📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 62 451
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
Аз оформление и всичко по кутиите не ме занимава, да са здрави, да дойдат продуктите цели и дотам. Но тия марки Авант, другите безизвестни и набедени за скъпи няма как да ме впечатлят, то верно и парите не са им големи, но и за тази сума не може да ме привлече крем, маска и т.н. на посредствените марки, или ако има марки, да са от малки прозводители с ясни съставки и идейност, дух да има. Авант са ми интересни колкото крем нивеа синия, или крем здраве.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 00:26 от passionbiojuniper

# 226
На Avant добри ли са нещата?

Пробвала съм други продукти на Авант - нощен крем, дневен крем и измивен гел. Не бяха лоши, кожата ми се чувстваше добре с тях, а е суха и чувствителна. Разбира се, надали биха се появили в кутия за 45 лв, ако струваха над 700...

# 227
 Къде мога да се абонирам за следващото тримесечие  за My Mitomo Box с -50% отстъпка. Не намирам такова инфо.

# 228
Къде мога да се абонирам за следващото тримесечие  за My Mitomo Box с -50% отстъпка. Не намирам такова инфо.
https://mymitomobox.com/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1dtQwx6hNAfe … GJ_6etdnx21bvUekI

# 229

Бг бокс обявиха кутията за Ноември.
Изкушавам се да в комбинирам с калъфка. Някой пробвал ли е калъфките им?

# 230
Някой пробвал ли е калъфките им?

Аз. Приятни на допир - като всеки сатен. Нищо повече. (Дали се събуждам с подредена коса, както обещават? Не.) Предпочитам лен (имам). И истинска коприна (нямам : )).

# 231
Някой пробвал ли е калъфките им?
Купих 2 броя в края на юни, когато някой в темата беше постнал код. Според мен не са нищо особено. И аз бих предпочела лен или сатен. Много лошо впечатление ми направи, че моите нямаха етикет със състава и указания за почистване. Не знам дали по принцип нямат или моите са се паднали такива.

# 232
И моите нямат. Което най-вероятно означава, че всички не.

Иначе на сайта им е обозначен съставът - сатенизиран полиестер. И също: "Нашите калъфки са ръчно изработени от висококачествени материали. За да им се наслаждавате по-дълго, е важно да се спазват някои лесни съвети за поддръжка. Сатенените изделия се перат на ниска температура /до 30 градуса/, както в автоматична пералня, така и на ръка. Не са подходящи за сушилня, както и не се излагат на пряка слънчева светлина, защото това нарушава цветовете. Не се използва белина."
Цветът на моите изсветля... От слънцето : )

# 233
Благодаря, Cassius. Аз явно съм го пропуснала на сайта. Моето мнение е, че е редно тази информация да е налична и на етикет на самата калъфка. Иначе аз хич не ги жаля. Пера на 40 или 60 градуса и мятам в сушилнята. Grinning Не знам дали са избелели. Не помня точния цвят при получаването.

# 234

Бг бокс обявиха кутията за Ноември.
Изкушавам се да в комбинирам с калъфка. Някой пробвал ли е калъфките им?

Не съм взимала калъфките, но съм ползвала скрънчетата, имаше в няколко кутии.. Много малко живот имаше в тях. Много се "разплетоха" калъчките няма да са нищо особено. По добре си купи плат сатен и някой да ти ушие, в сайта на какаду имат доста цветове. Проста трябва да знаеш колко ти трябва . Но и 1 метър ще стигне за поне 2 калъфки в зависимост от ширината на плата. А сатена няма как да е по-различен.
Другия вариант е коприна, много е нежна. Има една мацка из фейса, доста и цветове има. Имаше в едната група код за отстъпка, но те са вече и доста скъпи. Но с нормална поддръжка си издържат дълго време. Аз си взех 2 и си ги въртя.

БГбокс изгледат интересни. Предполагам вече какво може да има, че този път са споделили повечко неща. Ама да видим.

Но ми се иска да видя коледните кутииии

# 235
Кога обявяват коледните?

# 236
  • Пловдив
Поръчах бг бокс.
Калъфки с добри отзиви от Купи от майка с дете с увреждане.

# 237
You are Worth it обявиха втория продукт в специалното издание - "Почистваща пяна за лице с пептиди против стареене" на Ясуми. Аз съм доволна Heart

"Почиства в дълбочина.
Успокоява раздразнената кожа.
Намалява бръчките.  
С помощта на биомиметичения невропептид мускулите на лицето облекчават напрежението, което минимизира процеса на образуване на бръчки. Витамин B7 и бетаин в състава защитават хидролипидния баланс на кожата. Екстракт от бяла лилия успокоява раздразненията, а пантенол и алантоин успокояват и овлажняват.
Веган продукт."

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 20:47 от Cassius

# 238
  • В морето
И аз поръчах BgBox, трети месец подред, което си е направо уауу, взеха да слагат по-редовно по нещо интересно, с което да си заслужава цялата кутия. И допада ми като цяло стратегията им - изпращат първите дни на месеца, което оправдава кутията да е наречена на този месец, ако е след 15-20-ти няма голям смисъл. Обявяват новата кутия веднага след като изпратят, не бавят после и продуктите да обявят.

Коледните кога излизат аз не знам, но не ми се вярва да обявят нещо Коледно/специално/лимитирано преди края на м. октомври.

За Avant някой пита по-нагоре - интересна козметика за цена в кутия - т.е. около 10 лв. за брой, много подходящи за по-дълго пътуване, че са в средни опаковки тубички, но не са кремове от по 150-200 лв. сравнени в тези на Guerlain или Lancome примерно.

А за You are Worth it - явно това си е полска кутия, с тук там някой азиатски продукт.

# 239
You are Worth it - явно това си е полска кутия, с тук там някой азиатски продукт.

Е, не, това не е вярно. Фактът, че често включват сред продуктите нещо на Ясуми, "полски бранд, вдъхновен от традициите на Япония, продукти, разработени във водещи лаборатории във Франция" и т.н. (цитирам по памет), не прави кутията полска.

Между другото, преди години, преди да влезе на пазара у нас корейската, азиатската козметика изобщо, още тогава поляците се славеха с качествена козметика.

Колкото до Avant - куха работа, абсолютно нищо не прави, поне за зряла кожа не. Продукт, който трябва да овлажнява, примерно - кремът за около очи, който съм ползвала - изсушава кожата. Всичките им неща са така. Освен ако в последните две-три години, откогато стоя далеч от тях, не са се поправили. В което не вярвам.

Общи условия

Активация на акаунт