📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 62 475
  • 726
  •   1
Отговори
# 195

Това е подсказката на Кибрит. Продукта на Labor8 ще е или балсам или шампоан за коса.

# 196
Шампоан ще е.😊 На Elfeya ще е нов продукт топлинна защита за коса, а другото ще е серум за мигли и вежди. Интересни са ми на мен, поръчах.☺️

# 197
Шампоан ще е.😊 На Elfeya ще е нов продукт топлинна защита за коса, а другото ще е серум за мигли и вежди. Интересни са ми на мен, поръчах.☺️

Аз се чудя понеже не знам колко мл ще е серума на елфея, ако е малко няма да си заслужава, отделно че в сайта на Лабор8 няма състав и не знам дали има смисъл от този шампоан..

# 198
На мен ми е интересен продукта на Elfeya най-много, както и серума за мигли и вежди. Ползвам спиралата от априлската кутия и съм много доволна от нея, нямам никакво дразнене на очите и размазване. За шампоана незнам и аз, ще го пробвам и ще видя как ще е. Другите продукти също са ми интересни. Ще има продукт за тяло и продукт за лице с алое вера. От другите кутии, разкритите за октомври не ми допаднаха нещо на мен. Ще чакам ГБ какво ще покажат, дано ме изненадат този път.

# 199
На мен ми е интересен продукта на Elfeya най-много, както и серума за мигли и вежди. Ползвам спиралата от априлската кутия и съм много доволна от нея, нямам никакво дразнене на очите и размазване. За шампоана незнам и аз, ще го пробвам и ще видя как ще е. Другите продукти също са ми интересни. Ще има продукт за тяло и продукт за лице с алое вера. От другите кутии, разкритите за октомври не ми допаднаха нещо на мен. Ще чакам ГБ какво ще покажат, дано ме изненадат този път.
То продукта за тяло какъв ще е? Имаше крем за тяло и душ гел, най-много да е скраб...
Ще изчакам да ги обявят и да видим какво ще кажат за нещата...

# 200
GB ще имат нова кутия

# 201
Здравейте.Извинявайте за отрицателното ми мнение,но тези са най-отвратителната skincare Евър.
Известни са с името Dr.Formula или нещо такова.
Из английските кутии имаше техен праймър,няма нищо по-изкуствено и силиконово,а крема им беше 89 паунда.Пак някаква надута марка като Авант.

# 202
  • Варна
Здравейте.Извинявайте за отрицателното ми мнение,но тези са най-отвратителната skincare Евър.
Известни са с името Dr.Formula или нещо такова.
Из английските кутии имаше техен праймър,няма нищо по-изкуствено и силиконово,а крема им беше 89 паунда.Пак някаква надута марка като Авант.

Имах техни два серума, един около очен и крем. Всички от някакви кутии и бяха отвратителни. Крема миришеше на свинска маз, а около очния въобще не попиваше, а се белеше. Серумите лепнеха на лицето. Понеже не обичам да хвърлям всичко отиде за ръцете ми.

# 203
Здравйте! Изтървала съм кутийката на БГ Бокс за септември. Знаете ли как мога да си я намеря? В сайта пише, че е изчерпана.

# 204
Коя се очертава като най-интересна кутия за септември? Thinking
Още съм на ръба да хвана абонамент за pick n dazzle  докато имат промо, но нещо...и аз не знам

# 205
Здравйте! Изтървала съм кутийката на БГ Бокс за септември. Знаете ли как мога да си я намеря? В сайта пише, че е изчерпана.
Пишете им. Ако се върне някоя да ви имат предвид..

# 206
На бг бокс не съм поръчвала,заслужава ли си октомврииската кутия

# 207
От pick n dazzle доволни ли сте, ако някой има абонамент?

# 208
  • В морето

На сайта е налична отново.

# 209

На сайта е налична отново.
Октомвриеската кутия заслужава ли си,хубав лие крема

Общи условия

Активация на акаунт