Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 34 393
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
Ставаше дума за моя спойлер - хубаво като коментираме такива неща да ги слагаме в скрит текст, от телефон се прави като го обградиш с - [ spoiler] текста [/spоiler ], но без интервалите. Знам, че си нова, ще свикнеш, а и не беше голям спойлер, нито пък е толкова сигурен (може снимките да са приключили по-рано).
И аз мисля, че Ина е с Гош заради една тяхна обща снимка. Няма друга причина.
Нямам идея кои са двойките на финал. Сигурна съм, че поне една от тях още не се е сдвоила.

# 346
Няма спойлер, ама така ще напиша обяснението, за да не стане проблем. Simple Smile
Скрит текст:
Ами от това, което знаем до този момент, Ина и Йордан не играят вече заедно. Ина в разговора с Гош в началото на еп. 11 му каза, че вече не са мачнати с Йордан и че му е обяснила как няма чувства към него. Както виждаме от последните 1-2 епизода, Данчо се е пренасочил към Стиляна. На кадрите от трейлъра има кадри на Данчо и Стиляна заедно, които предстои да видим.
Ина в момента е сама, няма много варианти, а както знаем, тя иска много да остане в предаването. Или ще се прежали с Ивайло, или с Гош (това с уговорката, че не знаем дали ще влиза още някой). Отделно, Ина след предаването изглежда е близка с Гош - ще имат общо музикално участие през октомври с него и Анджела; тя беше единствената от предаването, която беше на снимки от рождения ден на Гош, качени от Ния-Косара и аз онзи ден бях пуснала една снимка, качена от Теа, на която са тя, Симеон, Ина, Гош и Мишо, стори ми се странно, че се караха толкова, а се бяха комплектовали.

# 347
Момичета, тук сме обсъждали доста, май се включвате по-късно. И да, имаме подозрения, че Ина се сдвоява с Гош. Не е спойлер, аз лично нищо не чета никъде.
Аз лично съм от два дни тук! Съжалявам ако е коментирано! А може ли да кажете тези подозрения на база на какво са? За новодошлите ☺
 Коментарите, които пиша са си мои лични анализи! Съжалявам ако някои от тях са се приели за спойлер! Не познавам хора от продукцията, нито съм роднина на участниците …или пък трол!

Е как ще са лични анализи, като изтърси открито какво пише в спойлера? Толкова пък да не се усеща човек.

# 348
И друго да добавя - в подкаста Мишо каза, че той не искал да взимат Гош и бил много против участието му, но после се наложило (не знам дали тази дума точно използва, но беше в този смисъл).

# 349
Хайде да не цитираме спойлери, коментари на спойлери и прочие, не се сърдете ,но може да ме псува някой, не ми пречи, но спойлери (открити) ще ги докладвам, не си губете време да ги пшишете . Все пак има хора , на които им е интересно да си анализират на база малкото видяно . Кой какъв е сега в живота , с кой е приятел и други подсказки , не правят никого едноок сред слепците . Има си теми за спойлери, не разваляйте удоволствието на и без това малкото хора които списваме в темата. Сърдечни благодарности на съобразилите се с молбата ми

# 350
Знаете ли какво си мисля - че трябваше да организират Теа и Гош да се бият с колани и който спечели, да остане в предаването.

# 351
За мен перфектните двойки са:
– Николета и Гош. И двамата си гонят целите, нищо че са несъвместими;
– Симона и Николай. Тя държи юздите здраво;
– Теа и Симеон биха били, ако нямаше опастност той да бъде екстерминиран;

# 352
  • софия
Вчера по незнайно, какви  подбуди си причиних подкаста с Коцето при някакъв младеж. Това момче е такова делулу, влязъл е яко в роля. Впечатлението, което остави в мен хич не е добро. По най-мазния начин сипва на останалите участници, прикрито с думи за добронамереност. Марта Вачкова и Стрина в едно. Даже си е повярвал, че ще седят и специално ще гледат заснетия материал за да им доказва и показва, колко е прав. Човече, осъзнай се, това е просто едно риалити.
 Някой спомена, че продукцията му били бесни, съмнява ме. И в подкаста на ДиК си личеше, че те се дразнят на това, че по толкова глупав начин се опитва да се измъкне от ситуацията с изгонването и само се овъртоли.
 В новия подкаст се опита пак по мазния начин да се изкара жертва и колко бил хейтен. Ми, не си, Коце. Сори, нито си злодей, нито успя да направиш нещо запомнящо се. А след излизането си, сам се закопа с оправданията. Пожелавам ти да си продължиш живота и да затвориш тази страница завинаги.
 А, забравих. Чете мненията тук и се нагажда според тях. Почти дословно повтори някои упреци, които има към продукцията. Готов е за политик.

# 353
  • София
О, да чете, че даже и отговаря. Позволих си да изкоментирам, че пеенето му беше единственото място от целия епизод, което не можах да изтърпя и превъртах и той се засегна ...
Истината за мен е една - Коцето беше много невзрачен персонаж и хората му обърнаха внимание единствено покрай Тея.
Аз например вече го забравих, безразличен ми беше, какво остава пък хейт.

# 354
Да и аз го забравих, помислих, че съм объркала темата и говорим за Коцето от Къщата. Grinning

# 355
Коцето много добре си беше направил сметката да се залепи за Теа и да го дават колкото може повече. Много е грозно това, дето плюе всички под маската на това колко е миличък, интелигентен и добър.

Аз просължавам да смятам, че Гош, Теа и Симеон играха в комбина, но може би стана малко играчка плачк накрая. Ма може и аз да съм делулу 😀

# 356
  • Paris

А ся де

# 357
  • софия
Арина?

# 358
  • София
Можеше да сме изненадани, ако Мишо и Ния не го бяха разкрили по-рано, че даже и името казаха. Участниците пазят информацията, няма спойлери кои двойки остават на финал, но продукцията си издадоха дотук всеки плоттуист - завръщането на участник и изгонването на Теа.

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 16:17 от Niya-

# 359
Най-веротно ще е Арина, ама на мен тя ми беше малко скучна...

Аааа, сериозно ли ще върнат Теа?

Общи условия

Активация на акаунт