📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 62 318
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
На мен пък тъкмо ми свърши околочният серум и силно се надявам в някоя скорошна кутия да има именно такъв продукт. Преди време мисля, че GoodBox, бяха включили серум с нар. Изразходих го с огромно удоволствие и от тогава чак толкова добра находка не съм имала. Ама искам серум, не крем. И в този ред на мисли се сещам, че никоя кутия не е включвала скоро лек гел-крем, а само някакви тежки мазньочи Confused и агресивни измивни продукти. Уж всичките ги рекламират като щадящи и хидратиращи, ама моята кожа е на друго мнение.

# 331
На мен пък тъкмо ми свърши околочният серум и силно се надявам в някоя скорошна кутия да има именно такъв продукт. Преди време мисля, че GoodBox, бяха включили серум с нар. Изразходих го с огромно удоволствие и от тогава чак толкова добра находка не съм имала. Ама искам серум, не крем. И в този ред на мисли се сещам, че никоя кутия не е включвала скоро лек гел-крем, а само някакви тежки мазньочи Confused и агресивни измивни продукти. Уж всичките ги рекламират като щадящи и хидратиращи, ама моята кожа е на друго мнение.
Моята кожа не е никак реактивна, напротив дори- доста неща изтърпява. Но оризовата пяна от лятната кутия на you are worth it е направо великолепна за мен. Кожата е супер сочна и нежна след измиване, изключително обгрижена се усеща. Толкова не съм харесвала никоя пяна като усещане след измиване, а особено не си падам по пяните с помпа. Но тази определено ми е тотален фаворит. Имам и пептидната от последната им кутия, но не съм я пробвала още. Дано и тя е толкова добра.

# 332
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Само не разбрах концепта - бг кутия пък с гръцка козметика. Rolling Eyes

# 333
Само не разбрах концепта - бг кутия пък с гръцка козметика. Rolling Eyes

Според мен за разнообразие. Интересно ми е какви продукти ще са подбрали. За мен ще е интересно да видя.
GoodBox изглежда интересно, серума бих пробвала, миста е под въпрос, понеже имам доста и не знам дали бих. Но може би ще видя кутията и ако има ще взема... Имам доста неща и не ми се трупа повече..

# 334
  • В морето

В септемврийската кутия на BgBox имаше околоочен серум на City Cocoon 50 ml.

# 335
  • Варна
Кутията на  BgBox с продукти от Гърция https://www.bgbox.shop/products/greekbox

# 336
  • Пловдив
Не съм впечатлена от гръцката кутия 🙁 очаквах нещо по-интересно.

# 337
Сериозно ли 3 скраба в една кутия...........

# 338
  • Пловдив
Като този за тяло е 50 грама само. Ще пропусна аз.

# 339
Някой взел ли е кутията на BelleBox ноември ,какви изненади има вътре

# 340
Доволни ли се от козметиката на Avant?  Гледам кутията на PickaNDazzle.

# 341
Ползвала съм техни продукти за лице. Не са нещо Уау, но не дразнят чувствителната ми кожа. Често ги слагат в кутиите и се предполага, че са измислени с тази цел. В Ютюб има клипчета за тях.

Доволни ли се от козметиката на Avant?  Гледам кутията на PickaNDazzle.

# 342
  • Пловдив
Някой взел ли си е belle box?

# 343
Аз Blush ето какво има в кутията.

# 344
Здравейте,на мен кутията ми харесва,имам молива им за устни,хубав е,маските са скъпи на принцип,по 5-6 паунда са,на Balance Me също е доста скъпа козметиката

Общи условия

Активация на акаунт