📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 63 072
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
Днес си взех кутията на Аморе:
- гланц на Yenges - хареса ми;
- пачове за очи на NL beauty
- крем за коса на Brave new hair - хареса ми, но е само 50 мл.;
- околоочен крем на Symbiosis;
- пудра (фиксираща) на Bellapiere

# 136
Аз не съм съгласна за продуктите и как в Кибрит имало разнообразие,пък в Гб няма.
Каквото слагат едните,такова слагат и другите в кутиите. Просто марките са различни.
Не знам какво по-различно очаквате да видите (диамантен пръстен,почивка за двама на Карибите?) - винаги има : крем (ръце,крака,лице),някой серум, някой сапун,измивен гел/душ гел, маска..Варианти много няма честно казано.

Плюса на Кибрит е,че са активни в социалните мрежим,заливат със снимки и си рекламират по-добре кутиите.
Гуудбокс са по-пасивни и така губят интереса на актуални и потенциални клиенти. Трябва през ден да се публикува ако искат бъдеще.
Естествено, че не очаквам почивка или пръстен...🤣🤣🤣 Не вярвам и някой друг да очаква. Но бих се надявала аз лично да влагат малко мисъл в подбора, всеки месец маска крем, серум и лосион на мен лично ми идва в повече за другите нз, аз споделям моето мнение, разбира се има и хора, на които явно им харесва да са едни и същи нещата.🙂 Миналата година ми допадаха много кутиите им, но там си личеше че се мисли, давам пример с продуктите за коса имаше най различни и шампоан и балсам, терапия, мисля че и мист имаше и олио, ако не се лъжа докато сега всеки месец маски, не казвам че не са хубави, но това е все пак абонаментна месечна кутия, няма как според мен да се задържи интерес да се взима почти всеки месец, а много ги харесвах, преди ми бяха любимата кутия.😞

# 137
Здравейте, отдавна не поръчвам кутии .
А Pickndazzel - никога.
Но сега ми се прииска да пробвам
https://www.pickndazzle.com/bg/cocosolis-rose-purify-nourish-oil-cleanser

Първо някой пробвал ли го е за мнение ? Че 50мл 50лв , тук е 27лв и нещо не ми става ясно как реално става поръчката.

# 138
Аз съм го ползвала - още когато Кокосолис го пуснаха на пазара. Изключително силна, натрапчива миризма на роза - не леко и дискретно, а някак подсилено сякаш ухание, от което на мен почти ми прилошаваше. Иначе почиства добре.

За да поръчате, трябва да направите абонамент. Имате възможност да избирате между три, описани на сайта на Pick N Dazzle. До неотдавна аз бях на шестмесечен за луксозна кутия. Отказах се, след като получих третата - просто не е пълен асортиментът от марките, които харесвам, и, де факто, няма какво да си избере човек. Затова и прекратих.

PS: Същият по интензитет е ароматът на пяната от серията. Този на тоника за лице е поносим, ала леко люти, попадне ли в окото продуктът.
Ако правите абонамент, изберете метод на плащане чрез PayPal - така всеки месец ще плащате равни суми за кутията. Докато при наложения платеж, както беше в моя случай, се плаща по схема - за шестте месеца пак щях да дам 600 лв, ала аз приключих на етап, на който съм 35 лв вътре (не че са пари 35 лв, ама що да е така). Ако бях взела всичките шест кутии, последната щеше да съдържа продукти за 100 лева, а да трябва да платя само 40.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 17:32 от Cassius

# 139
Здравейте, отдавна не поръчвам кутии .
А Pickndazzel - никога.
Но сега ми се прииска да пробвам
https://www.pickndazzle.com/bg/cocosolis-rose-purify-nourish-oil-cleanser

Първо някой пробвал ли го е за мнение ? Че 50мл 50лв , тук е 27лв и нещо не ми става ясно как реално става поръчката.
Сега приятелка си активира абонамента и ми даде 1 месец да си направя да пробвам. Чудих се това олио или на мазило и избрах на мазило. Знаем на кокосолис колко са им надути цените, а не са нищо особено. Нали постоянно имат промоция на олиата за тен 1+1... Така , че и за козметиката ще са с надути цени. Чудих се и за пяната, но ако сложа 2те неща за средния абонамент и ще приключа, пък не смятам, че се нещо уау.. Ако ги пуснат в някоя от др кутии на нормална цена бих взела.

Иначе в сайта се активира абонамента и избирате си продуктите и това е. В интаграм имаха 1-2 клипчета как се правят абонаменти и как се избират неща и махат. Потърсете ги и вижте.

# 140
Поръчах го, от любопитство , за 38лв от Софармаси.
Не ми се пълни с излишни неща.

# 141
Поръчах го, от любопитство , за 38лв от Софармаси.
Не ми се пълни с излишни неща.
оо да мисля, че ги гледах в брошурката им, че е намалено..Но не помня този месец или миналия беше.
Да споделиш как е.

# 142
  • Пловдив
Този месец и други продукти на Кокосолис са намалени в софармаси - синия серум, Berry. Тях запомних.

# 143
Момичета, да не спамим темата, м?
И ако може - малко повече старание в правописа и пунктуацията.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 22:27 от Cassius

# 144
  • В морето
Според мен в ценовия диапазон 35-40 лв. което и корейско олио да поръчате ще останете по-доволни. Първо ще е между 2 и 4 пъти по-голямо като обем, второ - като състав, и съответно работа, която върши ще е по-добро. Дори сега в кутията на Hey Bea този почистващ продукт на Medi-Peel, който са обявили ми се струва също, че ще е по-добър. Между другото има ли друг продукт обявен за кутия Септември?

# 145
Поръчах и аз кибрита заради овлажняващия серум,свършва ми ампулата на Centella ,не виждам особен ефект ,а цената е като на цялата кутия .

# 146
Според мен в ценовия диапазон 35-40 лв. което и корейско олио да поръчате ще останете по-доволни. Първо ще е между 2 и 4 пъти по-голямо като обем, второ - като състав, и съответно работа, която върши ще е по-добро. Дори сега в кутията на Hey Bea този почистващ продукт на Medi-Peel, който са обявили ми се струва също, че ще е по-добър. Между другото има ли друг продукт обявен за кутия Септември?
Мисля, че ще е хубава кутия. Само измивния продукт е обявен, но пък от описание др продукти бяха за коса. Ще добавя предположения. https://lotuskbeauty.com/product/masil-8-seconds-salon-hair-mask … w2pL_ZQ1smZpMHC_g 50ml
 https://kocos.bg/CP-1-Esthetic-House-Ginger-Purifying-Shampoo-10 … sUzjlNPkj5LgJsKwg -тук ще са 2 продукта сиг шампоан и балсам

# 147
Някой получи ли bg box?

# 148

Аз ще си взема кутията от офиса около обяд.

# 149
Аз днес няма да успея да я взема. Бихте ли споделили като я вземете съдържанието?

Общи условия

Активация на акаунт