📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 62 595
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Все пак поръчах една кутия Еолиа за подарък и днес ми писаха съобщение с благодатности,че кутията е страхотна.
Още с отварянето й ухаело на Коледа.Чак ме е яд,че не поръчах една и за мен:)

Тази марка къде мога да я купя в България? В ДМ не помня да съм я виждала.
Вмомента ползвам коледното им масло за тяло от миналогодишната кутия и съм очарована от аромата и мекотата на кожата.
Аз знам за тук https://thebeautynaturals.com/product-category/%D1%82%D1%8F%D0%BB%D0%BE/page/1/

# 541
  • София
Чудя и се ...

🎀 SNEAK PEEK 🎀 През януари BelleBox ти поднася ПЕТ изкушения за коса, лице и тяло на стойност 233 лв. 🤩 Твои само за 27.99 лв. 💃🏼 През новата година ще имаш възможност да изпробваш обогатения с оризово нишесте и Витамин E сух шампоан от @miamanteprofessional на стойност 35 лв., чиято задача е да почисти косата и скалпа между измиванията и да осигури мигновен обем, повече плътност и копринена мекота ✨ В тази голяма и супер вълнуваща кутия те очаква и ревитализиращото мляко за тяло с натурални съставки от @yengescosmetics на стойност 49 лв., с което ще се насладиш на 24-часова хидратация, пленяващ аромат, бързо попиване и още по-мека, подхранена, стегната и подмладена кожа 💦

#SpoilerAlert🚨 Освен млякото за тяло и сухия шампоан, в BelleBox ‘Януари’ ще откриеш и 👇

⭐️ обогатена с Витамин Е, хидролизиран колаген и 24K злато грижа за нежната кожа под очите, която овлажнява, подхранва, освежава, озарява, защитава и подмладява

💖 must-have веган продукт със 100% естествени съставки за перфектно чисто и сияйно лице

😍 веган изкушение, което ще ти помогне в борбата с тъмните кръгове и цялостно ще преобрази околоочната ти зона

Доставките стартират на 06.01. 🚚

Ако все още не си се абонирала, можеш да го направиш през нашия сайт и да получиш първата си кутия през януари 🫶🏼

# 542
Здравейте, някой взе ли вече Amorebox да ни я покаже? Бел разкриха два продукта.

# 543
Някой дали е получил Amore box?

# 544
Сега като видях Amorebox и се абонирах ,малко е късно. 3  продукта са ясни. Дали вече някоя е получила кутията?!Четох ,че на 16-ти днес почват да изпращат.Прекратих абонамент за Белбокса,че не ме кефят разкритите.

# 545
  • Пловдив
Готови ли сте за първата кутийка от 2025г?

🥳Първата кутийка за новата 2025г. вече е налична. Може да се абонирате за ЕДИН, ТРИ или ШЕСТ месеца и да получавате качествена козметика всеки месец и то с над 70% отстъпка. Абонирайте се сега и ще получите своята първа BgBox на 8ми януари!

🥳Вече сме готови с първата селекция от продукти, специално подбрани за вас и високо качествени.

🤩Започваме новата година ударно с любими марки и топ продукти! В кутийката ще откриете 5 български продукта за лице, коса и тяло за над 100лв. Бъдете на линия, за да не изпуснете подробности!

🔝Една от най-любимите ви български марки отново е в нашата кутия. През януари ще откриете страхотните Thracian Bio, които се превърнаха във всеобщ любимец. Ако все още не сте се докоснали до техните продукти ви съветваме - Не пропускайте кутията януари!

💖Избрахме за вас супер продукт от bѐni.  С това козметично бижу ще се погрижим за кожата на лицето, по най-добрия начин. Гарантирана пълноценна хидратация!

🤩 Очакват ви още продукти и аксесоари за коса и тяло.

И нещо ново от kiflab

Много скоро ще разкрием подробности.

# 546
Някой взе ли вече Кибрит, да ни я покаже?

# 547
Взех Кибрит, не ми допада много-много:
1. Маска на Миланеси;
2. Руж на Белла Пиер;
3. Мус за тяло и крака на Кифлаб (60мл);
4. Спирала на Lavish care;
5. Нощна околоочна маска на Фигс и Руж;
6. Вечерна терапия за лице с гликолова киселина на Канопи.
7. Мостри на Etat Pur + код за 10 процента отстъпка на марката.

Снийк пик за януари е продукт на Yenges и продукт на Миланеси.

# 548
Взех Кибрит, не ми допада много-много:
1. Маска на Миланеси;
2. Руж на Белла Пиер;
3. Мус за тяло и крака на Кифлаб (60мл);
4. Спирала на Lavish care;
5. Нощна околоочна маска на Фигс и Руж;
6. Вечерна терапия за лице с гликолова киселина на Канопи.
7. Мостри на Etat Pur + код за 10 процента отстъпка на марката.

Снийк пик за януари е продукт на Yenges и продукт на Миланеси.

И на мен не ми допада, за ноември също не ме впечатли, не са моите. Септември и октомври бяха топ за мен.

# 549
Относно Кибрит Януари, по описанието очаквам продукта на Yenges да е безцветен гланц за устни, който беше в Аморе бокс есента.

# 550
Еее дано поне е от другите с цвят, да не се повтарят. На Milanesi ми е интересно какво ли ще бъде. На Kiflab как е продукта ухае ли хубаво дали е траен, пробвахте ли го?

# 551
Муса на Кифлаб ухае даже през затворена опаковка. Мирише си на бисквити с мляко, както е описано. Консистенция по-гъст мус. Приятен е. Идеален за пътуване.

# 552
  • София
И аз нещо не съм очарована от Кибрит-а тоя път. Мусът е мега як, ама бързо ще свърши 😁 Руж изобщо не ползвам, козметика за лице вече и без това имам много, сега бих казала, че съм позатрупана Grinning

# 553
Такъв мус, но в 2 други аромата купих от Lilly преди 2 месеца. Ароматите на Кифлаб са страхотни, но конкретно този продукт не ми допада, понеже върху моята кожа оставя лепкав слой. Но пък балсамчетата им за устни във формата на френски макарон са ми любим продукт.

# 554
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И на мен кутията не ми допада заради непознати (измислени) за мен марки.
Белла Пиер я пробутваха редовно в кутиите на вече фалиралите Глосибокс и е кутийна марка.Изненадвам се,че още ги има из кутиите.
Единствено,което ми хваща около е муса за тяло. Просто обожавам всякакви масла.мусове и кремчета за тяло.

Кибрит в последно време само разочароват.

Общи условия

Активация на акаунт