Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 34 365
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Пак имам чувството, че съм изпуснала един епизод. Rolling Eyes
Миналия път разбрахме защо Николета се отказа от Гош, но защо и как Ирена се мачна със Симеон, при положение, че в последния епизод беше с Йоан и му обясняваше колко го харесва и колко зряло се държал. И както всичко беше цветя и рози при тях, днес вече е със Симеон. Кога успя да се случи това и по какви причини, за зрителите остава загадка.
Да върнат Арина е слаб ход на продукцията, около нея нямаше и няма да има нищо интересно. Наистина доста самонадеяно подходи към Симеон. В крайна сметка е минало доста време, не може да очаква той да стои и да си бърка в носа, чакайки я. Най-малкото нямаше да е отдавна в предаването, ако го беше направил.
За Йоан съм направо без думи, няма такъв смешник просто! Каквото и да прави, каквото и да се случва, той си гледа мускулите. Държи въжето и си гледа бицепсите. Ивка им говори, той си гледа бицепсите. Неспасяем е този. Joy
А "еротичната" сцена накрая беше ужасяващ криндж. Тоя човек не зная какво целИ, но е абсолютен Пинокио - дървен, смотан, тъп. Ако си мисли, че е било секси, призовавам го да помисли пак. Не че има с какво.

# 406
Йордан, от трън, та на глог… от толкова жени къде при най-голямата алкохоличка се наби не знам. Вярно, че трябваше да смени Ина, но поне Ина пазеше някакво дамско поведение. Можеше да играе със Стиляна само стратегически, личи си, че не я харесва особено, но да я прегръща и спи с нея е яко тъпо при положение, че до вчера го е играл влюбен в Ина. Не ми е фаворит вече.
Същото ми е мнението и за Симеон. Нали уж много харесваше Теа?
Тази новата ми е яко дразнеща. Има голямо самочувствие и не разбирам на база на какво. Продължавам да мисля, че те са имали отношения със Симеон от преди. Арина може да е малко скучна, но ми се струва, че като човек ще е окей. Ще се изкефя Симеон да продължи играта с нея.
Надявам се да се получи нещо между Ивайло и Николета. В тях ми е надеждата.

Имам чувството, че Йордан се занимава със Стилияна за да дразни Ина! И евентуално да “събуди” някаква ревност у нея! Няма го този поглед, с който гледаше Ина! Пак са ни спестени много разговори и развръзки, което мен лично ме дразни!
Иначе Николета и Ивайло ме накефиха в този епизод!
Иииии този Гош…три епизода гледаме Гош! Малко ми идва тууу мъч!

# 407
  • София
Добре де, аз наистина не разбрах каква беше целта на тази сцена? Възложиха им я от продукцията ли, те сами ли си решиха, че са много секси? За да подкупи Стилияна Йоан ли беше? Да не говорим, че първо си помислих, че Ина е в леглото.
Той и в предишен епизод говореше за това, че иска да го направи с някоя жена. По принцип снима в чалга клипове, сигурно и на филми се надява. Не е вътре за любов, а си мисли, че ако прави разни неща, някой ще се впечатли и ще има развитие, когато излезе.

# 408
Може би изненадата за Ирена от Йоан да е била тая сцена от 365, то нямаше такава сцена реално в филма де, но нещо да са се разминали в следващите дни с него, пък и той все нещо мрънка, може да й е станало тъпо за нещо. Тя как така не може едно изречение смислено да състави, да си изкаже мисълта е много трудно и да я изслушаш, то е мъка.

# 409
# 410
Добре де, аз наистина не разбрах каква беше целта на тази сцена? Възложиха им я от продукцията ли, те сами ли си решиха, че са много секси? За да подкупи Стилияна Йоан ли беше? Да не говорим, че първо си помислих, че Ина е в леглото.

Реклама на Йоановото участие в песента 365.

# 411
  • софия
А сега си представете диалог между Ирина и Николай... ще ми иде да се гръмна безмерно 🤣
 Значи, променям си мнението и моите любимци са
 Те са
     Избрах ги търъдъръръръъъъъъъ туш
 Симеон и Йоан!!!
 Жестоки попадения на продукцията, стискам ви ръка. Йоан е ходещо меме, няма епизод в който да не уцели кринджа в десетката. Симо, милият, няма време да си поеме дъх. Метеор след метеор и всичките връз него падат. Много ме забавляват и двамата искам ги на финал и да изберат околосветското.

# 412
Било им е скучно (каквото вероятно често става), Йоанчо е измислил тази гениална идея, за да го забележат още потенциални работодатели. Нямаше друга особена цел.

# 413
И аз влизам да питам каква е тая история с 365 и какво се случва….

Каква дама е Ина? Чик-чирик, мяу-мяу, какво беше там

# 414
Не мога да повярвам че Стиляна така точно реши да си уреди гривната. Не мисля че Йордан ще се зарадва да разбере , че тя се е снимала в тази сцена, за да остане.. ще видим (може би😅).

А самата сцена беше толкова зле.. Йоан трябваше малко по секси боксерки да намери,  нещо по така, не знам.. абе много зле

# 415
Моите впечатления от епизода:
- Искам да mute-на всички разговори, в които участва Ирена.
- Явно Гош в добър в изометрията и може да очакваме да го видим в Игри на волята;
- Аз видях тази сцена с Йоан в трейлъра, но си мислих, че е реална.

# 416
Ми те вътре всички са Чик- чирик, не само Ина

# 417
Тъкмо някак си се наместиха двойките и таз Арина цъфна. Много ми е нелепа, не знам, не я харесвах и преди. Дано излезе по-бързичко. То, беше ясно, че на Елена само Гош и отива, другите са като чичовците и. Хареса ми, че живна това момиче, а и Гошката си го биваше на играта. Учудих се, че Данчо и Йоанчо отпаднаха - явно мускулите им наистина са само за украса. Ина хич ме ми е интересна - да си ходи и тя. Стиляна за мен е най-красивото момиче, без очилата ми прилича на Ралица Паскалева в лицето. То си пролича отдавна, че харесва Йордан, дано им се получи. За мен това е истинска двойка, а не измислените Ники к Симона. Николета доста ми стана неприятна как грубо се натриса на Ивайло. Ми, от самолет личи, че той няма привличане към нея.

# 418
Просто има голяма разлика между силови упражнения и изометрия.

# 419
Утре ще доглеждам епизода, ама какъв беше тоя разговор между Гош и Ирена в началото, хахахах. Стана ми жал за него, тая мадама е на нивото на логореята на Теа, ама Теа имаше някакви странни проблясъци на мъдрост, туй бие на кухо съвсем.:

Общи условия

Активация на акаунт