📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 62 359
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
А кога пристига кутията на You are woth it?
Пишеше при поръчката 15.12.

# 376
Кремът на Колагена оставя лепкав слой на моята кожа...

Не ми хареса кибрита тоя месец 🙄 Омръзна ми от душ гелове и кремове за ръце...крема на колагена поне става ли? Пробвала един от по-скъпите и нещо не съм очарована ....
Серумът още няма да го отварям ,че имам доста в оборот ,дано да пуснат силни декемврийска и коледна .

# 377
Получих кутията с WARDA, хидратиращият крем и серума много ми харесват, ползвах ги вече 3 пъти. Попиват бързо, не омазняват и кожата е наистина хидратирана.

# 378
  • В морето
Имате ли информация кога излиза кутията на Кибрит с Wooden Spoon?

# 379
  • Пловдив
Някой пробвал ли е парфюмите на wooden spoon? Виждам, че ще има в кутията и това не ми допада много. Голям е шансът да не ти допадне ароматът. Отделно имам чувството, че доста висока цена ще поискат за кутийката.

# 380
Нали днес идва Гоодбокс, аз се чудих, ама е изчерпана вече. От 2 години не съм ги им взимала кутиите, че са ми много скучни и еднотипни. Тази малко ми хареса. Някой пробвал ли е българския бранд?
Ще изчакам пак да я видя де Simple Smile

Въпреки че е изчерпана, им писах в Instagram и ми писаха, че могат да ви изпратят кунийка. Утре си я чакам.

# 381
Имате ли информация кога излиза кутията на Кибрит с Wooden Spoon?

Преди малко се появи публикация във ФБ - 14 ноември, 10 сутринта.

# 382
Bgbox обявиха кутията за декември:

# 383
Bgbox обявиха кутията за декември:

Благодаря! Поръчах я и я чакам с нетърпение!

# 384
Ако знам, че е хидрогела на Dr  Derm веднага ще я поръчам.

# 385
Толкова ли е добър?

# 386
Надявам се и аз на хидрогела, не че е скъп де. Пробвах го преди доста време от кибрит. Малко ми лепнеше обаче, искам пак да го пробвам за различни комбинации. Тогава не му дадох шанс, но сега си мисля, че може и да се разберем.

# 387
И на мен ми звучи като хидрогела. Страхотен продукт е! Присъединявам се към заклетите му фенове!

# 388
Здравейте. Днес ми попадна реклама и реших да поръчам кутията с парфюми на pick n dazzle, някой с мнение за тях- парфюмите?

# 389
Здравейте. Днес ми попадна реклама и реших да поръчам кутията с парфюми на pick n dazzle, някой с мнение за тях- парфюмите?

Не съм я взимала, но съм имала един от парфюмите и е хубав.
Тук хубавото е , че може пак да се пълнят и да си ползвате флакончетата. А и да си ги носите в чантата Simple Smile

ето и каква ще е кутията на гоодбокс, малко еднотипно ми идва на мен .

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 15:38 от ivanova7

Общи условия

Активация на акаунт