📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 62 542
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Здравейте, отскоро съм фен на кутиите, обаче се очертава дългосрочно пристрастяване 😁 Втори месец чакам Кибрит + се поглезих с Wooden spoon кутията.
Отделно пробвах октомврийската кутия на Даян Шаер, в която и книгата, и термоса бяха много яки, обаче ноемврийската и сега декемврийската й селекция просто не е моята и се отказах.
Чакам си кутията от Charly Wilde, книжката е коледна, с магически порезки и просто нямам търпение да я погледам (и прочета, де).

С това се записвам в темата Heart

# 496
Аз повече от година и половина бях абонирана само за Даян Шаер и Чарли. Много ми харесаха, все още ми харесват. Претрупах се с книги и нямам физическото време да ги чета, а и мястото ми намалява драстично. Joy И на двете харесвам кутиите, като за книги сякаш при Даян съм по-благоразположена, защото по-често са трилъри или кримки разни. При Чарли последните месеци артикулите са абсолютно неподходящи за мен - твърде са ми детски. В началото, когато започнах имаше много приятни артикули, които ползвах и позлабм все още. Виждам, че месец през месец са чаши, имам по 6 от тях двете специално, нямам място за други. Харесват ми винаги чашите им, ама омръзва .. Както серумите в козметичните за мен например.

Бих се изкрефила на кутия с храна - фермерски продукти, био неща - но не барчета и вафлички, ами например разни сушени меса, кашкавали, млечни продукти, сушени домати и т.н.

# 497
Здравейте, дами, някоя от вас дали има мнение за продуктите на InaEssentials? Виждам, че имат мистериозна кутия и още други намеления.

https://inaessentials.com/products/misteriozna-ina-kutiya?variant=50867306987851

# 498
Някои много ги хвалят,други не чак толкова.Специално за флоралните води.

# 499
На Ина есеншълс ползвах редовно розовата вода до момента, в който не смениха опакавката, намалиха количеството и увеличиха значително цената. Когато искаш да поръчаш от сайта,  се натъкваш на трикове и хитринки, които на мен лично не са ми приятни. Стигайки почти до поръчка, ти предлатат още нещо на "супер изгодна цена", едва ли не без пари и накрая при завършване искат да им оставиш някой лев дарение като в ресторант. Въпреки това смятам, че флоралните им води не са лоши, на големите обещания за вълшебни кремове и шампоани не вярвам, а други продукти не съм ползвала. Български бранд са и заслужават подрепа, но специално зя розова вода открих по-бюджетна, също биолагична

# 500
Ината не си заслужава парите за мен, рекламата им също не ми е по вкуса. Доста "инфлуенсъри" съм гледала, че се оплакват от тях. Как са подмамени да им правят реклама и после не им е платено. За мен не е ок това... За това може би не съм им фен особено

Иначе за тази палитра и миналата година в Беллата има много добри отзиви. Поне за пигмента си заслужава. Но са много големи и определено си заслужават. Аз не ползвам, но им се радвам Simple Smile

Някой ползва ли на Yenges - серума, гледах че ще го има в кутията на Аморето и цената им е много добра.

# 501
Yenges са ми на същото ниво като Ина .. като започне всеки инфлуенсър да ги хвали и то не просто хвалба, ами идва ли не чудо на чудесата, невиждана формула и качества и ми умира желанието да ги пробвам. Даже и цените им като видя е още повече .. в кутия го слагат, която е 25 лв, а в сайта цената е …

Просто нещо, което е изпратено на 100 инфлуенсърки и всяка казва едно и също - от мен има не. 😂 Нашите инфлуенсъри нямат знания, нямат умения за реклама, нямат критичност, нямат честност. Извинете, ако обиждам някого, но това са си мои наблюдения.

Ина са ми твърдо не, само и единствено заради начина си на реклама. Твърде агресивна и подвеждаща. Всеки с акне е наясно, че само с лавандулова вода няма да си премахне акнето. Рекламните им “агенти” проповядват точно това… не ми харесват такъв тип лъжливи реклами.

# 502
На мен случайно ми попадна от размяна серума на Йенгес-ми харева ми,бързо попива и не лепне.
Купих си Аморето заради него.

# 503
Vertex, ако решиш да поръчаш имам код за отстъпка мисля че беше 10 лева. Дали ще проработи обаче не съм сигурна. Ползвала съм техни продукти - паста за зъби, крем за ръце, флорални води - стандартни, нищо запомнящо се. Агресивната им реклама и мен адски ме отблъсква. Личното ми мнение е, че марката е надценена в момента. Преди цените отговаряха на качеството.

# 504
Скоро 🙂

# 505
  • Пловдив
От Ината не съм доволна /ползвала съм флоралните им води и сапуни/.

# 506
Кутията на Др. Дерм

# 507
Ето я Д-р. Дерм. Ами страхотна е според мен! Ще  бъде подарък и за майка ми. Тя ги обожава.

Кибрит и Скон изобщо не ме привлича. Просто нищо интригуващо.

Best Care са пуснали лимитирани кутии, които много ми харесват.

# 508
  • София
Изобщо не съм доволна от Ина. Нищо вече не купувам от тях.

# 509
  • София
Като излязоха ударно на пазара Ина есеншълс общо взето пробвах от всичко, което предлагат. Нищо уау. Харесвам хидролината с лайка и тази с лавандула, но честно казано вече не си заслужават парите, при положение, че ги ползвам само за освежаване (като обикновена вода, ама с лек аромат).
От лилавата маскина пък толкова ми се изсуши лицето, че после сума време се борих да си върна свежия вид, с това изхвърлих и другите 2 маскини, дето си бях взела и ползвах - за всеки случай. Сапуните им не са нищо особено, а за шампоаните и балсамите направо съм твърдо против. Тези с коприва стържеха по косата бррр ужас...

Общи условия

Активация на акаунт