📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 61 570
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
Според мен лепенката е била върху старата дата,просто е залепена встрани ,за да се види добре.
Поредна червена точка за Кибрит. Съсипват си реномето.
Не е залепена встрани, момичето, което пусна снимката е видяла лепенката и ни показва какво има под нея. Много се изложиха Кибрит.

# 661
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Така е, лепенката е била залепена отгоре на стария срок на годност. Те са залепили нова,но момичето я отлепя и вижда истинската такава. Новата я е оставила просто встрани,за да се сравнят двете дати.
Сега май обясних по-ясно Smiley

Кутия с 5 продукта,от които 4 за коса? И гб нещо им хлопа,честно.
Започвам да си мисля,че кутийния бизнес умира и всички не се стараят и не им дреме.

# 662
Бг бокс така са си обявили кутията, че е малко двусмислено какви продукти ще има. Мисля си, че ще бъдат 2 за коса.
За умирането на бизнеса - Аморебокс нямало да имат кутия за януари, Белбокс буквално бяха заляли куриерите с кутии, а Кибрит си търсят специалист маркетинг. Grinning

Така е, лепенката е била залепена отгоре на стария срок на годност. Те са залепили нова,но момичето я отлепя и вижда истинската такава. Новата я е оставила просто встрани,за да се сравнят двете дати.
Сега май обясних по-ясно Smiley

Кутия с 5 продукта,от които 4 за коса? И гб нещо им хлопа,честно.
Започвам да си мисля,че кутийния бизнес умира и всички не се стараят и не им дреме.

# 663
Според мен лепенката е била върху старата дата,просто е залепена встрани ,за да се види добре.
Поредна червена точка за Кибрит. Съсипват си реномето.
Не е залепена встрани, момичето, което пусна снимката е видяла лепенката и ни показва какво има под нея. Много се изложиха Кибрит.
Аууу.... Ужас... Аз пък си помислих, че са я залепили така, умишлено защото нали имаха проблем със лепенките от предишната кутия. Не е добре, не... Така да си съсипват името с тези лепенки, по добре изобщо да не я бяха пускали кутията, така само разочароват дамите, които са я поръчали и според мен ще загубят много от това. Миналата година доста кутии поръчах, но сега дори и да ми грабне нещо окото как да поръчам!?😱

# 664
  • Wonderland
Good Box за м.Януари 2025
Скрит текст:

# 665
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Слаба кутия,нищо не ми харесва.

# 666
И аз се надявах на нещо по-интересно, ама няма. Аз заради балсама за уста и продукта за коса пуснах поръчалата, но трябваше да пропусна. Не ползвам продукти за обем, защото имам в излишък.

Някой беше писал на GB, че си е отказал поръчалата и дали те или клиента е объркал и е посочил моята пратка и я бяха отказали. Ама защо ми трябваше да им пиша, че не съм аз …

# 667
  • София
Давам ъбдейт за кутията на Чарли, изпратиха ми книгата,която реално исках за тяхна сметка , и обещаха следващата кутия да я получа с безплатна доставка, като компесация за таксата за пренасочване. Останах доволна от реакцията им.

# 668
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много професионално отношение,точно така се прави.
Аз вече оглеждам за кутии,които да отварям лятото,но просто нищо не ми допада.
Ще се надявам на лимитки явно.

# 669
  • София
Аз си нагласих три кутии pick and dazzle до март. Хем ще получа каквото ми трябва и искам, хем ще ми е изненада за месеца (защото не помня кое за кога подбрах) 😁 Сега имат и 20% отстъпка на първата кутия...

# 670
Аз си нагласих три кутии pick and dazzle до март. Хем ще получа каквото ми трябва и искам, хем ще ми е изненада за месеца (защото не помня кое за кога подбрах) 😁 Сега имат и 20% отстъпка на първата кутия...
Аз този месец поличих втората изискана кутия от абонамента къмPick и съм много доволна. Пробвах и много харесах продуктите на Labor8, взех си маската на Mazillo и още много неща, които исках.

# 671
И аз съм с Pick N Dazzle пак - вече втори месец, но този път, за разлика от предишния 6-месечен Луксозен абонамент, съм на 6-месечен Икономичен. Ползите в случая са, че:

- цената на продукт е съвсем същата, тоест - същата отстъпка, както при Луксозния абонамент
- не се чудя какво да избера, за да допълня до лимита и, дори да се откажа в даден момент - преди изпълването на шестте месеца, пак ще ми е струвало по-малко, в сравнение с това, ако бях на Луксозен (понеже съм избрала опцията наложен платеж, кутията съдържа продукти за еди-каква си стойност, но първите няколко месеца се плаща повече, а следващите месеци се уравнява така, че за целия период ще си дал средноаритметично по толкова, колкото е посочено за съответния абонамент; разбира се - допълнителнителните продукти, надвишаващи цената на кутията, заплащаш, но пак е много, много добре)

Лабор 8 и аз ги заглеждах, ще си избера за следващия месец. Иначе маската на Мазило ми е фаворит, сега опитах и тонера (хубав е, но не чак толкова...), както и слънцезащитния им серум - ухае чудесно и е радост за сетивата, на добре овлажнена кожа се разнася лесно, има озаряващ ефект, харесвам го много, но... колкото и добре да си мисля, че съм разнесла, яката на връхната ми дреха, макар да нося шал (хем да топли, хем да пази якето или палтото от допир с кожата) светва с бели следи...

# 672
И аз съм с Pick N Dazzle пак - вече втори месец, но този път, за разлика от предишния 6-месечен Луксозен абонамент, съм на 6-месечен Икономичен. Ползите в случая са, че:

- цената на продукт е съвсем същата, тоест - същата отстъпка, както при Луксозния абонамент
- не се чудя какво да избера, за да допълня до лимита и, дори да се откажа в даден момент - преди изпълването на шестте месеца, пак ще ми е струвало по-малко, в сравнение с това, ако бях на Луксозен (понеже съм избрала опцията наложен платеж, кутията съдържа продукти за еди-каква си стойност, но първите няколко месеца се плаща повече, а следващите месеци се уравнява така, че за целия период ще си дал средноаритметично по толкова, колкото е посочено за съответния абонамент; разбира се - допълнителнителните продукти, надвишаващи цената на кутията, заплащаш, но пак е много, много добре)

Лабор 8 и аз ги заглеждах, ще си избера за следващия месец. Иначе маската на Мазило ми е фаворит, сега опитах и тонера (хубав е, но не чак толкова...), както и слънцезащитния им серум - ухае чудесно и е радост за сетивата, на добре овлажнена кожа се разнася лесно, има озаряващ ефект, харесвам го много, но... колкото и добре да си мисля, че съм разнесла, яката на връхната ми дреха, макар да нося шал (хем да топли, хем да пази якето или палтото от допир с кожата) светва с бели следи...
Ох, тези бели следи по якетата и мен страшно ме дразнят, но не мога да ги избегна.
Аз мисля следващия месец да пробвам масления почистващ продукт на Мазило. Някой има ли опит с него?

# 673
Аз. На мен ми люти на очите. И ми се вижда прекомерно гъста консистенцията (толкова, че докато не добавя вода, някак замазва и не е приятно усещането). Два пъти съм била с него - към кутия на Кибрит подарък, и от PickNDazzle с предишния абонамент. Но, опитайте, може да Ви допадне. Инак - почиства добре.

PS: Има много хубава памучна кърпа към олиото - с нея бързо и лесно премахвам маската, след като изтече времето за действие. Но понеже е по-груба тъканта, трябва да се внимавам - леко и без силно търкане.

И да похваля тоника на REN. Преди малко го ползвах за пръв път - където има миниатюрни пори (Т-зоната), сви на мига. И така изглади цялата повърхност, че кожата изглежда като стъкло.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 21:12 от Cassius

# 674
Яките пазя с шалчета.

Общи условия

Активация на акаунт