📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 61 576
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
Не че да ги защитавам, но парабените не са еднакви с феноксиетанола. Ако са писали без консерванти - това вече е друго. И да 49 лв е много пък и дори да са сложили масло от ший, макадамия, какао и тн.

Какво стана с онзи кофти срок на годност на  Скон - кибрит отговориха ли нещо?

# 646
  • София
https://lovelyme.bg/products/lovelymonth

От тези кутии имате ли впечатления?

# 647
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Чули,че се предлагат бюти кутии и дай всички да правят такива.
Нечувани и невиждани марки за кремчета по 60-70 лв.Как пък едни не застанаха честно и да си кажат истинските цени.

# 648
Хаха да ...аз съм много доволна от решението си да остана само на  луксозни кутии ,с известни брандове .Спрях да трупам глупости пък и спестените пари отидоха за ботокс и бустер  с  реален ефект 😅

# 649
Някой дали си взе вече бг бокс? Моята кутия ще пристигне утре, а ми е много интересно какво има вътре 😊

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 13:04 от BilyB

# 650
  • София
И аз чакам за отзив за бг бокс Hug

# 651

Това е снимка на БГ бокс Януари от група във фейса.

# 652
Здравейте,  момичета! Март месец се презапасих с кутиите на Руми от Кибрит и имам неотваряна,  ако някоя от вас се интересува. Продуктите са годни до 2026г.

# 653
Така... Снимката не е моя от една група е, но пак има лепенки, вече идва малко в повече втора кутия на кибрит....

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 20:03 от melissa n

# 654
Така... Снимката не е моя от една група е, но пак има лепенки, незнам вече идва малко в повече втора кутия на кибрит....

Изключително неприятно! Благодаря за споделеното. След това и коледната кутия  тотално ги изключвам Кибрит. Оставам само с бг бокс.

# 655
Youthiful е български бранд предполагам, че ще пишат и на тях, но тук впечатление прави, че лепенката е залепена отдолу, а не върху предишния срок, така че може и наистина да са имали в повече шишенца. Въпреки всичко не ми се вярва Youthiful да са дали стари продукти нали все пак искат да се рекламират и да достигнат продуктите им до повече хора... Нз какво да мисли човек вече.....

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 19:35 от melissa n

# 656
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Според мен лепенката е била върху старата дата,просто е залепена встрани ,за да се види добре.
Поредна червена точка за Кибрит. Съсипват си реномето.

# 657
Ако следим една и съща фейс група, то този проблем с дата е избил при няколко дами. Кибрит били обяснили на една от тях, че Скон имали излишни шишенца със стара дата, интересно дали ще дадат също обяснение и сега.

# 658
  • София
А те дадоха ли някакъв отговор за тези лепенки върху годността? Май и аз няма да поръчвам повече от тях..

# 659
  • Пловдив
Следващия месец май ще съм пас от bgbox
Кутийката ФЕВРУАРИ

Готови ли сте ?
🥳 Новата 2025 година е тук, а с нея и студените дни. Необходимо е да бъдем по-грижовни към себе си.
🤩За това сме подготвили специални продукти за вас в това издание!
В кутийката ще откриете 5 български продукта за лице, коса и тяло за над 118лв. + изненада.

Ето какво ви очаква в ното издание ?
🌺Грижа за околоочен контур с масло от шипка за свежа и хидратирана кожа

👉Стягащ, хидратиращ и дефиниращ контура лифтинг крем за лице

През тези студени дни сме подготвили изключителна грижа за косата с натурални продукти и любими съставки:

🥥Стимулиция за здравословния растеж на косата и предпазване от вредното влияние на слънцето и вятъра.

🥰Възстановяване на изтощената и накъсана коса

💦Подхранване за кожата на скалпа и естествен блясък, мекота и жизненост на косата

💯Освен това в кутийката ще откриете продукт с арган за гладка и жизнена коса

+изненада

Общо 5 продукта за лице, коса и тяло те очакват в новата кутия на BgBox за февруари.
Издаваме ви, че в тази кутийка ще откриете продукт на Shimani  и Pearls&Bubbles

Общи условия

Активация на акаунт