📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 62 621
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Не мога да не се похваля, че онзи ден имах късмет и си поръчах адвента на Charly Wilde, заедно с книжната среща на сляпо. Книгата се сетих коя е, ама заради лъжичката се подхлъзнах да си поръчам 😁 Падна ми се с бисквитката 😁

А адвента ще стартирам от другиден, че колонката е разкрита за ден 1 и вече си я отворих 😁

Януарската кутия ще пропусна. Малко отгоре ми идва книгата "Минимализъм", отрупана с поредните чаша, несесер и читателски дневник (който лично на мен даже не би ми вършил работа в този му вид). Аз ако бях фен на минимализма, нямаше да се абонирам за всякаквите кутии, Ралица, извинявай 😀
И аз си помислих, че би било лицемерно да поръчам кутия на тема "Минимализъм".

Да не говорим, че е егоистично да пускаш абонаментна кутия с твоя книга вътре. В крайна сметка не всеки чете такъв тип книги, аз примерно абсолютно никога не съм и не бих чела нещо подобно Grinning  
Предишната й книга, дето така мина с кутия (Обрат в сюжета) пък не беше нищо особено. За тия пари нали в крайна сметка очакваме нещо, което си заслужава четенето (и притежаването), не сме се абонирали благотворително към писателката Р. Генчева.

Тъй де Simple Smile Чакам да обяви февруарската, надявам се това януарско разочарование да е еднократно Simple Smile

Отворих и ден 2 от адвента. Не съм очарована също Grinning Май залитнах с много пари за нищо. Да сме живи и здрави Simple Smile

# 571
Пускам да видите оценката за качеството на коректора от Amore box, тотална нула със съставка забранена в Европа…

# 572
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Точно това винаги ме е притеснявало в малките,непопулярни марки. Не се знае под какъв контрол се правят и какви токсини слагат вътре.

Кой е този сайт,чрез който проверявате?

# 573
Не се сетих да проверя продуктите в приложението ,ако имат баркодове изобщо.

# 574
Приложението се казва INCI Beauty , другите бяха добре, само едно беше по средата, но това удари дъното, няма да го ползвам🥲

# 575
Заиграх се с приложението и с изненада установих, че серумът за термална защита на Елфея, който беше в една от кутиите тази есен има 0/20...

Приложението се казва INCI Beauty , другите бяха добре, само едно беше по средата, но това удари дъното, няма да го ползвам🥲

# 576
За жалост не зависи от пари, козметиката ми на керастаз също не очарова с качество, а ДПШ на OUAI има пак 0, по спомен.. а е скъп.🥲 забелязах, че на гуудбокс са добри.

# 577
INCI Beauty е най-смотаното приложение , което може да се ползва. Пробвай INCI Decoder. Много по-обосновано и без излишно всяване на страх и ужас. Зачетох се, тази съставка и не открих инфо до е ендокринен дисруптор. Съображенията са, че може да се акумулира в природата. Това е в сила от 2027, така че ще има продукти съдържащи я още известно време.

Едитвам се и прилагам за производното на рициновото масло:

# 578
Е то INCI -то на всички слага череп и кости,спокич ....деинсталирай го тоя смотан АП.

# 579
Благодаря дами,

Междувременно Бг бокс обявиха два от продуктите за януари:
1. Крем за лице с био розово масло и екстракт от охлюв на Thracian bio - марката не ми е позната.
2. Хидратираща маска за лице на Beni - ползвам техен серум и крем за лице от кутии и съм доволна. Ще си взема кутията заради тази маска.

# 580
Благодаря дами,

Междувременно Бг бокс обявиха два от продуктите за януари:
1. Крем за лице с био розово масло и екстракт от охлюв на Thracian bio - марката не ми е позната.
2. Хидратираща маска за лице на Beni - ползвам техен серум и крем за лице от кутии и съм доволна. Ще си взема кутията заради тази маска.
Аз си получих декемвриската, уникална еее.. Всичко мирише на Коледа, а душ гела е с блестящи частици.. 🤩

# 581
Все не стигам да споделя мнение за Кибрит Декември-за мен кутията е пълно разочарование. Единственото което ще използвам е муса на Кифлаб. Спиралата е ужасна, отиде директно в боклука. Другите неща са изключително странни, миришат особено и да си призная не смея да ги използвам. Междувременно си поръчах бгбокс януари, да видим как ще са нещата, но от всички кутии май най-голямо доверие имам именно на бгбокс.

# 582

Аз си получих декемвриската, уникална еее.. Всичко мирише на Коледа, а душ гела е с блестящи частици.. 🤩
[/quote]

Коя е тази кутия?

# 583
Това е Goodbox - издание декември.

Коя е тази кутия?
[/quote]

# 584

Общи условия

Активация на акаунт