📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 61 540
  • 726
  •   1
Отговори
# 15
Аз бих ви препоръчала да си направите най- обикновения абонамент. Винаги може да си поръчате повече неща и да си ги платите. Няма разлика в цените спрямо абонамента.

Искате да кажете, че ако направи човек абонамент за Икономична кутия, при която стойността на продуктите е 120 лева, а се плащат 37 лв месечно, можеш да си поръчаш 3 неща за по 40 лв, каквато е цената на дадено козметично изделие за Луксозна кутия при шестмесечно обвързване, а ще платиш само 37? Тоест - дали е Икономична, Изискана или Луксозна, във всеки случай цената на конкретен продукт е еднаква? Не мисля. Вие от опит ли говорите или са предположения?

# 16
Да, но в икономичния имаш скромен избор от марки, а в тях нищо не ми харесва. И реално хем си принуден да вземеш тях, хем пак да си платиш за останалите. Къде е логиката?

А мнения за кибрит и бгбокс?

Извинявам се, че така разпитвам, но шокрай дребните нямам време да чета назад

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 11:27 от Little Miss Ratatouille

# 17
Привет и от мен,

Няколко години не бях поръчвала кутии, но този август реших да си подаря по една ГБ, Кибрит, Белбокс и БгБокс. Определено изпада по някой интересен продукт, но толкова. Аз съм доволна от Авант продуктите (взех ги в тематичната на Пик и дазъл), но смятам че ги слагат твърде често. Някой пробвал ли е Аморебокс?

# 18
И аз си я поръчах тази тематичната с Авант, така и така е без абонамент, да си ги наредя

# 19
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
От българските кутии,купувам само  и единствено Гуудбокс или Кибрит.Повечето неща,които предлагат са марки,които са се доказали,ако не топ марки,то поне качествени такива.Предлагат и български брандове,за които научават от кутиите им.

Всички други са пълни с китайски боклучета за по $1 на измислени марки с въпросен срок на годност и начин на складиране.
Ако ще давате 40 лв,по добре отидете в ДМ. Вземете си две неща,но да са качествени.

# 20
От българските кутии,купувам само  и единствено Гуудбокс или Кибрит.Повечето неща,които предлагат са марки,които са се доказали,ако не топ марки,то поне качествени такива.Предлагат и български брандове,за които научават от кутиите им.

Всички други са пълни с китайски боклучета за по $1 на измислени марки с въпросен срок на годност и начин на складиране.
Ако ще давате 40 лв,по добре отидете в ДМ. Вземете си две неща,но да са качествени.
Така ми се струва и на мен, поне правиш информиран избор в дм дали ще си купиш за по 2 лв шампоанчета и душгелове или за 20 на друга марка.

# 21
+1 ,от време на време  поръчвам и You are worth it  ,Руми и д-р Дерм

# 22
Аз бих ви препоръчала да си направите най- обикновения абонамент. Винаги може да си поръчате повече неща и да си ги платите. Няма разлика в цените спрямо абонамента.

Искате да кажете, че ако направи човек абонамент за Икономична кутия, при която стойността на продуктите е 120 лева, а се плащат 37 лв месечно, можеш да си поръчаш 3 неща за по 40 лв, каквато е цената на дадено козметично изделие за Луксозна кутия при шестмесечно обвързване, а ще платиш само 37? Тоест - дали е Икономична, Изискана или Луксозна, във всеки случай цената на конкретен продукт е еднаква? Не мисля. Вие от опит ли говорите или са предположения?
Моя близка си взимаше кутията. Тя си направи икономичен абонамент. Нали имаш ограничение на сумата, но ако сложиш повече неща си плащаш и разликата. Както казах това което е налично за икономичен абонамент е налично и за Луксозен и е на същата цена. Прочетете из сайта и ако искате им звъннете да ги питате. Другото което е намерете някой  с регистрация. Ако той ви даде линк за регистрация и 2мата получавате бонус 5лв, не е много , но си е нещо пък.

# 23
Лично вчера опитах и прекратих абонамента веднага. При икономичен ти дава избор от съвсем други марки козметика, които да включиш в дадената сума. Останалите неща можеш да закупиш на "промо" цените, но е извън тези 37 лв на кутията ... Безсмислено. Да не говорим, че и цените не са кой знае какво промо на хубавите неща

# 24
  • София
Поръчвам само БгБокс. Продуктите винаги са ми харесвали и подпомагам Бг брандове. Дори в момента, нещата, които ползвам, за коса и лице, са от БгБокс.

# 25
А мъжка кутия има ли някъде?

# 26
Поръчвам кутии от 2020 насам. От близо година рязко редуцирах поръчките поради претрупване, поръчвам понякога Hey Bea и You are worth it. Кибрит и ГБ ми харесваха в началото но вече с нищо не ме грабват. Признавам в началото съм се оказвала с по 3-4 кутии на месец. Това докато установя какво ми харесва и какво ми понася добре.

# 27
А мъжка кутия има ли някъде?
За тази на Good box се сещам:
https://goodbox.bg/page/good-box-za-nego-2023

# 28
Благодаря

# 29
  • Пловдив
pick n dazzle са пуснали нова кутия. Комбинация REN и Avant. Май ще пропусна

Общи условия

Активация на акаунт