📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 62 370
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
На Eolia много ми харесват ароматите, но пък Бгбокса доста добре звучи...

# 391
Кобрита са пуснали wooden spoon-а (как се пише това на бг ? хахах) Не мога да преценя дали си заслужава ,Маджестик дропс съм ги имала и не са нещо уау ,парфюма ми е любопитен  много обаче ....

# 392
  • Пловдив
Аз поръчах. Дано парфюмът ми допадне, че там е много индивидуално.

# 393
Поръчах и аз, ще видим дали ще си допаднем с марката. До сега не съм използвала техен продукт.

# 394
  • Пловдив
Аз марката я харесвам и съжалявам, че на черния петък изпуснах един сет на много добра цена.

# 395
Аз марката я харесвам и съжалявам, че на черния петък изпуснах един сет на много добра цена.
Другия месец казаха , че ще имат доста намаления и изненади, понеже правят 10 години.  Иначе аз си поръчах кутията основно за парфюма. Серума е хубав, не е мазен. Крема не съм ползвала. Крема за ръце винаги е нужен. Душгела е малък и е добре и за пътуване. Олиото с брокат няма да използвам, но ще му намеря място някъде.
Като цяло съм доволна от тази кутия. БгБокс също са ми интересни.

# 396
Момичета какво мислите за новата кутия на you are?

# 397
  • В морето
Да се запиша и аз към поръчалите кутията с Wooden Spoon. От тях съм ползвала само едно кремче Omega и ми бяха страшно любопитни още от началото, когато разбрах за този вид кутии - т.е. около година и половина и все чакам да ги пуснат, че иначе цените им са високи само да пробваш. Парфюмите имах удоволствието да тествам и този аромат ми хареса най-много, елегантен и точно по мой вкус. Радвам се, че Кибрит са избрали да включат точно него. Но определено който и да беше също щях да поръчам.
Даже съм приятно изненадана от цената, очаквах 119,90, лв. но се надявах да е поне 99,90 лв., а то още по-ниска цена, така че супер.

Не съжалявайте, ако е за комплекта с безсмъртниче, защото той беше изчерпан още преди тази промоция, от няколко месеца го следях и аз и се изненадах, че на нещо отдавна изчерпано сложиха тази хубава цена, само да се дразним Simple Smile

# 398

Аз възнамерявам да я пропусна. Нещо не съм очарована от Iren Shizen серума от предишната. Не че нещо лошо прави, работата е, че не прави кой знае какво, да не кажа - нищо. Не вярвам с крема да е по-различно, а и 15 мл едва ли са достатъчни, та да проличи някакъв ефект и човек да поиска да продължи.

Продукти за коса в абонаментна кутия хич не обичам. Масажор за коса имам отдавна - така си стои : ) Кърпата за коса е супер полезно нещо, но само заради нея - не бих поръчала.

И въпреки всичко казано дотук, оставам им фен на You are...

А Кибритчето го поръчах, още като го пуснаха. Заради парфюма. Колкото до другото - не съм почитател на Маджестик серума, но кремът за лице е много хубав, поне за моята кожа. Изобщо - Wooden Spoon много ги харесвам, много техни неща продължавам да купувам.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 21:09 от Cassius

# 399
Момичета как описвате парфюма от кутията на Wooden Spoon. Не харесвам твърде сладникави аромати.

Извън темата, но знам че има фенове на Dr.Derm и ще имат намаление за BF, което стартира от тази нощ:
https://www.cosmeticsbulgaria.com/promotions/?item&brand%5B0%5D= … erm=6648215859121

# 400
А, що да е сладникав?!.. Не би трябвало - по описанието на връхни, сърцевинни и базови нотки. Как ухае, аз мога само да си представям, докато не дойде и не се разгърне в пълнота, двайсетина минути след нанасяне (както пише в описанието:))) Силно се надявам да ми хареса (пак - както си представям).

# 401
Чудя му се и за това питам дали не е някой сладникав аромат, ако някой има на идея,  защото мен ме задушават такива. Иначе нямам идея какъв трябва да бъде.

Чакам GB да обявят коледната кутия, ама с това темпо едва ли ще е скоро.

# 402
Поръчах кутията заради крема на Ирен, но тази вечер показаха още 3 продукта и съм разочарована - всичко е евтинджоси, които никак не подхождат за коледна кутия -масажорче за коса, кърпа за коса,  евтино серумче . Жалко...

# 403
На мен You Are ми харесва много отново. Поддържат ми интереса и това е.
Кибрит и Wooden Spoon скипвам за сега. Искам само парфюма от кутията и по принцип дори само заради него си заслужава да я взема, цената наистина е добра. Обаче не съм сигурна дали ще харесам този парфюм. Приятелка я поръча, ще изчакам да го помириша. Предполагам, че и в групите ще се завърти, защото не на всеки ще допадне. Ще видим.
Гууд Бокс с Еолия има шанс да ми привлече вниманието, само ако са повече продукти за тяло.
Хей Беа подсказаха за декемврийската кутия и звучи добре. Бг Бокс също ми допада. Но до сега не съм поръчала нищо.

# 404
  • В морето
Това кремче на Ирен ще бъде като подарък в декемврийската кутия при три поръчани My Mitomo Box - октомври, ноември, декември. Още може да се поръча и според мен е по-добре три кутии с хубави маски и кремчето подарък, отколкото тази кутия.

Общи условия

Активация на акаунт