на мен..

То какво да ви хареса? Тази кутия може да се хареса само на дама, която за първи - втори път купува кутия, или хайде съвсем в началото. Иначе за мен няма изненади, както си и знаех - ще сложат маска, а не шампоан например, за да допълниш с кутия Hydration. И естествено Skin - някой си, отново без изненади.

Само не знам това добрата или лошата новина е?

# 134
  • Стара Загора
И аз поръчах Кибрит...парфюм винаги ми действа изкушаващо..а и четох добпи отзиви за серума.

Общи условия

Активация на акаунт