📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 62 471
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
  • В морето
Здравйте! Изтървала съм кутийката на БГ Бокс за септември. Знаете ли как мога да си я намеря? В сайта пише, че е изчерпана.

На сайта е налична отново.
Октомвриеската кутия заслужава ли си,хубав лие крема

Според мен си заслужава, но за нея дават - Изчерпана, пишете им с въпрос, може и да ви намерят кутийка, ако решите. Аз лично съм поръчала, септември също я взех.

# 211
# 212
Поръчах я аз!❤😵💫 А не съм видяла останалите четири продукта..🤣

# 213
  • Асеновград
Аз за сефте ги чувам тези серуми.. хубави ли са?

# 214
Ако съдя по предишната им специална кутия, с гел крема на същата марка, не съм впечатлена изобщо, не ме грабна нито консистенция, нито усещане на кожата, а очаках да е качествен продукта, за парите си. Ясуми също не ми допадаха серума беше странен, крема за очи беше интересен заради формата на опаковката само.

# 215
А дали серумът ще е пълноразмерен?

# 216
Аз много харесвам кутийките им и това е може би четвъртата или петата, която поръчвам (да, и защото е семпла и поради това - някак изискана, розова кутийка, с миниатюрна панделка). Първия път попаднах на онази, в която беше включено DROP OF DEW на същата марка - овлажняващото масло за лице с пре- и пробиотици. Тогава питах тук така ли на граниво мирише, или при мен е имало проблем с шишенцето, и макар да получих утвърдителен отговор за аромата, допускам все пак, че е имало проблем със затварянето и достъп на кислород.
Впоследствие разглеждах внимателно всяко едно издание и за известно време не съм поръчвала нищо. Кутийката с онзи гел-крем също не взех, защото проверих състава и не ме впечатли особено. Но после включваха все неща, които щяха да ми влязат в употреба и не съжалявам за ни една направена поръчка. Единствено с лист маските не мога, и не мога да се спогодя - не са за мен тия неща, колкото и да се прехласват мнозина по тях.

Пълноразмерен е серумът (на случаен принцип избрах един, видях състава, добър е), което означва - 20 мл.

На Ясуми оризовият скраб за лице от предния път много ми харесва. Заради него поръчах още няколко неща на бранда - от mitomo.bg.

И преди да не си направи някой труда да потърси информация я на сайта на youworthitbox, я във ФБ страницата им, а да пита тук - да кажа, че са написали: изпращат кутийката около 15-20 октомври.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 10:44 от Cassius

# 217
Аз в последните месеци съм най- изкушена точбо от You Are.На  Iren Shizen съм пробвала розовия крем- гел и много ми допадна лятото и жълтия серум (против петна) преди доста време, но помня, че много ми допадна. Определено ще е интересна кутия за мен, друго мисля, че няма да разкрият, защото се води изцяло мистериозна, но ще видим.
Ако Ирен провокират любопитството ви, за следващото тримесечие абонамент за My Mitomo Box има -50% за абонати и сами може да си изберете продуктите.

# 218
# 219
Значиии и Good box ме блазни много,но ще пасувам, защото една изискана на Pickndazzle  и една на You are worth it  за месеца са ми предостатъчно Grin

# 220
За мен е поредната им кутия без да влагат нищо, тупат топката на едно и също място... Не съм впечатлена.

Кутията на you are wort it  изглежда интересна, но жалко,че не можа да си избереш серума. Защото не всеки би ми свършил работа, поне на мен. Ще изчакам да видя дали ще покажат още нещо и ще преценя. Отделно серума е 20мл -пълноразмерен. Аз повечето които ползвам са около 50мл. Ще изчакам. Малко ме е яд, че изтървах за РД кутията. Но имам продукти така, че ще го преживея.

Бг бокс за мен е хубава този месец. Крема съм го ползвала и ми харесва. Дневния също е много хубав. Не очаквам другите продукти да са нещо особено. Но тези ми харесват. Крема е хубав, лек и не омазнява. Спокойно може и за дневен да се ползва дори. Хубавото е че има и бъркалка, няма нужда да ровиш в пръсти.

Ооо допълвам - итре излиза нова кутия на кибрит и авант. Не съм им фен, но ще ми е интересно...

# 221

Още когато загатнаха за марката отидох да разгледам и олиото за първа стъпка веднага ми привлече вниманието. И си мисля, ако е то на момента поръчвам 2 кутии. Не е продукт който се слага често, но уви.... Избрали са друг продукт.... За мен също не представляват интерес разкритите.😶

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 15:05 от melissa n

# 222
Днес получих БГ бокс. Доволна съм от продуктите в кутията. Ето и снимка:

# 223
На Avant добри ли са нещата?

# 224

Още когато загатнаха за марката отидох да разгледам и олиото за първа стъпка на момента ми привлече вниманието. И си мисля, ако е то на момента поръчвам 2 кутии. Не е продукт който се слага често по принцип, но уви.... Избрали са друг продукт.... За мен също не представляват интерес разкритите.😶
И аз винаги се радвам на продукт за първа стъпка в двойно почистване и не проумявам защо толкова рядко слагат в кутиите.
Напълно съм съгласна с мнението на  #ivanova7, все на едно място си стоят не само Гууд Бокс, а и повечето кутии. Абсолютно никаква креативност, оригиналност не виждам в оформянето на повечето кутии от доста време насам. Все пишем и тук, и в групите и уж навсякъде четат техни представители, но не забелязвам да сме чути особено.

Общи условия

Активация на акаунт