📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 63 087
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
Днес ли е гоодбокс? Някой взе ли го изобщо...

Днес е... Някой взел ли го е? Simple Smile

# 166
Прегледах групите, но поне в тези които съм, още никой не е показал. Аз не съм я поръчала, но ми е интересно все пак да видя и другите продукти.

# 167
  • Wonderland
Goodbox септември
Кутия:
Скрит текст:

Описание на продуктите:
Скрит текст:

# 168
Goodbox септември
Кутия:
Скрит текст:

Описание на продуктите:
Скрит текст:

Благодаря. И тази кутия изглежда доста добре за мен.

# 169
  • Стара Загора
Повече ми харесва от Кибрит...Жалко, че не поръчах нея...
Но както беше писано, политиката на двете фирми е много различна, и това накланя везните в полза на Кибрит.

# 170
Goodbox септември
Кутия:
Скрит текст:

Описание на продуктите:
Скрит текст:
Благодаря, но на мен не ми допада. Някакви измислени марки, които редовно си ги въртят... Ми не може да ми хареса нещо , което е световно неизвестно и после нямам от къде да си го взема, ако евентуално ми допадне. Само курабията е страхотна за мен!

# 171
И на мен ми допада повече Кибрит, но и Гууд Бокс и БгБокс са страхотни. С нетърпение чакам You Are.
С приятелка си говорехме, че септемврийските и януарските кутии винаги много ми харесват. След почивките са много продуктивни😀

# 172
Някой има ли инфо какво ще има в октомврийското Аморе?

# 173
  • София
Хубава книжна кутия освен на Чарли , поръчвали ли сте ?

# 174

Аз съм поръчвала Otter Crate 3 пъти и книгите бяха интересни, сега мисля пак да се запиша Smiley

# 175

Тъкмо ми пристигна book journey-то, но не е кутия - идва си в куриерски плик.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 11:17 от PolkaDotUmbrella

# 176
Аз съм поръчвала и тази на Даян Шаер. И на Чарли, и на Даян ми харесваха.

# 177
Коя е на Даян Шаер?

# 178
# 179
  • В морето
Кибрит обявиха новата кутийка:

Какво има в кутията?
🍂 Нетърпеливо очакваме уютната прегръдка на октомври и магията, която витае из въздуха...
🧡 За да направим есента още по-красива сме приготвили за теб 7️⃣ козметични изкушения на стойност 269 лева, твои само за 37.90!
🤫 В кутия Октомври ще те очаква нов български бранд - Labor8, който комбинира изкуството на нумерологията с науката за ароматите, за да ти предоставят уникално усещане.
💇‍♀️ Грижата за косата е приоритет номер 1 през есента, за да я възстановим от летните приключения и да я подготвим за зимата.
🔍 Заради това сме скрили и нов продукт за възстановяване, който ще придаде блясък и ще осигури термална защита. ✨
💎 Не на последно място те очакват и луксозните Le Rouge Français ...знаем, че се влюби в тяхната спирала от кутийка Април, а сега ще имаш възможност да се запознаеш с още 1 техен продукт! 🥰

🚚 Поръчай сега, а ние ще доставим твоето кибритче между 8 и 12 октомври.
⚠️ ПОБЪРЗАЙ! Бройките са ограничени!

Общи условия

Активация на акаунт