📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 63 082
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
Може ли пуснете рена снимка какво има, моля?

# 151
Аз днес няма да успея да я взема. Бихте ли споделили като я вземете съдържанието?

Разбира се Simple Smile

# 152
  • София
BgBox Септември.  Страхотна е!

# 153

Ето и моята кутия. Доставили са цвета червило, което бях поръчала. Внимавайте като си отваряте кутиите, моята се оказа с отворен шампоан и стана мазало Simple Smile

# 154
  • Пловдив
И аз съм доволна от Бгбокс. А шампоана мирише страхотно.
Интензивният дневен крем ми е интересен, жалко, че е единична доза 😊

# 155

Ето и моята кутия. Доставили са цвета червило, което бях поръчала. Внимавайте като си отваряте кутиите, моята се оказа с отворен шампоан и стана мазало Simple Smile
пишете им, ще ви пратят продукт или цяла кутия. Явно при няколко момичета се е случило това. Но 3 дни куриерите бая са ги мяткали... Много тъпо, дано имат застраховки на пратките.

# 156
  • София
Честно казано, и моя шампоан беше протекъл, но много малко и не ми е драма. Няма да ги занимавам.

# 157

Ето септемврийския Кибрит. Изглежда добре.

# 158
Прекрасно е кибритчето, малко ме е яд, че не поръчах още една.

# 159
  • Пловдив
И аз съм доволна от Кибрит. На първо четене парфюмът доста ми хареса, така че ако на някоя дама не й допада, да пише 😊
Лосионът не е нищо особено, но ще го изхабя. Останалите продукти няма да ги отварям засега, тъй като имам в изобилие.

# 160
Какъв е снийк пийк-а за октомври на кибрит? Хвана ме яд, че не си поръчах, много му се чудих

# 161
Какъв е снийк пийк-а за октомври на кибрит? Хвана ме яд, че не си поръчах, много му се чудих

За октомври са дали марка La rouge francais.. Гледах продуктовия им каталог и според формата на бутилката прилича на нещо като подхранваща безцветна спирала...

# 162
Пуснали са няколко бройки. Така, че който свари ще има кибрит..

# 163
Дааа, успях да се вредя Hug

# 164
Днес ли е гоодбокс? Някой взе ли го изобщо...

Общи условия

Активация на акаунт