📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 63 042
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Овчето мляко определено оставя миризма ,въпреки ,че не е силна ,но не е и маска за преди работа😁 Аз я правя петъка преди да се кльопна във ваната за 20-30 Мин ,то там слагам и маска за коса дето е даже по-воняща и едната тушира другата ,после се къпя слагам серуми ,лосиони ала-бала и като си лягам няма никаква остатъчна воня.

# 76
За мен Гоосбокс лежат на стари лаври, всички специални кутии са един и същ тип, коледната и лятната са ясни предварително. Нямат никаква комуникация с клиентите, кибрит пишат почти на всички коментари. ГБ нищо не загатват, много късно пускат кутиите... абсолютно тупат топката на едно и също място. Тяхна кутия не съм взимала почти 2 години.... А им бяха интересни преди.. Кибрит показват няколко продукта, питат кой искаш, така мислят за напред. Специалните им кутии с БГ брандове са на много добри цени, дори и брандовете не си правят такива промоции.. Определено кибрит имат добър подход.
Надявам се ГБ да се събудят и да са по активни. Не ми е ок да правят 4 поста за целия месец... Аз вече съм загубила интерес към тях. От последните специални кутии най-много по 1 продукт да ми е харесал...

# 77
Аз съм на същото мнение. Кибрит гледат винаги да разнообразяват с различни продукти, ето сега ще има серум за скалп, през годината пускаха и шампоан и балсами,  и лосион и олио за тяло, най различни продукти и за лице и за устни. Докато ГБ много повтарят продуктите, въртят 5,6 продукта основно всеки месец, само че различни марки и тук таме нещо различно, като покажат кутия и вече предполагам какво ще има... По разнообразните им месечни кутии се изчерпаха, докато другите все още стоят.

# 78
то зависи кой какво му трябва или му е интересно да пробва. Но мен поне ме изгубиха вече. Нещо много интересно трябва да сложат за да взема кутия...

# 79
Май, май и аз въртя натам. Отделно, че се получава претрупване със сходни продукти. Май след този Кибрит ще си спирам вече абонамента, за да не са ми те виновни, че са ми скучни.

# 80
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз не съм съгласна за продуктите и как в Кибрит имало разнообразие,пък в Гб няма.
Каквото слагат едните,такова слагат и другите в кутиите. Просто марките са различни.
Не знам какво по-различно очаквате да видите (диамантен пръстен,почивка за двама на Карибите?) - винаги има : крем (ръце,крака,лице),някой серум, някой сапун,измивен гел/душ гел, маска..Варианти много няма честно казано.

Плюса на Кибрит е,че са активни в социалните мрежим,заливат със снимки и си рекламират по-добре кутиите.
Гуудбокс са по-пасивни и така губят интереса на актуални и потенциални клиенти. Трябва през ден да се публикува ако искат бъдеще.

# 81
Аз очаквам Кибрит да не слагат по 2 полски продукта всеки месец. За такива козметички си има ДМ, качеството е добро и достатъчно често си пускат нови вариации, за да си задоволи човек глада за нещо “ново”.
Очаквам да не ме баламосват, че на луксозния лондонски бранд Авант и Скин не знам си кой си продукта наистина струва 200-300 лв. Един-два пъти е интересно, ама вече сме наясно.
Ама моите очаквания са си мой проблем и като искам да си го реша, най-малкото мога да не поръчвам.
То винаги ще има нови клиенти, на които сега им е интересно, на мен близо 3 години също ми беше. Просто вече съм отегчена от безкрайната повтаряемост на марки, че и на конкретни продукти. Иначе ясно, че като категория винаги ще е нещо за мазане и нещо за миене 😂 Разнообразие ще е ако има нещо за пръскане. Усетих се, че явно съм се пренаситила на кутии, когато по-интересно ми стана да раглеждам в ДМ какво ново има 😃

# 82
Като говорим за разнообразие, за нещо различно - ако си спомняте Chill Out на Кибрит...
Първоначално реагирах с подозрение, после дълго време се връщах и я гледах, не я взех.
Докато се случи така, че претърпях фрактура - който е минал през това, знае за нощите и дните. И тогава се сетих за тази кутия - беше на толкова добра цена, че дори да не ползвам другото, включено в нея, а само капките канабидиол - щеше да ми излезе по-малко, отколкото ако купя маслото от аптека.
Имаше останали бройки, поръчах я. Чудна кутия, чудесен замисъл.

В този ред на мисли - винаги бих се радвала на нещо, което е избирано с грижа, по-важното - нещо, в което има идея - кутия, в която продуктите работят в синергия. Защо, да речем, освен бяла козметика, да няма хранителна добавка с антиоксидантно действие (един ресвератрол носи добри ползи за здравето, не само на кожата), биотин, капсули колаген тип I и III - за еластичност, хиалуронова киселина за задържане на влагата, капсули с розово масло, с масло от вечерна иглика и т.н., и т.н.

# 83
Аз не съм съгласна за продуктите и как в Кибрит имало разнообразие,пък в Гб няма.
Каквото слагат едните,такова слагат и другите в кутиите. Просто марките са различни.
Не знам какво по-различно очаквате да видите (диамантен пръстен,почивка за двама на Карибите?) - винаги има : крем (ръце,крака,лице),някой серум, някой сапун,измивен гел/душ гел, маска..Варианти много няма честно казано.

Плюса на Кибрит е,че са активни в социалните мрежим,заливат със снимки и си рекламират по-добре кутиите.
Гуудбокс са по-пасивни и така губят интереса на актуални и потенциални клиенти. Трябва през ден да се публикува ако искат бъдеще.

Абсолютно, няма какво по различно да сложат - като цяло топ продуктите, но на различни марки са крем за лице, серум,околоочен и маска. Др все е пълнеж, но за мен и той е нужен. Дали е душ гел или крем за тяло винаги му идва времето. Пък и повече допадат на всеки. Та дори и за подарък на някой винаги става. Сега понякога дбавят парфюми и разни др аксесоари, което си е разнообразие, но пък не е знае дали ще допадне и т.н.
Общо взето споделянето и ангажираността привличат към кутиите/продуктите. Тези с по слабо присъствие остават по-назад.
Определено обаче ГБ трябва да се размърдат малко повече...

# 84
Включвам се в дискусията с кутиите, въпреки че не съм била редовна в поръчването им. Около година и половина поръчвах Charly Wilde и Даян Шаер. Признавам, че книгите при втората повече ми харесваха и съм ги изчела всички - трилъри и крими. При Чарли има разнообразие на книги, на някак не мои. Не ми чете за любовни трепети и лековати сюжети. Всъщност чета, но много рядко. Продуктите освен книгата, ми харесваха, докато не започнаха да се повтарят. Например дрехите за книга (имам 4), чаши (отново 4 - да не са все за кафе, ама колко чаши ще имам 😆 ) и разни чинийки, свещници и т.н. Спрях си абонамента от август и за двете, малко да си почина и може би пак ще подновя в един момент.

Кибрит и ГБ поръчвах също и там винаги е едно и също - душ гел, крем за лице, околоочен, маски. Не ми е интересно и не представлява интерес. Приятелка си купува Белбокс и винаги ми предлага по 1-2 неща от там, които не ѝ харесват. Авант не ми е някаква невероятна марка, не са лоши нещата, но ми е писнала много.

Бг бокс пък слагат някакви Регал и т.н не добри откъм състав марки. Имат и добри кутии, даже се замислям понякога дали да не поръчам. Поръчвам на Д-р Дерм много често, по 2 за мама - тя е много доволна от марката.

Хей Беа за тази цена също не ми харесва. Не защото нямам парите, но някак си за кутия с продукти, които няма да ползвам изцяло не ми харесва цената.

Та, това е. Постоянно ви чета и темата ми е една от любимите.

# 85
Не знам и аз какви са очакванията, но на всички е трудно да се угоди..А пълнежи не искам, разни барчета и шнолки.Др.Дерм засега ми е топ кутия- смислен подбор и пълноразмерни продукти.
Лосиони, душ-гелове не са ми таргет също.
Поръчвам само
при интерес към някой продукт, чиято цена ще ми е като цялата кутия, а останалото го приемам за бонус.Горе-долу така си правя преценката.

# 86
  • В морето
... по-важното - нещо, в което има идея ...

Ето точно това и аз търся, и на това се надявам. И наистина винаги си личи кутията, в която има вложена идея, веднага се отличава и забелязва, има и месечни такива. Имат попадения от всички марки кутии на пазара, просто е трудно, най-вероятно не се оценява достатъчно от потребителите, и в крайна сметка цифрите имат последната дума.

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 23:39 от Taffta

# 87
Др. Дерм са голямо попадение, само не знам защо Кибрит ги изпуснаха. Реално те ги “разработиха”. Иска ми се една Колагена кутия, обаче явно не могат да се разберат.
При Кибрит преди се наблюдаваше доста повече желание и подход в кутиите. Имаха “кафе” кутия, кутии с рутина, азиатски кутии. Напоследък нищо ново не се помръдват да измислят.

# 88
Някой вече получил ли си е кутията за септември от Белбокс? Ако да, може ли да споделите съдържанието като предния месец

# 89
Танчитка, точно това имам предвид. Нямат идея, а блъскат едно и също винаги.

Общи условия

Активация на акаунт